@Stinger
- 2017
mooie plek om te verblijven, prachtige omgeving wifi is belabberd, je moet steeds opnieuw inloggen. onduidelijkheid over app. veel lege plekken en toch vragen over de volheid
Afgelopen vrijdag een nachtje geweest, om 11 uur was er nog genoeg plaats maar om 13 uur was het echt vol. Deze ochtend stonden er al 3 in de wacht om 09:00 zeer gewild bij Engelsen dit weekend. Een aanrader voor de kerst makten. Veel toeristen, gezellig hier
prachtige plek om te verblijven, met blokken sanitair is buitengewoon mooi en schoon
Met hemelvaart hebben wij hier gestaan, zelfs een dag eerder gekomen. Wat een gezellige entourage lunchroom//terras. Eigenaar Mark is super vriendelijk en enthousiast naar camping en eet gasten. Voor iedereen maakt hij plaats al is het bommetje vol. Kippen scharrelen rond en de nacht is super stil, prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. we hebben echt nog niet alles gezien. groetjes van Petra, Erik en een poot van Zico
Met Pasen hier weer geweest (kerst 23 ook) wat een prachtige plek om te verblijven we hebben weer genoten. Een mooie wandeling gemaakt met Komoot naar Duitsland en met ons bezoek lekker koffie met gebak uit de koffiesnor. Schoon netjes en gezellig bij Wendy en Michel en niet te vergeten de drie lieve kinderen. De jongste kwam op haar tenen een paas attentie bij de camper brengen, zo koddig om te zien
wat een nette camping en heerlijk eten, speciaal paella gemaakt van vlees. Dankjewel Carlo het eten is ook heerlijk. Samen met mijn zus en haar man gezellig gegeten
Top plaats ook top uitbaters, we hebben niet de juiste lpg nippel voor Spanje en hij heeft een adres gegeven voor een fysieke winkel, super bedankt. Goede locatie om de stad te bezoeken
wat een heerlijke plek, we voelen ons vereerd dat we hier mogen zijn. Tessa Tom Klaas en Annet wat maken jullie het gezellig hier
Netjes verzorgd en de aanmeldingen ook goed geregeld. volle bak en gezellig, prachtige omgeving een aanrader
Prachtige camping best gewild het blijft daar vol. We mochten 3 nachten blijven met 1 verplaatsing Leuke eigenaren netjes verzorgd. Leuk om in het dorpje bootje kijken en varen in de Weerribben Een aanrader
Wij komen hier nu voor de derde keer en ieder jaar moeten we €0,50 cent meer betalen voor de hond inmiddels al €3,50 het was met 2 honden en 2 nachten dus nu €14,- wat een hond onvriendelijke camping ondanks 2 leuke kluifjes is dat veel te duur. Echt jammer, het was voor ons dus de laatste keer
schitterende camperplaats, netjes verzorgd wandeling gemaakt naar Borculo en daar museum bezocht, Adventure lab gedaan en wat geschiedenis opgedaan
Dit weekend hier gestaan, wat een prachtige camperplaats. Netjes hoor, grote plaatsen sanitair netjes heerlijke douche. Mooi wandelgebied en met de fiets zo in Maasbracht. Na betaling ook nog een bedankje, attent hoor. Een aanrader.
Met oud en nieuw hier gestaan. 29 december aangekomen maar slecht geïnformeerd. we kregen een plaats toegewezen en daar bleef het bij. Later bij het restaurant zelf om info gevraagd en de andere ochtend een plattegrond gevraagd. We hebben het zelf geregeld, slechte service. De lichtjes avond was prachtig een aanrader, mooie camping en een mooie omgeving.
We zijn hier tussen kerst en oud en nieuw geweest, we vonden het voor de rust tegen vuurwerk tegen vallen. Eigenaar kan er niks aan doen maar de geluiden uit de omgeving waren best goed te horen. wie weet komen we nog eens terug met zomers weer
we zijn hier met kerst geweest, maar wat gezellig daar we hebben genoten van de prachtige omgeving samen met de hond. Een aanrader voor ons dan met droog weer, we gaan er vast nog eens naar toe, dank jullie wel voor het heerlijke eten en de ontbijtjes. Michel en Wendy
Weer een heerlijk weekend achter de rug met camper diner, met weer veel nieuwe gezichten Astrid en John we hebben het weer super gezellig gehad. Weer een mooie fietstocht gemaakt. We zijn nog steeds niet uitgekeken tot volgend jaar
Wat een prachtige locatie in het bos. We waren er spontaan naar toe gereden omdat er veel plaatsen zijn maar dat blijkt niet zo te zijn. Erg veel vaste plaatsen en zo gewild dat je hier het beste eventjes kan reserveren voor de zekerheid. wat mooi hier
Als hekkensluiter 2 nachten hier gestaan, nette camping met leuke zitjes. Mooie omgeving om te fietsen, gezellig gekletst met de beheerster
Sitecode: 20722
wat een prachtige camping, super netjes en schoon. 2 nachten gebleven. Voor ons was fietsen het leukst. Wandeling maken moet erg ver gaan om het leuk te doen anders is het saai. Alleen rechte paden.
prima plek om te staan met een dagkaart s’nachts ook weinig geluid. af en toe jongelui. doordeweeks half 9 op vanwege de school aan dezelfde straat
Sitecode: 20946
Wat een prachtige locatie en wat een vriendelijke uitbaatster Marie-Luise je bent een topper. Voor onze hond was het wel wat minder, de wind was noord en de kleiduiven schietbaan was goed te horen, maar 2 dagen gelukkig. Voor een hond met angst voor vuurwerk geen aanrader, groetjes Petra
Met hemelvaart hier gestaan, toestemming gevraagd of de hond los mocht. Zonder klachten van medecamperaars geen probleem. Er is bij ons via de eigenaar geen klacht binnen gekomen. Gemiste kans van de klager op deze review. Super gezellig we hebben genoten. We komen echt wel terug
Schitterende camperplaats midden in het bos, ver van de bewoonde wereld. Zoveel damherten en Edelherten hebben we in 3 dagen nog nooit gezien en nog niet gehad over de zwijnen met kleintjes die vlak langs lopen achter het hek, geweldig dus….
begin december een weekend hier gestaan. vrijdag voor 11 uur aangekomen en er was veel plaats maar in de loop van de dag bomvol. kerstmarkt was niet groot en om 21 uur werd alles gesloten. de dierentuin heeft ook een leuke kerstmarkt, eigenlijk vonden we die leuker en compacter. mooie spullen in de verkoop. een aanrader maar kom op tijd!!!!
in september hier gestaan, prachtige omgeving zeer aardige uitbaters lekker vlees uit hun winkel Gezellig met Jeanine en haar vader op de foto. Er was een open dag op de schapenhouderij. Wij komen graag nog een keer terug
Sitecode: 20392
we stonden hier het weekend van 15 oktober met onze kleinzoon, er waren alleen mensen in de huisjes verhuur. zo rustig, prachtige omgeving sanitair was vrij vochtig en koud. net als buiten. Gelukkig ook aan boord van de camper. vriendelijk uitbaters. kwartiertje fietsen van toverland, deze was tot 23 uur open ivm Halloween. een aanrader
wat een heerlijke plek om te staan. Lekker rustig en je kan zo het bos in. Water afvoer bij de camper neem je slang mee.En water bij de camper. Sanitair zit nog wel in de Corona stand, beetje achterhaald. Voor de rest een aanrader (hond is €2,50)
€4,- stroom per dag €10,- omdat we aan de oever stonden. Prijs van €21,- klopt niet we betaalden €33,20 per dag. De buren staan erg dichtbij ondanks het een camping is. Wel lange plaatsen waardoor je redelijk dichtbij de oever kan zitten. Druk vrachtverkeer op de Rijn. Je kan er dus uren naar kijken. Wel een prachtige omgeving waar je mooi kan fietsen
Wat een heerlijk plekje, in de hoek aan het water. Jammer dat de hond er slecht bij kon. Hij wil altijd pootje baden. Prachtige omgeving lekker gefietst. Je zit zo in de stad en de andere kant is ook erg mooi. Lekker gegeten in het restaurant. Het water valt daar 24/7 een meter naar beneden. Na twee dagen waren we wel blij dat we elders waren. Het geluid was best pittig, Lang genoeg voor ons.
We stonden daar 24/6 op een vrijdag ochtend, lekker vroeg maar het bleek dat we hadden moeten reserveren. Jammer we moesten weer vertrekken
Prima lokatie, veel verplaatsingen. 24/7 open. Veel plaatsen. wij waren daar 23-6 bloedheet, geen schaduw. (waar wij stonden, er waren wel schaduw plekken. Een bezoek gebracht aan het museum, daar was het rustig. Lekker een terrasje gepakt en heerlijk gegeten.In de avond kwamen er veel jongeren met een camper die feestjes organiserden. Echter begon het erg te waaien en elders te onweren. Het was snel rustig.
We kwamen om 11 uur aan 23-7 nagenoeg 10/20 campers en om 23 uur bomvol. Een en al gezelligheid veeljongelui die in groepjes een gezellige avond wilden. Echter door het weer was het geluid van hier en daar muziek en geroezemoes vervangen door enorme wind van onweersbuien elders. En s’nachts wat regen. het was de Helena’s al 35 graden en nagenoeg geen schaduw. Geluiden van de stad hoorde je nauwelijks, wel om half 8 het eerste vliegtuig omhoog
Mooie camping, door wegwerkzaamheden netjes aangegeven in het dorp hoe je daar komt. Heerlijk rustig en er is een bouwplaats maar daar hebben we niets van gemerkt. Het ziet er verder allemaal netjes uit. Je kan daar heerlijk wandelen. Een aanrader
Wat een heerlijk plek om te verblijven persoonlijk vind ik het wel prijzig en daarbij ook nog betalen voor een douche. Mooie douche en toiletten en afwasplaats. Jammer dat het restaurant woe/zon dag pas open is. Prachtige wandeling gemaakt. Voor de hond heerlijk koel water, niet op de camping maar een eindje wandelen. Een aanrader
Wat een mooie camping, alles netjes geregeld WiFi is uitermate slecht alleen bij de receptie bruikbaar. Eigenlijk fantastisch om daar een paar dagen te blijven. Leuke bibliotheek en pizza restaurant. Zwembad dichtbij, wat wil je nog meer. Fantastisch wandelen in de omgeving. Je zit zo in het bos. Een aanrader
ook een camping voor iedereen die van rust en ruimte houd wat een prachtige omgeving. wakker worden van de vogels en de mooie opkomende zon. Ook de paarden worden vroeg naar het land gebracht, af en toe gebabbel van de dames maar de meesten houden het stil, zo rond 05:30, wel wat blokken moeten plaatsen omdat het wat scheef loopt hier. We zijn hier met 2 campers. 28 graden met een heerlijke bries
tussen 12:30 en 14 uur kan je niet naar binnen, gelukkig waren we een half uurtje te vroeg dus dat was te overzien. mooie camping. Er wordt gereserveerd dus moesten we na 2 dagen weer weg. Je kan daar uren wandelen en lichte klimpartij hier en daar maar dat was juist het mooie ervan. Een aanrader
op maandag 13 juni om half 12 stonden we hier, twee bier drinkende mannen vertelde dat het een rustdag was. je kan een plekje langs de weg zoeken en morgen betalen, we zijn doorgereden
wat een prachtige plek, zomaar een plaats gevonden. we stonden vrij ver boven en we hadden lekker lang zon. het enige nadeel is dat je dicht bij de auto weg zit, op maandag ochtend begint het al wel om 03:00 met vrachtwagens. personen had ik daar moeite mee, manlief sliep er dwars door heen. een aanrader om te wandelen en te fietsen. dicht bij de stad. erg mooi om naar boven te gondelen en terug wandelen, 12 juni hier gestaan
mooie camper plaats, afwassen is niet geschikt voor lange mensen. ( zou fijn zijn als de bakken wat hoger zouden zitten) voor de rest niets mis mee. 10/11 juni waren we hier
mooie locatie om te verblijven, correctie uitbater. alles netjes in orde en schoon. op de dag zelf gebeld, vanwege hemelvaart en er was een annulering, we hadden de mooiste plek op deze camper plaats.
Prachtig goed onderhouden camperplaats, mooie bloemen er kunnen er 3 staan en een zee van ruimte. Sanitair prima zeer ruime douche. Mooi uitzicht over de zwemplas. sNachts hoor je het gezoem van de snelweg niet storend. Alleen een tip voor de eigenaar, geef aan waar we ons vuilnis kwijt kunnen. Helaas niet kunnen vinden. Ook geen duidelijk plek van wasmachine, op onze zoektocht die wel gevonden.Prima eten met prachtig uitzicht over de andere plas
Gezellige mooie camping. Gratis bier voor iedere nieuwkomer. Heerlijk restaurant en prachtige wandelroutes. Leuke eigenaren mooi sanitair. Hond betalen en stroom apart afrekenen. Toplocatie
Maandag 6 september na 3 volle campings aan de Bodensee zijn we hier terecht gekomen. We moesten eerst een test doen, onder de tong. Nadat we negatief waren mochten we erop. we moesten erg dicht op onze buren parkeren en ja hoor er moest ook nog een camper achter ons geperst worden. Eigenlijk te gek voor woorden. Als er iets gebeurd dan kan je er niet zomaar tussen uit. Voor de rest genoten van het weer en de muggen.
Maandag 6 september waren we hier, er waren lege plekken maar die waren gereserveerd. een prachtige camping dat dan weer wel. Een volgende keer maar reserveren.
Maandag 6 september waren we hier en bij het hek stond dat ze vol waren. Toch nog even door gewandeld maar van 12 tot 14 uur gesloten. Wat een prachtige camping. Wellicht een volgende keer reserveren
Wat een prachtige locatie en wat een mooie omgeving om te wandelen. Fietsen vonden we te eng, veel hoog laag en dat op grind. Met gratis bus naar Freudstadt en lopend terug is een aanrader. genieten op en top. Naar de watervallen was uiteindelijk 16km wandelen en staat slecht aangegeven. Alleen de racebaan van motoren was niet rustgevend. We stonden op 64 erg dicht bij de weg. Dat wisten we en na 3 nachten was het voor ons wel genoeg.
Wat een heerlijke plek, we hebben genoten. Heerlijke wandelingen, we durfden niet te fietsen. Voor ons te veel hoog/laag en grind, omdat we niet kunnen douchen in onze camper en ook nog wat was hadden liggen zijn we na 2 nachten vertrokken naar 30km zuidelijker (camping) om vooralsnog van deze prachtige omgeving te genieten, fijn om ook gratis gebruik te kunnen maken van het openbaar vervoer. Voor de hond moet je wel betalen. (ook niet veel hoor)
Wat een heerlijke plek om te zijn. 2 jaar geleden ook geweest. Nu een tussenstop. wie weet komen we een derde x je kan hier heerlijk eten en met de lokale bevolking is het altijd gezellig
mooie plekken boven maar zowel beneden als boven is de weg goed hoorbaar. een slechte zaak is hun eigen folder inclusief hond €20,- en toch 3,50 per dag laten betalen. Geen aanrader, erg duur zo. 2 nachten gestaan
Dit jaar alweer 2x geweest wat een heerlijke plek om te staan. John en Astrid wat doen het geweldig. Toppers wie weet komen we dit jaar nog.
Wat een heerlijke plek om te staan, dankzij 30 jongeren uit Antwerpen die de camping na de watersnood vorige week helemaal schoon gemaakt hebben. vriendelijke Karel die ons te woord heeft gestaan. Top hoor succes met de toekomst, dat er nog veel gasten mogen komen. 🐕🦺ook groet van Zico
23-7 via de overkant langs gefietst wat verschrikkelijk zeg. nagenoeg alles in puin. lantaarns en stroom voorzieningen staan Schots en scheef, ondergrond totaal weggespoeld. sterkte
prachtige plek netjes verzorgd om door een ringetje te halen, lekker kort gras. Jan complimenten we komen terug als we deze kant op komen
Wat een rust en ruimtelijke plaatsen, schoon sanitair mooie fiets routes. Vlakbij zo het bos in. De weg daar wordt hard gereden maar s’avonds en s’nachts is het rustig. Vlees boerderij vlakbij met vee met koebellen, zo gezellig net of je in Oostenrijk bent. We zijn hier in augustus 2018 ook al eens geweest. Ik lees camper van 6,5 kan net. Maar overdwars stond er ook 1 dus dat kan ook. Het veld is zo enorm groot. Topplekkie
Sitecode: 19442
Wat een geweldige mooie camping, camper plaatsen liggen er zo mooi bij. Mooi strak gazon. Kees en Nathalie met Sander en Julia. Het ziet er prachtig uit.
Wat een geweldige start van een nieuw seizoen. Alles tot in de puntjes verzorgd. Ondanks storm volle bak aan campers en een heerlijk 5 gangen diner en een heerlijk ontbijt wat wil je nog meer. Top Astrid en John, dit was om 3de bezoek en nog lang niet de laatste. een dikke 10
Sitecode: 91926
Dit weekendje was super rustig. Onze eerste winter camper actie, was zeer geslaagd. Het elektrische kacheltje hadden we thuis mogen laten. Deze wordt niet geaccepteerd in de winter. Roef gaf aan dat we achterom naar het bos konden wandelen. Erg mooie omgeving. Tip voor uitbater, vertel of geef aan waar we vuilnis en waar we toilet konden legen. We hebben enorm gezocht. (Omdat we alleen achterom het terrein hadden verkent) Een aanrader!!!
Wat een gezellige ontvangst, leuke mensen. Prachtige omgeving. Je kan een Trike huren, neem dan wel warme kleding mee. Hond betalen en toeristenbelasting dat komt er extra bij!! Mooie fietsenstalling. Veel ruimte op de velden, prachtig gras. Wat wil je nog meer. Top
in mei en in juli hebben wij hier een lang weekend gestaan, wat een prachtige plek om te staan, gezellige uitbaters. mooi strak grasveld.mooie omgeving. wat wil je nog meer!!
Wat een prachtige camperplaats, en wat een helden om een 1 te geven en niet je mond open doen als je last hebt van loslopende honden die alleen bij de camper lopen van hun eigenaar. Ga in gesprek!!!!En jaloers bent op het gekliek van anderen. Mensen die elkaar terugzien na een lange poos, ik hoorde daar ook niet bij. Fantastisch hoe ze elkaar ontmoetten.
Nette plaats, gezellige uitbaters met heerlijk eten. Wijn hebben we niet gekocht maar er is daar genoeg. Wel genoeg oprij blokken meenemen het vlak maken van het terrein daar wordt nog aan gewerkt!!
Heerlijke camping, wel prijzig maar voor deze prachtige omgeving denk ik dat het wel gewaarborgd is. Goede voorzieningen zeker voor kinderen. Heerlijk eten en een supermarkt. Verblijven in een vogel paradijs, met eekhoorns
Prachtige lokatie ik weet niet hoe het buiten Corona tijd is, maar nu is het hier goed geregeld. Veel plaats. €10,- Betalen in enveloppe stroom op €1,- water €1,- netjes hoor
Met Hemelvaart hebben wij hier gestaan. We mochten zelf een plekje uitzoeken. Er was veel ruimte. Daar waar de meeste ruimte was waren ook de meeste molshopen. Geen probleem dachten wij. Maar voor het eerst met een hond geeft het wel veel zand in de haren en in de camper. Mooie omgeving, leuk stadje Borculo, jammer dat museum dicht was, nu moeten we nog een keer terug😁
Mooie camping prachtig schoon sanitair, omgeving uitzicht viel ons een beetje tegen. De moezel was niet te zien, de stad was verlaten. Op woensdagmiddag diverse winkels gesloten op vakantie.
Sanitair verouderd, maar wordt wel goed schoongehouden. Prachtige grote camping. Neem wel iets mee tegen muggen, want daar zijn er genoeg van. Heel kort bij het strand met veel strandwachten. Het is een schiereiland en je kan een heel eind fietsen langs de kust. Leuk dorp, verder kom je niet.
Prima lokatie lekker onder de bomen gestaan op een warme dag. Mooie wandeling gemaakt om het meer. Pasjes systeem werkt prima
Sitecode: 20497
Prachtige camping, ook voor kinderen zeer geschikt. Schoon terrein sanitair schoon. Je krijgt een digitale silbercard om in de omgeving gratis gebruik te maken van diverse mooie bezienswaardigheden en liften. nu niet allemaal die kant op want wij komen terug!!
Sitecode: 20195
Wat zij wij geschrokken van de prijs, we gaan voor €18,- en gratis stroom, in het hoogseizoen dan weet je dat het meer kan zijn. Nu hebben we €3,- per dag stroom betaald en kwamen we op €26,50 per dag. WiFi is €2,- en voor 3 dagen €5,-. Gewoon internet in onmogelijk. Prachtige omgeving. Uitbater was gepikeerd dat we geen broodjes en geen WiFi wilden (WiFi welgenomenomdereisvoorttekunnenzetten)
Mooie plek je betaald eigenlijk maar € 7,50 want een kaartje voor het zwembad wat je erbij krijgt kost €2,50 voor een volwassen . Dus 1 x kaartje erbij en je kan lekker zwemmen in het mooie zwembad en douche. In het dorp bij het klooster is eventueel nog een openbaar toilet wat netjes schoon is . Mooi wandelgebied door bos met mooie uitzichten op 464 mtr hoogte
Geweldige plek, met hoeveel je in de camper bent maakt niet uit voor €16,50 per dag all in. Ook kan je lekker eten. Als het druk is neem je gewoon je bord mee naar je camper!!
Wij hebben hier 2 nachten gestaan en weer op een prachtige plek, netjes geholpen en op een zeer rustige camping ondanks hoog seizoen. Schoon sanitair alleen zelf wc papier meebrengen. Net als vorig jaar heerlijk gewandeld.
Wat een geweldige mooie camping. Camperplaats is ook geweldig mooi. Top aanrader. Aardige mensen alles netjes geregeld
Wat een belachelijke dure prijs voor zulk sanitair. We betalen €50,- voor 2 nachten en er is verder geen faciliteit. Het restaurant is niet meer het lijkt wel of ze er geen zin meer in hebben. Wel een mooie omgeving om te wandelen
Door mede campers op weg geholpen met code voor toilet en hoe het stroom werkt. Voor 10 heb je nog plek na 11 uur wordt het krap. Soms wat luidruchtig maar s’nachts best stil.
Goede ontvangst mooie plek, voorziening prima. Prijs uitstekend. Wel gereserveerd omdat er weinig plaats is en dat was maar goed ook!!
Prijs klopt niet, prachtig gelegen mooie zonsondergang leuke duikschool toilet gebouwen zijn prachtig. Zeker een aanrader
Te duur voor de prijs kwaliteit voor de rest mooi om daarvandaan naar Hamburg te fietsen
Goede ontvangst, beetje scheef. Mooie omgeving prachtig park. Zeer geschikt voor kinderen
Giga mooi uitzicht, schoon. Netjes verzorgd. Fietsen is erg zwaar! Wandelen oké