@Stormink
We kennen deze camping uit het verleden. Vele malen bezocht als ACSI inspecteur. En met veel plezier. Echter nu bleek de camping vol te staan. De medewerkster keurde ons geen blik waardig en ging gewoon met eigen werk door. Heel klant onvriendelijk en Del Sole onwaardig. Het gaat niet alleen om boekingen!! Jammer!! Doe hier iets aan!!
Voor het eerst op deze mooie camperplaats. Keurig verzorgd met alle voorzieningen. En prima sanitair. Daarnaast is de plek ook opgefleurd met prachtige planten en bloemen. In de receptie met vriendelijk beheer hangen mooi geplastificeerde fiets- en wandelroutes door de fantastische Brabantse omgeving. En Oirschot met winkels en horeca op geringe afstand. Alles is dus voorhanden. Een aanrader voor elke Camperaar.
we zijn voor de derde keer op deze camperplek geweest en genieten elke keer van de rust en omgeving. Een fantastische plek met alle voorzieningen voorhanden. Heel mooi allemaal en met vriendelijke beheerders Jan en Sandra. En heb je geen camper maar wil je hier ook een keer naartoe met vrienden dan zijn er luxe appartementen te huur. Bekijk ze maar eens op de website. Groetjes van ons fam. Stormink.
camperplaats nog steeds gesloten. In mei geweest en nu in augustus 2024 ook. Wordt gebruikt als opslag locatie van nieuwe campers . Jammer.
Een toplocatie voor de camper. Met verharde plaatsen. Goede faciliteiten, aardige beheerders Jan en Sandra en mooie knoop punten voor de fiets. Ook kan je de e/bike gratis opladen. De appartementen zijn in afbouefase. Dus met de auto en fiets kan je daar straks ook goed overnachten. Kortom een aanrader. Groetjes van ons familie Stormink.🤗
wat een geweldige camperplek. met vriendelijke en gastvrije beheerders. En al die faciliteiten. Op zondag verwend met broodjes aan de camper voor het ontbijt. Als je van fietsen houdt zit je hier perfect. Een fantastische omgeving.We komen zeker terug. Bedankt Jan en Sandra. Groetjes van ons Dinie en Kees Stormink 👋👍🚍
Sitecode: 101912
Een fijne en rustige camperplaats die voorzien is van alle gemakken en luxe. Een prima uitvalsbasis voor mooie fietstochten via de bekende knooppunten. Er is ook oog voor persoonlijk contact met de eigenaar. Een toplocatie en een aanrader.
Wij hebben 2 nachten op deze mooie plaats gestaan. Keurig onderhouden , aan het haventje en lekker dichtbij het mooie Leeuwarden. Ook de zelfstandige manier van aanmelden en afrekenen was prettig. Een aanwinst voor de camperaars. We bevelen deze plek echt aan en komen zeker een keer terug. Ga zo door👍
een leuke camperplek aan het haventje. Beperkt aantal plekken. Maar onbegrijpelijk dat de vuil stort en het chemisch toilet er midden tussen staan. Ook het grijze water wordt geloost in de putten achter de plaatsen. Het ruikt dan ook onaangenaam. Jammer. zou men iets aan moeten doen. Sloten is een leuke en gezellige plaats.
Prima plek aan de haven. Vriendelijke beheerder. Alle voorzieningen aanwezig en keurig in orde. Leuke fietsomgeving en voor 5 euro pp met fiets retourtje Texel. Een aanrader.
Een geweldige camperplaats met een mooi strand en waterpartij. De plek is nog in ontwikkeling, maar er wordt hard gewerkt om dit te vervolmaken. Een vriendelijke en enthousiaste eigenaar / beheerder. Wij hebben hier met plezier 4 dagen gestaan. Ook de omgeving is prachtig om te fietsen.
We hebben vanaf Hemelvaartsdag 4 nachten op de camperplaats gestaan. Een heel fijne plek, met de nodige voorzieningen. En een vriendelijk ontvangst. Douches konden nog niet open. Een gezellige plek De fietsroutes die je hier vanuit kunt maken zijn.legio en heel fraai. Wat een gevarieerd landschap. Je waant je in het buitenland. Een echte aanrader.👍
een geweldige camperplek dichtbij de historische stad Gorinchem. Alle faciliteiten aanwezig. Een echte aanrader. Ook de omgeving is heel fiets vriendelijk. We komen zeker terug.
een toplocatie midden tussen de wijnvelden tegen het dorpje Ockenheim aan. Heel rustig met prachtig sanitair. Er is echter geen toilet maar dat lijkt me voor een camperaar geen probleem. Aardig beheer. Mooie fietsmogelijkheden in de omgevingen. Een aanrader als je van rust, ruimte en uitzicht houdt.
Een mooie camperplek met enthousiaste eigenaren Sandra en Jan. Eerste Paasdag een echt paasontbijt met alle camperaars. Super gezellig. Wij waren heel tevreden over deze goed geoutilleerde plek. Een aanrader 🚐🖒