@Struikies

2021

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Prachtige camperplek. Zeer grote plekken, met veel bloemen. Goed sanitair en afwas mogelijkheid. Mooie omgeving om te fietsen. Dikke 5 waard!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Mooie rustige camping. Vriendelijke eigenaren. Wel gedateerd sanitair maar wel schoon. Keuken met super afwas mogelijkheid. Brood service. Fijne fietsmogelijkheden. 3 km van Ringkobing met veel supermarkten. Plekken op de camping zijn zeer ruim en vlak.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Fijne camping. 3 nachten gestaan. Wij hadden gelukkig een mooie vlakke plek aan het meer. schitterend uitzicht. Zeer vriendelijk personeel. Prachtig sanitair. We konden nog gebruik maken van onze Acsi card. Dus ook nog eens ongekend goedkoop. Lekker kunnen fietsen in de omgeving.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prachtig gelegen camping. Ideaal om te wandelen. Zeer vriendelijk ontvangst. Prachtig uitzicht aan de achterkant van de camping. Sanitair zeer schoon.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Fijne camping om Kopenhagen te bezoeken. De medewerkers van de receptie hebben ons precies uitgelegd hoe we met de trein naar het centrum konden reizen. Wij stonden vooraan op de camping. Achterin bleken later ook zeer mooie camperplekken te zijn. Sanitair was goed. Niet heel super maar wel redelijk schoon.

Een top camping. Alles super netjes en schoon. Sanitair uitmuntend. Vlakbij Emmen. Fiets

Mooie camping. Zeer goed sanitair. Fijn ontvangen. Mooie omgeving. Wij stonden op een camperplek. Was ruim en goed. Zeker een camping om terug te komen.

1 nacht gestaan. Op onze terugreis. Mochten bij aankomst een plek zoeken en later naar de receptie om te betalen. Fijne service. Een camping om langer te verblijven. Zeer goed en mooi sanitair. Leuk zwembad. Mogelijkheid om friet en snacks te bestellen.

Fijne camping. Mooie plekken. Goed sanitair. Vriendelijk personeel. Mogelijkheid om brood te bestellen. Mooi zwembad. Dichtbij mooie fietsroutes. Via Acsi voor maar 15 euro per nacht!

3 nachten verbleven. We hadden niet echt het camping gevoel. Veel stacaravans en maar een paar kampeerplekken. Goed zwembad en sanitair. Vriendelijk personeel. Heel groot pluspunt: via een pad achter de camping ben je zo op de fietspaden. Fantastische fietsroutes!

Fijne camping. Wij hadden een mooie ruime plek. Net sanitair gebouw. Niet nieuw maar wel schoon. Helaas geen warm water bij de afwas, anders 5 sterren. Zeer mooie omgeving om te fietsen. Vriendelijk ontvangen bij de receptie.

Camping is zeer zeker de moeite waard. Zeer grote plekken. Net sanitair. Warm water bij de douches en afwaswater. Zeer vriendelijk personeel bij de receptie. Mooi zwembad. Makkelijk om naar Bastide te lopen. Een top camping. Boven verwachting goed.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Dit is zoals een camping hoort te zijn! Vriendelijk ontvangst. Duidelijke uitleg op website en via mail. Prijs is goed. Fantastisch sanitair. Mooi en schoon. Wij stonden op een camperplek. Was een ruime plek. Kan geen minpunt ontdekken.

We hebben ook op de nieuwe camperplekken gestaan. Geweldig, wat een mooie grote plekken. Alle lof voor deze camping dat ze dit hebben gerealiseerd. Nog nergens zo mooi gestaan. Ook toilet gebouw is top!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

zeer mooie en fijne camping. Schoon sanitair. Goede service. Wij stonden op een camperplaats. Ruime plek. Omgeving is top om te fietsen. Al met al een plek om terug te komen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Fijne plek om te staan. Heel relax. Je mag zelf een plek zoeken. Zeer net sanitair. Al met al een plek om terug te komen. Wat we zeker nog een keer gaan doen.

Top camping. Alles is geweldig. Super sanitair. Mooie plaatsen. Met vlonder en picknicktafel. Camping krijgt van ons een dikke 10. Met Acsi card 170 kr. betaald voor 1 nacht.