@StoneRonja
Getrouwd koppel met twee lieve honden die het camper leven net ontdekt hebben. Super
- 2025
April 2026
mooie rustige camper plaats. Mooi en proper verzorgt dorp. Bij aankomst effe melden bij de wijnboer. Natuurlijk ook gaan proeven en gekocht. HEEL LEKKERE WIJN!! elec en water voorzien
mooie leuke camping, 300 m van winkel en uitzicht over de vallei. proper sanitair. Heel ruime plaatsen met water en elec nabij
vrij rustige afgesloten camperplaats. Momenteel geen water beschikbaar in de unit. Dus reinigen vuilwater niet mogelijk. 12€ voor 2 personen en 12u elec.
2 foto's toegevoegd · 6 maanden geleden

1 woord beschrijft alles ....Zalig!!! en wat een mooie omgeving. Ideaal voor te wandelen,ook met de honden en fietsen
ruime camperplaats. Alles is voorzien. Maar hier heb je fietsen nodig. Wel luidruchtig voor ons. Naast hoofdweg en treinspotters,waar wij stonden.
mooie rustige camper plaatsen. Door de hoogwater stand van afgelopen maand zijn er werken bezig geweest. mooie plaatsen op harde ondergrond.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

Op dit moment heel rustig. enkele plaatsen met goede beschutting van de wind, boven aan langs de ingang. restaurant ,heel lekker en leuk van prijs. Stadje binnen de stadswallen is heel mooi. We hebben de drie vestigingen al wandelend bezocht. drie nachten gebleven. Vriendelijke eigenaar die Engels spreekt en de nodige info gegeven heeft. Heel groot oud aquaduct onderaan de stad.
twee nachtjes gebleven,proper sanitair, op dit moment heel rustig. vriendelijk personeel, ruime plaatsen. wandeling van ongeveer 10km (heen en terug)naar de kloof waar je gieren kan spotten. Super mooi.