@Stern1983
wat een gastvrije ontvangst prima plaatsen.
heel vriendelijke ontvangst van de haven meester het was er al redelijk druk en om 5 uur waren alle plaatsen bezet.mooie uitvalsbasis om Emmen te bezoeken.
prachtige plaats met een mooi uitzicht . wij waren om 2 uur daar en konden nog een plaats uitzoeken er stonden 3 campers op de zes plaatsen later kwamen er nog meer en al gauw was er geen plek meer vrij. heel rustige nacht alleen war galmende gansen.
wat een fijne plaats om te overnachten,wij kwamen op 28 dec.en eigenlijk was de camperplaats gesloten maar de zeer vriendelijke havenmeesteres liet ons toch binnen.er stond ook al een ander met een camper en later kwam er nog een.op uw side stond dat de camper plaats open was maar dit is onjuist ondanks dat waren toilet en douche aan de heren kant open .wat ook fijn is dat ik er ook mijn gasfles kom omruilen voor een volle. top lokatie .
heel fijne camper plaats ,vriendelijke ontvangst net sanitair mooie omgeving .Nidegen is zeer de moeitewaard te bezoeken,fijn restaurant je kunt overdag met de camper mooie rond ritten maken in de Eifel.
mooie ruime plaatsen maar sanitair is onvoldoende voor zo een grote camperplaats personeel vriendelijk en prijs is oke
veel plaats maar nergens staat aangegeven waar men staan mag. kosten 10 euro voor 24 uur geen voorzieningen
mooie camping vriendelijke ontvangst en super net en schoon sanitair prima prijs voor het gebodene komen graag nog een keer
mooie plaats om te staan helaas geen restaurant of een ibis dat men twee kaartjes moet kopen voor douche en toilet voor 3 euro terwijl je alleen het toilet wil benutten vind ik een beetje prijzig.havenmeesterres vriendelijk en behulpzaam.
twee nachten gestaan kosten 91.35 waarvan 3.35 voor de stroom en 1.46 voor de douche .vind ik wel zeer prijzig voor wat men daar voor krijgt.men krijgt wel kaartjes voor de bus maar die komt twee maal bij de receptie halte om naar Waren te gaan maar terug moet je het hele stuk van de hoofdstraat lopen en dat is voor iemand die slecht ter been is geen optie.
zijn hier 29 12 aangekomen totaal geen mensen die je wegwijs maken. zelf zoeken naar toilet en douche die overigens zeer net en schoon zijn.het restaurant is gesloten maar ook dat staat nergens aangegeven. de plaatsen zijn prima .