@Streetglide2020
- 2023
Aangename camperplaats met toiletten en stroomvoorziening. Tankstation, supermarkt en verscheidene restaurantjes dichtbij. Aangenaam dorp en gezellig om te wandelen. De grote parking was volledig ingenomen door Roma’s waar je geen last van hebt.
Mooie nette plaatsen, doch vrij duur. Extra betalen voor electriciteit. Sanitair is echt verouderd, vies en bovenop dien je nog te betalen om te douchen. Restaurant is dicht. 7 km tot in Siena. wij hebben dit te voet gedaan , langs de Po rivier in de natuur.
Aangename, rustige camping. Ruime plaatsen, zelf te kiezen. Sanitair is in orde. Gratis wifi. Dagelijks vers brood en koeken in de bar te verkrijgen. Lekkere pizza’s in de pizzeria. Siena centrum is zeker te voet te doen. 35 min wandelen en je bent er. wij verbleven er 2 nachten en betaalden €88. Niet goedkoop, maar zeker de moeite als je Siena wil bezoeken.
Nette camping. Deel sanitair is nog verouderd. Sanitair is basic, maar voldoende. Camperplaatsen zijn ruim.
Ideaal om Comomeer en centrum te bezoeken. Tegen de avond komen er nog heel wat campers aan. Wij verbleven er 1 nacht.
Nette camperplaats. Centrum perfect te voet te doen. Mooi park in de buurt.
We stonden op het gedeelte zonder electriciteitsvoorziening. Ideaal voor 1 nacht. Sanitair is zeker in orde. 30min wandelen en je bent in het centrum!
Leuke ligging! Rustig, mooi zicht, dichtbij centrum gelegen alsook het restaurant De Kajuit vlakbij is een pluspunt. Sanitair was prima onderhouden.
Rustige ligging, vlakbij centrum. Echter klopte onze code niet, was de vrouwendouche niet bruikbaar en kregen we maar pas rond 22u een reactie op ons bericht…. Sanitair kan beter! Info betreft wifi code vonden we niet terug. De dag van ons vertrek kwam een dame ,die de poets deed, even horen. Blijkbaar vind je in de “kiosk” de wifi code alsook bonnen die je kan inruilen in de Jumbo… Tip: geef die info mee bij online reservatie alsook op website..
Drukke camping Ruime plaatsen wel maar geen vlakke staanplaats. Elektriciteit viel bij ons uit na 20u… niemand die ons nog kon helpen. Ochtend nadien dit bij de receptie gemeld. Nog 3u moeten wachten…. Sanitair verouderd, veel te weinig douches. Water liep slecht af waardoor de hele plaats bijna nat stond. Was goed voor 1 nacht, maar hier zien ze ons niet meer terug.
Wat een gezellige plaats hier! Alles wat hier al geschreven staat kunnen we alleen maar beamen! Hier komen we zeker terug
We hebben hier 1 nacht gestaan. Vriendelijk onthaal. De dame deed moeite om ons toch nog n plaatsje te kunnen geven. Rustige en groene omgeving. Sanitair is wat verouderd en er zijn te weinig douches en toiletten. T was aanschuiven om te kunnen douchen (betalend) en de andere gebruikers namen t niet nauw met t proper achterlaten. Tip: voor de prijs van €35 (2 pers en ons hondje) mag t douchen gratis zijn en zijn de douches aan vernieuwing toe.
Wat hebben we hier genoten! We werden vriendelijk onthaald. Iedereen is er heel vriendelijk! Gestart op de parkplaats achter de schuur voor 1 nacht, kunnen bijboeken nog voor 2 nachten ! Sanitair en de voorzieningen zijn hier top! Mooie streek om te wandelen, lekker gegeten in het centrum. Bakker en supermarkten in de nabije omgeving. Hier komen we zeker terug! Een aanrader!!
Deze is sinds 2020 gesloten. Zie website.
Bij t inchecken werden we vriendelijk onthaald en kregen we een rondleiding. We verbleven 2dagen. Ondanks de vrij chaotische opstelling ( caravan, tenten, campers en mobilhomes door mekaar ) en vlak aan de hoofdweg, was t rustig en aangenaam vertoeven. Sanitair is net, uitgezonderd de plaats waar je kan afwassen. Dit ligt er niet zo netjes bij. Ook spijtig dat in de prijs van €42/dag geen warm water voor afwas is inbegrepen. Pittige wandelingen.
Het was. aangenaam vertoeven hier. Lekker wijntje gekocht. Sanitair is niet het nieuwste maar heel proper en lekker warm water. Leuke omgeving om te wandelen tussen de wijngaardvelden
het was hier aangenaam vertoeven Super lekkere pizza gegeten bij de Italiaan vlak tegen gelegen. Heel rustig en leuk om te wandelen.
niet meer terug te vinden
Vriendelijk onthaald aan de receptie. Gezien er weinig campers waren mochten we op de tussenpaden staan daar het gras wat drassig was. Heel attent! Spijtig dat sanitair verouderd is… Goede en rustige ligging. We komen zeker terug😉
Zeer aangename, rustige camping. Sanitair is dik in orde! Alles wordt heel proper gehouden. Ook lekker warm😉 Wij komen zeker terug!
Zeer aangename camping! Rustig, mooie plaatsen om met de camper te staan. Sanitair is zeker in orde. Tip: de toiletten regelmatig nakijken op properheid….maar ja, als bezoeker moet je toch ook wel alles proper achterlaten😉 Lekker brood en koeken die je kan bestellen. Snackbar, minishop, fitness en sauna zijn mooi meegenomen! Wij komen zeker terug.