@Stobb76

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Goede plek om te verblijven, verkeerslawaai overdag, weinig schaduw. We bezochten het prachtige Nîmes een dag met het openbaar vervoer - bus 130, de halte ligt op ongeveer 10 minuten lopen, vlakbij de wijncoöperatie in het dorp. De halte heet Magnolias en kost € 2 per enkele reis.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Zeer rustige, mooie locatie, bushalte voor de deur, voorzieningen maar geen elektriciteit.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prachtige aire, we hadden geluk dat we de laatste plek hadden. Goede locatie voor een bezoek aan Epernay. We liepen naar binnen, lunchten, kregen een gratis champagneproeverij bij het VVV-kantoor, bezochten het Champagnemuseum (met korting) en namen bus 6 terug naar de aire. Daarna zaten we in de prachtige tuin en genoten van de avondzon.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Zeer goede locatie, druk weekend voor de boeg vanwege de festiviteiten van Fete National, dus niet beschikbaar van 22/07 tot 14/07/25

Prachtige camping, naast Aldi. Loop of fiets naar het middeleeuwse stadje Troyes. Bushalte buiten Aldi naar Troyes 2 € Busdienst per uur op zondag en gratis. Het VVV-kantoor van Troyes is erg goed. Leuke bars en restaurants, perfect!

Kermis op het terrein op dit moment dus heel weinig plaatsen beschikbaar, vandaag ziet het er een beetje chaotisch uit, misschien beter op andere momenten.

Absoluut prachtig, kies een zonnige of schaduwrijke plek op het enorme terrein, loop langs de rivier of langs het meer. Sommige elektrische punten werken niet, dus blijf het proberen.

Cassis is prachtig, 25 minuten heuvelafwaarts lopen, moeilijke wandeling terug in de hitte. Bus M1 stopt buiten de camping, halte Clos de Oliviers. Terugkeer vanuit Cassis bij de halte Casino, verderop in de straat van de Spar-supermarkt.

Mooie ruimtes, sommige met uitzicht op de rivier, toiletten en douches worden dagelijks schoongemaakt door de man die langskomt en de vergoeding van € 12 int. Wasmachine 4,50€ wasdroger 1,50 € beschikbaar in het toiletgebouw op het terrein bij de vakantiehutten.

Gratis na 31 oktober maar geen water, wel grijs afval & wc legen mogelijk. Prachtige locatie aan de rivier, een paar uur gebleven.

De foto's zijn niet nauwkeurig. Dit is een locatie langs de weg, bij het Institut Public Vinyet. Geen voorzieningen, erg rustig, 20 minuten lopen naar de stad, vlakbij bus L2. Sitiges is niet campervriendelijk dus als je dit wilt bezoeken is dit een goede optie.

walgelijk, erger dan de foto's, bleef niet

Grote parkeerplaats, gemengde parkeerplaats, 's nachts rustig. Een paar minuten lopen naar Tivoli, echt een prachtige plek, zorg ervoor dat je een stadsplattegrond krijgt van de toeristeninformatiekiosk, want de stad is een doolhof van oude straatjes en adembenemende uitzichten.

Geweldige locatie, veilig, dicht bij tram naar het centrum van Rome. Geweldig personeel, erg behulpzaam, over het verkennen van Rome. We hadden een probleem met onze camper, het personeel was zo efficiënt, bedankt.

Geweldige locatie, gemakkelijke toegang tot prachtige stad, bushalte bij de poort.

Parkeerplaats, geen voorzieningen, prima ligging, druk op feestdagen. Toeristische informatie zei dat campers toegestaan zijn als ze betalen voor parkeren en binnen de lijnen blijven. Sommige auto's parkeren heel dichtbij, kunnen geen deuren openen, dus eindplekken zijn het beste.

Verkeerde GPS, gelegen aan de andere kant van de weg, we hebben het niet opgemerkt, toeristische informatie in Alba zorgde voor de locatie. Bushalte buiten, in de buitenwijken, buiten de stad. 14€ inclusief elektriciteit. Alba is mooi.