@StephanievanBreugel
wij hebben gestaan met een klein tentje. sanitair is echt aan vervanging toe. Bij de heren rare riool aansluiting gebouw stinkt naar pis. niet veel andere keus als je de volgende dag met de ferry naar het volgende eiland gaat.
Kwamen laat aan, er sto d op bordje vol, niemand aanwezig om wat te vragen. Hebben camper in de wijngaard gezet en tot de volgende dag gewacht 10.00 uur om te kunnen betalen, nu € 25,-. Fles licht gekoelde rosé uit wijnkast ook contant betaald. Op zich leuk plekje ligt eraan waar je kunt staan, idd goede sfeer.
Staan er nu, middencirkel ook vol en gillende kinderen, rust is ver te zoeken....helaas al voor twee dagen betaald. Advies: bekijk het per dag! 2 sterren voor het geitenpad met watervallen

Alles top, ontvangst, sfeer, douches!! En muntjes voor stroom kun je wat can vi den maar vinden wij prima, zo ben je veel bewuster met je stroom bezig. Mooi fietsen hier. Laat je verrassen door deze bijzonder fijne camping. Wij hebben zelfs een nacht bijgeboekt!
Wij hebben een beachplek helemaal achterin, helaas de zeer gehorige snelweg loopt direct achter onze plek( dus wij vinden dat deze plekken sowieso geen meerprijs moeten zijn) en de hele middag staan een vrachtauto te draaien en werkherrie. Geen idyllische plek. het geld van die plek niet waard verder prima camping. Kwamen laat aan en ontvang niet gezegd Beach plek duurder en ACSI niet geldig. Laat je goed informeren.
het is heel apart hier te mogen staan, zelfs diep in het bos waar niemand is maarrrr, de hele nacht een blaffende hond, wat een zonde dan de rust daar. we begrijpen er niks van heel apart klinkt echoot echt heel het park door.
Geweldige camping, sanitair wat verouderd maar werkt prima, overal lekker heet water, zwembad klein naar zeer fijn maar nog fijner supervriendelijk personeel, heel fijn sfeertje door hun. Groetjes Stephanie en Joop
Topplek zoals andere recensies zeggen en het eten...zo lekker, twijfel niet en beleef het!
E wij zijn hier uitstekend geholpen toen wij met onze camper niet verder konden rijden. Personeel leeft mee, is vriendelijk en bereidt te helpen/mee te denken. bedankt voor de goede service! En...prima werkende schone douches.
de man is zo aardig en heeft alles zo goed voor elkaar dat wij geen klagen hadden € 18.- en nog een fles zijn erbij ook. er is heel veel plek en 3 uitstekende verzorgingsplaatsen. En die douches tja je kunt niet alles hebben. Wij vonden het wel lachen.
Vol om 19.30 uur, maar geen bordje dat het vol is. Wij zagen ook andere mensen oprijden dat is alleen maar vervelend voor de mensen die er al zitten! Wij gingen op het nest gelegen parkeerterrein staan en betaalden € 14 bij de automaat. Op half uur wandelen biertje aan de Donau kade. Heerlijk paasontbijt genoten bij de bistro voor 12 1/2 euro! Aanrader!
Unieke ligging, deze cp moet je gezien hebben. tel nummer taxi's bij de bakker, Wij ziijn voor start Cares kloof naar Caine gefietst, pittig, met ebike goed te doen. Geen persoonlijke ontvangst, je ziet ook geen beheerder dus aan hem bij dezen: graag fel knipperend van 2 palen maken, douches alleen koud water en bij dames lamp kapot, graag onderhoud sanitair. Zo zonde van deze mooie plek !
wij waren er om 11:45 uur en het is vol! Je moet er echt om 10:00 uur zijn. We staan op het naastgelegen parkeerterrein wat ook bijna vol is.
wij wisten niet wat we zagen toen we aankwamen;)) maar super! 0m 21.00 uur nog paar plekken. Morgenvroeg ontbijten bij de Mac en dan lekkeren shoppen. Slim aangepakt.
het is hoogseizoen oke, maar €49 ,= voor een plekje en €15,= pp voor een nacht. belachelijk duur. we zijn verder gereden
4 feestende Kroaten in en buiten de camper met luide muziek denken dat ze alleen zijn. camping doet niets.
gps onduidelijk te volgen zeer smal straatje 2.2m het is een parkeerplaats bij enkele huizen niet echt een cp.
Het is natuurlijk persoonlijk, maar wij vonden het een geweldige plek wandelen in het bos en fietsen naar Senlis en omgeving. bezoek zeker het kasteel met stallen! kasteel dinsdag gesloten, park toegankelijk.
De camping is dicht! Het is vandaag 13 mei 2023
vergane glorie
Zijn hier voor de tweede keer leuke ontvangst, voor doorreis prima, weg niet gehoord.
Het is gratis en daar is alles mee gezegd.
Topplek, 's nachts stil en aardedonker .... rust. Veel dank aan Harpstedt.
vrij duur voor de geboden voorzieningen. alles is extra water douchen 50ct voor 2 minuten stroom op muntjes
Hefboom tot laat open. Wij kwamen 22.00 uur aan, slapen, betalen. Ideaal. Vriendelijke eigenaar, heel relaxed allemaal!
Staat er nu. Bloesemtocht gefietst. Prima CP maar slechts drie stroomvoorzieningen die werken, en die zitten op de stroompaal bij bordje nummer 10. Beheerder moet nakijken! Bakker in het dorp op 2 km lopen en toilet in sporthal.
Sitecode: 2061
Wij waren hier 29-09 en onvriendelijke dame die geen Engels kon meldde dat ze morgen gingen sluiten. Konden zelfs niet tegen betaling een middag parkeren...
Staan er nu en zelfs zo laat in seizoen om 17.00 uur complet voor campers! Dinsdag restaurant gesloten. Lieve, behulpzame dame aan de receptie. Tip: je plek bevat eigen put voor grijs water...handig! Meer dan prima camping!
Helemaal goed deze plek! Alleen met muntgeld te betalen. Bakker aan de overkant van de Trave. Prachtig centrum, Touristeninformatiepunt zit bij Holsternertor, links in Kiosk. Stadswandeling van € 1,- aanrader! Circus Roncalli geweest, lijkt duur maar is iedere euro waard.
Prima plek in mooie stad. Niet vergeten toeristenbelasting te betalen, zit op de markt in het prachtige Rathaus, boekje dat je dan krijgt zit vol met kortingsbonnen, ook voor winkels en geeft recht op gratis bus- en treinvervoer in de omgeving!
Fietspad is inderdaad prima, maar let er zijn er Berlijn GEEN bewaakte fietsenstallingen! Fiets dus vastketenen en hopen dat deze er na terugkomst nog staat. Om 06.00 uur beginnen de vluchten, met oordopjes in minder last van. Voor 's avonds: Spree radio aanzetten, Berlijnse muziekzender met lekkere muziek en het weer voor de volgende dag!
Als het vol is, word je eerst aan de toegangspoort verzocht je te melden aan de receptie, dit blijkt een onduidelijk hokje trap achter de bar. De beheerder wenkt ons mee te komen, gaat op zijn stoel zitten en zegt dan pas dat er geen plaats meer is. Vreemd! Geen probleem want de baai ziet zwart van de mensen, en vanwege de topdrukte geen doorkomen aan met onze toch al kleine camper.
Topplek voor bezoek strand en stad Krk. Douches zijn nu niet meer koud!
Heel snel wegwezen hier!! Komen er net vandaan...
Super camperplaats op 2km van historisch centrum van het mooie Gunzburg. Voor doorreis naar Oostenrijk, Kroatië. Autobahnvignet Oostenrijk is te koop bij 3 benzinetankstations langs A8, dus pak niet gelijk de eerste of de tweede als het heel druk is!
Zijn hier 19 april geweest en deze camping bestaat helemaal niet meer! Er zijn geen andere camperplekken in Stavanger.
Camping is 4 weken geleden overgenomen door nieuwe eigenaars. Alle lof voor deze aardige, behulpzame, zeer propere jongens. Mochten er voorheen minpunten zijn, zijn die nu volledig weggevaagd. Van ons een op alle fronten een 10!
9 oktober 1 nacht gestaan. Prima veilige camperplaats op loopafstand van het prachtige centrum. Schijnbaar iedere avond vol en er zijn wel 30 plekken. Schoon sanitair. Hulpvaardige beheerder. Ieder ochtend van 8-9 staat er een plaatselijke bakker.
Prima plek, met zeer aardige beheerders! Bus om de hoek stopt in historisch centrum, vlak bij hop on hop off bus. Buskaartjes (om in het centrum te komen natuurlijk) kopen hoeft echt niet, niemand stempelt nl. af in Napels.