@Stikum
- 1999
- Frankia FF2
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Zeer goed volgeboekt - Prachtige wandeling over de berg naar het klooster van Weltenburg
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Een fantastische locatie om de Altmühl-fietsroute in beide richtingen te verkennen. In Kiofenberg kunt u een ijssalon bezoeken, of in Dillnstein kunt u op zondag de "Schäufele" (bij Kirchenschmidt) proberen.
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Een werkelijk fantastische plek – alles zoals al beschreven – je kunt langs de Donau naar Weltenburg fietsen, zo'n 25 km verderop. Hulde aan de gemeente Vohburg!
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Ruime parkeerplaatsen (ook voor kleinere campers). Goed wandelpad langs de Donau (vlakbij de spoorbrug over de Donau) naar de oude stad en de kathedraal. De camperplaats is erg populair... kom op tijd.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Prachtige, rustige plek – alles zoals eerder beschreven – nivelleerblokken zijn noodzakelijk – dank aan de gemeenschap voor deze geweldige camping. We waren hier 8 jaar geleden en het is nog steeds even goed. Heerlijke, rustige plek – alles zoals eerder beschreven – nivelleerblokken zijn noodzakelijk – dank aan de gemeenschap voor deze geweldige camping. We waren hier 8 jaar geleden en het is nog steeds even goed. ...
Een locatie beoordeeld · 11 dagen geleden
Een fantastische locatie voor een prachtige fietstocht via Stein naar het Bodenmeer. Vanuit Stein leidt een schilderachtig fietspad via Mos terug naar de camperplaats. De prijs voor de staanplaats is redelijk, aangezien water, afvalverwerking en elektriciteit zijn inbegrepen.
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Goede locatie voor fietstochten (met (e-)fietsen) naar de Rijnwatervallen, op ongeveer 9 km afstand. Satellietontvangst is niet altijd mogelijk op de parkeerplaats vanwege de aangrenzende bomen – de eerste 3 staanplaatsen vanaf het tankstation hebben wel goede ontvangst.
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Goede locatie om naar Laufenburg te fietsen (het mooiste fietspad ligt aan de Duitse kant). De camping is erg populair, maar het oude stadscentrum ligt op slechts een paar meter afstand.
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Sitecode: 197004
Een fijne, rustige plek om in beide richtingen naar Basel te fietsen (over de stuw en terug aan de andere kant) - rustige locatie, €10 bij de automaat met EC-kaart voor 24 uur - de parkeerplaats is gewild vanwege de ligging
4 foto's toegevoegd · 17 dagen geleden