@Stijltjes
- 2021
- Sunliving
- 2021
- Ander
Erg fijne Cp, Heusden is erg sfeervol. Zal met mooi weer wel iets meer leven dan nu. Toch een klein puntje ter verbetering om de putten en kuilen in de weg van de cp op te vullen want ‘s avonds is het erg donker (extra verlichting!!) dus ook gevaarlijk om daar te lopen. Sanitair super!!! we komen zeker terug 😊
Wat hebben we genoten , vriendelijke beheerders/ personeel. Mooie grote plekken, goede visvijver. Douches wat ouder/klein maaaarrr zeer schoon. deze krijgt van ons een 😊
prima plekken om te staan bij de mooie grotere camping en vlakbij Obelink met slecht weer erg fijn om heen te gaan
erg mooi gelegen camping, i.v.m. knieklachten mochten we verhuizen van boven naar beneden, dus service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. sanitair en restaurant prima
ongelooflijk lieve eigenaresse die ons gelijk ivm lichamelijke problemen en hielp om onze wens een plekje te geven. nette verzorgde plekken, net sanitair en goede douches, broodjes service en een goed restaurant om lekker te genieten met vriendelijke lieve bediening!
nog nooit op een grote cp gestaan maar is goed te doen, zelfs campinggedrag , ondanks dat het goed vol staat weinig lawaai, wel uitzoeken met DE kaart, deze bij de ingang er uit pakken , bij kiosk op het terrein opwaarderen met wat je nodig hebt , bij t afrekenen zie je wat je aan opwaardering overhoudt en wordt verrekend,aansluiting/stekker heeft een nummer als je dat intoets en kaart ervoor kun je je hoeveelheid zien, fietsen naarTrier top !!!
mooi sanitair, inderdaad eigenaar erg vriendelijk. maar jammer dat de vaste plaatsen de overhand hebben, 1/4 deel is netjes ingedeeld voor campers en caravans . helaas de rest een rommeltje met vaste plaatsen met al hun aanbouwsels, kabouters en slecht onderhouden tuintjes vonden we erg jammer.
erg genoten, mooie fietsomgeving, en je kan goed met de hond lopen en spelen op het veldje, sanitair prima . Jammer dat de meeste plekken niet waterpas zijn, veel campers moesten met blokken werken.
een aantal dagen hier doorgebracht. viel ons wat tegen, voor het geld natuurlijk een heel mooi plek, mooi sanitair maar niet gemoedelijk meer camping dan boerderij. Verder heel veel last van kleine zwarte beestjes die op vliegende mieren leken alles zat onder en kropen overal in. omgeving is top lekker gegeten bij het strandpaviljoen
mooie plek aan het water met fietsroutes de polder in naar Franeker, Bolsward, Sneek. heerlijk om te vissen vanuit je plek en goede vangsten. supermarkt, cafetaria en chinees op loopafstand.
mooie dagen gehad hier en heerlijk gefietst. plek was groot en sanitair krijgt van mij een dikke oké. tip: heerlijk uit eten in de bospup!
leuke lokatie om te staan en lekker ver van de bewoonde wereld. Voor de visser mooie plek om te vissen. sanitair net en goed verzorgd.
leuke lokatie met mooie fiets routes door een waterrijk gebied. Grote open plaatsen en dicht aan het water wat voor de actieve visser jammer genoeg door Grondels overheerst wordt. sanitair is gewoon netjes en verzorgd. lieve eigenaresse en kids die je een warm welkom geven.
we hadden een heel mooi plekje en hele goede visvangst. Sanitair keurig schoon, alleen rekening houden dat er geen wastafels zijn met stopcontact en geen afwas gelegenheid.
jaren hier geweest met caravan maar zullen zeker nog een keer met camper langs gaan… voor ons klopt alles hier, omgeving, klimaat, grootte van de plekken (langs t water) grootte van de camping en de prijs voor het overnachten aanrader!!!
we hebben het prima naar ons zin gehad, volgende keer plekje aan de visvijver, 🎣. Mooi sanitair, vriendelijke eigenaren en erg mooie omgeving. Was alleen wat moeilijker om leuke route te vinden om met de 🐶 te lopen.
mooie camping voor een mooie prijs, zeer afwisselende omgeving lekker wandelen en fietsen, vriendelijke eigenaren
we hebben maar 1 nacht gestaan maar komen zeker terug, hartelijk ontvangen mooie ruime plekken net sanitair en mooie omgeving o ja de soep was heerlijk
goed ontvangen, erg mooie CP, mooie ligging met zicht op de weilanden met schapen en paarden, 1 toilet en 1 douche is wat weinig maar erg netjes.
camperplaats netjes maar niet bijzonder goed sanitair, verder erg leuke omgeving, heerlijk over de “dijk” lopen langs t water en dan uitkomen op een terras met mooi uitzicht op het water loop je iets verder ben je gelijk in het centrum van het mooie Gorinchem helemaal top 👍🏻
hele mooie plek om te staan, leuk om vogels te spotten, lekker eten af te halen bij t Strandhuys , maaarrr t sanitair was minimaal en erg vies.