@StijnVL2002
Grote camping, hoogseizoen uiteraard de plekken langs het water vergeven… maar sinds het ook wel eens hard kan waaien is het niet erg om achter op de camping te staan. Sanitair recent nieuw, 5 sterren! Super schoon en netjes. Als je het niet erg vind, iets verder van Smögen af te zitten.. is het perfect! 👌🏼 400SEK betaald voor een mini campervan met Elecktra en 10 min aan douchen. In eind juli.
Wow! Super plek en gratis de mogelijkheid voor bootjes/kano’s wonderlijke uitzichten op de gletsjer en top service, camping was “Fullt” maar toch een plekje weten te scoren. Wc’s en douche super netjes. Betaalden 520NOK 1 nacht inc stroom 2prs
Overdag een prachtige plek om te picknicken. Slapen is er echter minder prettig. 's Nachts is er veel vrachtverkeer (zelfs met luidruchtige chauffeurs). Niet aan te raden.
Camping is prima. Mannen toilet heel nieuw, vrouwen toilet niet zo. Douchen koste €2,- per 5min. 58€ kwijt incl elecktra voor twee nachten. Camping stond wel heel vol en is niet heel groot, je mag zelf een plek zoeken.

Sitecode: 20532
Camping was groot maar lijkt op 1 groot grasveld. Konden zelf een plekje uitzoeken, aan het water staan is vrijwel onmogelijk. Prima sanitair gebouw - schoon. Douchen kostte €2,- per muntje (4 min) en met een mini bus camper waren we €40,- kwijt incl elektra en douch.
hele leuke camping. kleine douches alles is aanwezig ook wasmachine (gratis) riva del garda op fietsafstand wel 1 klimmetje op de terugweg. broodjes service en smiddags en s avonds bieden ze in het tentje wat te drinken een (lokaal)
plekken zijn op grotere veldjes, geen afgemeten plekken dus. hele mooie basis om te wandelen zeker de grawa waterval langsgaan. daarnaast is het super handig dat de supermarkt kort in de buurt is. wc en douches zijn super schoon en heel mooi. wij zijn ook wezen rodelen in mierders
Sitecode: 12046
een voldoende. sanitair zeer schoon. er is stroom aanwezig op 4 verschillende punten meer dan genoeg. wel een beetje hutje mutje en echt zoeken naar een plek. eigenaar ziet alleen maar winstoogmerk hoe meer zielen hoe meer vreugd