@Sturmkraehe
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

De plek is gesloten tot april 2025… helaas staat hierover niets op de homepage.
2023
Sitecode: 82013
Er staat een bord op het terrein waarop staat dat het terrein permanent gesloten is.
2022
De slechte recensies zijn niet echt begrijpelijk. De plaats is prima. Zeer rustige en mooie grote plaatsen. alleen de V/E is een beetje vervelend. Aan de overkant van de straat en de waterdruk is een grap. Het zou waarschijnlijk enkele uren duren om hier 100 liter te vullen...
Op zich is de plek zeker oké, maar we vonden het hier niet leuk. Toen gingen we naar de volgende plaats.
Gewoon prachtig hier. In het weekend loopt het echter snel vol. Alleen de mensen die voor de kassa wegrijden om daarna weer terug te komen zijn vervelend. Omdat je het heel noodzakelijk moet hebben vanwege 13 €...
We zijn hier alleen beland omdat alles zaterdag vol was. De plek is zeker handig om te overnachten maar meer dan zielloos. Sommige plaatsen zijn zo extreem scheef dat het onmogelijk is om te compenseren. De V\\E daarentegen is onberispelijk.
2021
Op zich is de plek prima. Het is hier al erg druk, we vonden de stoelen wat krap. De verwijdering en in- en uitgang zijn een beetje speciaal ... we werden niet echt warm van de plaats.
De plaats is echt heel mooi dicht bij het strand. Helaas hadden we de pech dat er veel zeewier in het water zat. De aan/afvoer werkt prima, het enige negatieve punt zijn de zeer smalle ruimtes.
De plaats is goed georganiseerd, maar een beetje zielloos. Wij houden van wat minder gepolijst. Nog steeds een zeer, zeer goede plek?