@Stone-Island-otm
- 2021
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 2 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
mooie locatie en hadden hier graag enkele dagen gestaan maar helaas gesloten vanaf 30 sept
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
prima camperplaats op zeer stille plek (oktober). sympathieke beheerders voldoende en schoon sanitair loopafstand naar het strand de omgeving is mooi maar in oktober is het seizoen blijkbaar ten einde. Doet allemaal wat verloren aan. Maar dat is in de zomer wellicht totaal anders. Gebied met veel potentie
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Sitecode: 19130
Inmiddels kan je gewoon digitaal betalen. Mooie locatie, ideale tussenstop. Probeer wat naar beneden te gaan staan, dan hoor je de weg nauwelijks
Rustige camping met vrije plaatsen. Zon en schaduwplekken. Fantastisch schoon zwemwater. Afgesloten terrein met veel vaste standplaatsen. Ideaal voor overnachting of enkele (zwem)dagen
GEEN CAMPERPLAATS maar gewone parking in de stad. Om te overnachten zijn er natuurlijk wel betere plekken….Deze is alleen geschikt voor een bezoek aan de binnenstad
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

gezellige camping in leuke omgeving. In druk seizoen is ‘s morgens arriveren aan te raden. dat is er vaak plek. (10-11) alle voorzieningen zijn aanwezig.
prima voor bezoek aan de kampen. Je staat perfect voor een prikkie. Absoluut aan te bevelen. Wij hadden de fietsen bij ons en je rijdt in 4 min naar Auschwitz en 10 min naar Birkenau