@Stone-Island-otm
- 2021
mooie locatie en hadden hier graag enkele dagen gestaan maar helaas gesloten vanaf 30 sept
prima camperplaats op zeer stille plek (oktober). sympathieke beheerders voldoende en schoon sanitair loopafstand naar het strand de omgeving is mooi maar in oktober is het seizoen blijkbaar ten einde. Doet allemaal wat verloren aan. Maar dat is in de zomer wellicht totaal anders. Gebied met veel potentie
Sitecode: 19130
Inmiddels kan je gewoon digitaal betalen. Mooie locatie, ideale tussenstop. Probeer wat naar beneden te gaan staan, dan hoor je de weg nauwelijks
Rustige camping met vrije plaatsen. Zon en schaduwplekken. Fantastisch schoon zwemwater. Afgesloten terrein met veel vaste standplaatsen. Ideaal voor overnachting of enkele (zwem)dagen
GEEN CAMPERPLAATS maar gewone parking in de stad. Om te overnachten zijn er natuurlijk wel betere plekken….Deze is alleen geschikt voor een bezoek aan de binnenstad
gezellige camping in leuke omgeving. In druk seizoen is ‘s morgens arriveren aan te raden. dat is er vaak plek. (10-11) alle voorzieningen zijn aanwezig.
prima voor bezoek aan de kampen. Je staat perfect voor een prikkie. Absoluut aan te bevelen. Wij hadden de fietsen bij ons en je rijdt in 4 min naar Auschwitz en 10 min naar Birkenau
voor bezoek aan Krakau helemaal prima. Super geschikte beheerders die je niet snel weg zullen sturen omdat het (te) vol is. Verwacht dus geen ruime plaatsen maar wees blij dat je terecht kunt. wij stonden op het asfalt maar kregen wel stroom. Sanitair is redelijk maar je snapt dat wanneer het echt ramvol is je op je beurt moet wachten
Dit is nu weer eens een leuke camperplaats. Super vriendelijke beheerder die in het Duits uitleg geeft over hoe alles werkt. is de hele dak druk om alles op orde te houden en het gras te maaien. Enige wat we misten was een afwasplek met warm water. Sanitair is verder top in orde! Aanrader!
de camping is prima en goed verzorgd. sanitair is bovengemiddeld en wordt goed schoongehouden. Ligging is wat je de voorkeur aan geeft. Het park met meertje is leuk maar de snelweg is zeer nadrukkelijk aanwezig en dat maakt het voor mij gewoon geen fijne locatie. is logisch en kan je weten als je ziet dat de camping gewoon direct aan de snelweg ligt. Centrum van de stad is niet erg bijzonder. Komt wellicht nog, nu beetje chaotisch.
Bel even vooraf het nummer wat o hun website wordt aangegeven, niet het nr in deze app! prima plek voor enkele nachten. vriendelijke beheerders. volg borden Bootshaus (om de flats heen en kort stukje door het park. Er komt af en toe een trein langs maar is niet storend. Sanitair gewoon gebruiken op de momenten dat er geen activiteiten zijn op het terrein en dan is er niks mis mee. Branitscher park en burcht zijn absoluut aan te bevelen, prachtig.
dit wil je meemaken. Kamperen bij de boer optima forma. heerlijk rustig (op de boerderijgeluiden na natuurlijk). Echt genieten. Keurig sanitair. Enige te wensen is een douche mogelijkheid en dan zijn het wat mij betreft 5 sterren. Complimenten aan de familie die alles beheert
prachtige plek met uitzicht over de stad. wanneer er geen evenement is dan zal het er rustig zijn. Wij waren hier voordat de bezoekers aankwamen voor een concert..,.dan ziet het er anders uit. Maar voor een fietstocht door de stad is het een perfecte uitvalsbasis.
prima plek voor rustige overnachting. parking was nagenoeg leeg. geen voorzieningen
heel mooie locatie op een heuvel. om er te komen even een korte klim. onderaan is idd een bedrijfsterrein maar als je eenmaal op de camping bent kijk je er overheen en heb je een mooi uitzicht. prima sanitair. Goede verharde plekken met stukje gras en gescheiden door een haag met je buren. prima uitvalshoek naar verschillende bezienswaardigheden. trein op loopafstand