@Stijltjes
- 2021
- Ander
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
we zijn nu op verschillende campings geweest, deze was erg leuk, een prima camping enige minpunt was het restaurant eten was niet vers en de bediening verliep niet vlot.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Even praktisch, de slaboom (waarvan je de code hebt gekregen) zit dus vooraan het dorp. Camping zelf slecht aangegeven, wij kwamen dus anders aan was niet duidelijk waar receptie was. Het grote lichte gebouw dus bij de parkeerplaats naast de camping. Afval water vers water en chemisch toilet (gat onderaan console) ziet aan de overkant van de camping bij de CP. Verder een heerlijke camping mooie plekken en goed sanitair dus top!!!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Het is en blijft een Franse Camping. Hier zijn de plekken groot en netjes. Sanitair ook weer verouderd maar wel redelijk schoon. En we hebben een wc bril ook fijn. Het is een fijne rustige camping. Je loopt zo SME in, gezellig dorpje wat overdag leeft. Het Airborne museum is het mooiste museum wat ik in Normandië gezien heb.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Had gelezen dat receptie vanaf 10 uur open was, maar toen waren we nog niet welkom. Vanaf 11.30 mochten we ons aanmelden. Plekje aan de buitenrand, goede plek maar wel langs een drukke weg maar voor 1 nacht prima te doen. Goed sanitair. Je kan zo Honfleur inlopen ideaal 👍🏻
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Mooie grote plekken. Sanitair is wel aan een opknapbeurt toe. Niet iedereen laat het netjes achter. 4 min van het strand vandaan dus goede ligging om het één en ander te bezoeken.
Juli 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Het is een camping maar eigenlijk meer een camperplaats, helemaal prima hoor verharde strook met een strook groen, vooral plekje 12. Supermooi sanitair en lekker op de fiets naar het centrum. Een aanrader!!
Mei 2026
wat een mooi plekje!! keurig sanitair, vriendelijke eigenaar en heerlijk fietsen. Vlakbij Kinderdijk en bij molen De Regt en kijkje in een molen gekregen aanrader!!
Inderdaad vrijheid blijheid, we kwamen om 16.30 uur aan receptie dicht, telefonisch ook niet te bereiken. een bezoeker vertelde zet maar neer later melden. Sanitair is is nog het meest schoon/ opgeruimd van alles. Camping is een allegaartje en rommelig. Jammer dat we aan een drukke weg stonden. Voordeel is dat we dicht (nog geen kilometer) van Cochem stonden .
April 2026
Ondat de camping mooi in Koblenz gelegen is, vragen ze de hoofdprijs, sanitair is netjes maar verder camping/plekken zelf zijn rommelig en niet netjes onderhouden en dat verwacht je wel voor dat geld.