@Stitch
Ik kan me aansluiten bij de vorige reviews. wat een fijne verzorgde camping. Mooie lommerrijke plaatsen. Heerlijk gefietst op de Voie Vert.
Op zich prima camping. Maar er liepen daar buurthonden rond. Smerige moddervette beesten die niet luisterden of zich lieten wegjagen. Al parend kotsten ze voor onze camper de boel onder. het was walgelijk. Volgende ochtend vertrokken. En met ons veel anderen. We waren niet de enige die er last van hadden.
Psssst, niet verder vertellen.🤫 Super mooie plek. Meer wens je niet. En de yoghurt is heerlijk.
Alles perfect. Wat een warm welkom en hoop humor. Twee keer per week worden er wandeltochten georganiseerd. Veel geleerd en gezien. En op initiatief van gasten en organisatie van Abdoulah word er plastic geruimd op het strand. Top!
Prachtig uitzicht. Mooie plaatsen en heerlijk rustig. Sanitair schoon en goed.
Nog steeds een bouwput. Plaatsen verder prima. Sanitair sterk verouderd. Nodig aan vervanging toe. Eigenaar erg aardig, brengt 's ochtends brood.
Ruime en schone sanitair. Alles ziet er zeer verzorgd uit. Luc verteld veel over de omgeving. Het is hier fantastisch wandelen en niet op elke hoek een tapijthandel. Hassan's maaltijden zijn heerlijk.
Sitecode: 19889
Rustig gestaan. Liefdeloos en verwaarloosd. Geen plek om langer te blijven.
Sitecode: 19741
Onvriendelijke ontvangst. Zwembad vies. Sanitair verouderd en stonk. Douchen in 10cm afvalwater. Michelle niet gezien. Helaas
Sitecode: 19743
Helaas is deze plek gesloten. Alle camper/campingplaatsen moeten zich registreren en belasting betalen. Ook over afgelopen jaren. Dat geld is er natuurlijk niet. Met wat geluk gaan ze na bepaalde tijd weer open. Dit vertelde ons Ali van Auberge Amelladou. Wij mochten bij hem staan. Erg aardige man en heerlijk bij hem gegeten. Boven op het dak met schitterend uitzicht.
Heerlijk vertoeven bij Corinne en Saïd. Zeer gastvrij, vriendelijk en gezellig. Saïd maakt heerlijke maaltijden. Douche en WC super. Alles met grote zorg vorm gegeven. Zouden er 1 dag staan, het werden er drie. Hier komen we terug.
Sitecode: 20383
Perfecte plaats. Luigi en zijn vrouw zijn zeer gastvrij. Alles is brandschoon en zelfs de kop koffie 's ochtends is bij de prijs inbegrepen. De wandeling naar het strand aangenaam. Een plek om terug te keren. Hartverwarmend.