@Stroekiesontheroad
- 2023
- Huren
Leuk plekje vlak aan de stadsrand met veel staplaatsen. Heel gezellig stadje ook. We zijn niet blijven overnachten omdat we al andere plannen hadden gemaakt. Anders waren we zeker gebleven!
Moeilijk te bereiken, sanistation defect, langs drukke weg. We zijn er niet gebleven.
Rustige plek met openbare toiletten, die overigens zeer proper waren. Een nacht gestaan met twee volwassenen en twee kinderen voor € 9. Elektriciteit kan je zelf aan de paal nemen en met munten betalen. We hadden geluk, er was nog voldoende saldo over van de vorigen. Sanistation tegen betaling aanwezig (€0,5 voor wc lozen, €1 voor zuiver water). Leuke speeltuin net erlangs, voetbaldoel op de plek zelf, zwembad en bos in de buurt.
Heel vriendelijk onthaal (even bellen naar de beheerder wanneer je voor de poort staat). Eenvoudige plek aan het water. Sanitairgebouw beetje verouderd maar wel netjes. We hebben € 39 betaald voor 1 nacht met 2 volwassenen, 2 kinderen en elektriciteit. Douchemunten kosten € 0,50. Andere voorzieningen hebben we niet gebruikt maar waren volgens mij gratis. Het leuke stadje Hanau ligt op 30 min wandelen, kan prima met de fiets gedaan worden.