@Summit600Shine
- 2025
- Buscamper
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Fraai aangelegde camperplaats. Vriendelijke ontvangst en Houffalize is de moeite waard om te bezoeken. Vlakbij de RAVeL fietsroutes.
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Mooie
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Sitecode: 161980
Fijne camping op 20 minuten fietsen van het centrum van Ystad. Voorzieningen zijn heel behoorlijk en verdere uitbreiding / modernisering is in uitvoering. Wij verbleven hier 2 nachten. Met een stevige (zuid) westenwind is het wel handig om een beetje beschut plekje te zoeken, want de camping grenst aan de zuidwestkant aan het open veld in het dal.
Wij verbleven hier samen met vrienden (2 buscampers) 3 nachten. Voor een stadscamping is het allemaal heel behoorlijk en redelijk ruim. Sanitair is basic maar schoon, alle voorzieningen aanwezig en op 10 kilometer fietsen (via fietspaden en stroken) van Gamla Stan. Het thaise restaurant is een aan
Aardige plek maar eerlijk gezegd wat tegenvallend t.o.v. eerdere reviews. Het inchecken is omslachtig m.b.v. ‘Live’ telefonisch contact wordt je naar je plek geleidt. Daarna nog een keer bellen voor code van sleutelkastje. Cash afrekenen, wij hadden geen 290 SKr gepast dus dat werd 300 cash in de envelop. Alle voorzieningen aanwezig en schoon. Maar het terrein zelf is rommelig, we werden al rond een uur of 6 wakker van auto’s op het terrein.
Fijne camping met fiets- en wandelroutes in de directe omgeving. Pizzeria op 1 kilometer en Naturum op ruim 3 kilometer afstand. Ruime plekken, alle voorzieningen aanwezig, zij het wel een beetje basic.
Juli 2026
Hele hartelijke ontvangst en een fijne camping. Sanitair is gedateerd maar erg schoon. Enige minpunt is dat er in de omgeving geen wandel- en / of fietsmogelijkheden zijn en de nabijgelegen weg wel het nodige geluid produceert. Maar onze nachtrust heeft daar gelukkig niet onder geleden
Wij hadden een mooie plek aan het water, inchecken via de automaat werkt goed. Bij aankomst was ons niet duidelijk dat er buiten de plekken aan het water nog 10-tallen plekken (rechts van de check-in) zijn. Ook is niet zo goed aangegeven dat er nog een 2e sanitairgebouw is. Kortom, de bewegwijzering op het terrein is wat pover.
Heel fijne camperplek met nieuw sanitaire voorzieningen en afwasmogelijkheid. Ruime plaatsen en leuk uitzicht over het jachthaventje. Wij betaalden 350kr. per nacht en verbleven er 2 nachten. De noordelijke ingang van Skuleshogen is 7km verderop.
Leuke off grid plek met prachtig uitzicht. Wij kregen ‘s avonds onweer over ons heen en de vaste bewoner van de naastgelegen wintercamping bood ons aan om 10 meter lager op de camping te staan. We konden ook gebruik maken van het toilet en evt. water tappen.