@Stepi
- 2023
- Dethelfs Globe4 Wohnmobil
- 2011
We waren erg blij. We vonden €17 per nacht, inclusief elektriciteit, niet te duur. Afvalwater en toiletten konden worden afgevoerd op de camperplaats naast het zwembad. Douches zijn ook beschikbaar bij het zwembad (tegen betaling).
De plek is centraal gelegen. In plaats van de geadverteerde € 19,90 moesten we echter € 32,90 betalen voor een camper met twee personen in september. Dat is natuurlijk een flinke prijs voor een simpele parkeerplaats.
Geweldige parkeerplaats en zeer vriendelijke eigenaren. De omgeving leent zich perfect voor wandelen en fietsen, of gewoon voor wat rust. Het nabijgelegen stadje is perfect om te flaneren en te winkelen.
Een mooie en schone camping. De toiletten en douches zijn ook zeer goed onderhouden en schoon. De prijs is passend bij de regio en niet bepaald goedkoop. Bovendien wordt er toeristenbelasting per persoon geheven. De omgeving is erg rustig en ideaal om te wandelen en fietsen. Browershaven heeft een prachtige jachthaven.
Geweldige plek, maar helaas was de camping volgeboekt toen we aankwamen. Er stonden maar zes campers in de zijstraat. Kom vroeg om zeker te zijn van een plekje.
We hebben geprobeerd te boeken via de website, maar de website is onbekend of kan niet worden gevonden. 🤷♂️