@Sunfollowers

Fiat
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Een geweldige camperplek om te verblijven, mooie voorzieningen en een zeer enthousiaste eigenaar die zeer behulpzaam is. Hij doet er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en ook verzorgt hij de pendeldienst naar het treinstation Montebello die trein brengt je naar Rome. We zijn 3 nachten verbleven en deze plek is zeer aan te raden om te verblijven en van hieruit Rome te bezoeken.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Vergane glorie. Potentieel voor succes is er maar wordt niets mee gedaan. Het sanitairgebouw is slecht onderhouden, kozijnen vermolmd, douchekoppen verstopt. Water tot aan de enkels bij de heren. In het zuiden van Maokko veel betere campings meegemaakt. Jammer, want de locatie is mooi zo vlak bij de oceaan en de boulevard.

Sitecode: 11941

Prima gratis overnachtingsplek! Rustige omgeving. Bij slecht weer ben je met de trein in 18 minuten in Kassel. Met mooi weer kun je fijn fietsen. Sanizuil aanwezig, heel fijn!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Hele fijne camperplek. Plek lijkt wat gek achter bedrijven/motel maar is ern verrassing van rust en groen. goed en schoon sanitair. In de grote keuken kun je koffie pakken en.gebruik maken van alle inventaris. Dichtbij de weg en op.paar kilometer een groot winkelcentrum. Eigenaar is vriendelijk en werkt hard aan zijn bedrijf.

Sitecode: 71940

Geweldige camping! Alles aanwezig en goede prijs. Heel schoon en verzorgd, goede douches. De lindebomen stonden in bloei, gaf een heerlijke geur! Wij zijn 2 nachten gebleven. Termaal- en zwembad dichtbij. Het restaurant ernaast is heel goed. Lekker eten, verrassend goed! De 5 sterren meer dan waard!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Ideaal voor bezoek aan Bratislava maar camping veel te duur voor het gebodene. Geen warm water in de douches, geen wifi. Volop werkzaamheden om te verfraaien dat wel maar om desondanks 31 euro per nacht te vragen is veel te veel. Kaartjes tram zijn elektronisch dus niet bij kassa te koop. Camping heeft echt potentie.maar tot die tijd gereduceerd tarief lijkt logischer. Daarom 2 sterren.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een mooie en veilige stadscamping. Met de tram ben je zo in Kosice. Aardig personeel. Schoon sanitair. Je kunt in het restaurant naast de ingang prima eten. Er lopen Alpaca's los over het terrein, erg leuk! Voor kinderen is er een speelplaatsje. Prima camping!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wat een heerlijke plek! Alle voorgaande reviews kunnen wij bevestigen. De rust, de ruimte, het heerlijke zwembad met ligstoelen en parasols fantastisch! Ruben en Aletta zijn goede gastheer/gastvrouw. De wijnproeverij een hele leuke ervaring met onverwachte smaken. Wij willen nog wel een keertje terug.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Erg mooie locatie. Nu nog alle ruimte, genieten van het uitzicht! Mooie fietstochten te maken vanaf de camping. Fietspad ligt onderaan de camping. Vriendelijke en behulpzame eigenaar die helpt om goed te staan want het is inderdaad erg schuin. Mooi sanitairgebouw en alle voorzieningen voor de camper. Top!

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Wij hebben hier begin februari gestaan. Wat een fijne, rustige plek. Boodschappen in het dorp of 11 km verderop. Goede voorzieningen. Wij voelden ons veilig ook al stonden we er alleen. Compliment aan de gemeente voor zo'n mooie gratis camperplek!

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Wij hebben hier eind januari gestaan. Heerlijke plek, dicht bij het centrum. Goed te fietsen. Rustige plek. Fijn dat er zo'n grote gratis plek is om te genieten van al het moois en de terrasjes in Sevilla. Komen zeker nog eens terug.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Wij hebben hier begin januari 2024 gestaan. Prachtige plek, zeker als je op het 'balkon' staat en recht zicht hebt op het schilderachtige dorp. Keurige voorzieningen. Complimenten aan de gemeente voor zo'n mooie gratis camperplek.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Geweldige plek met alle voorzieningen en gratis stroom! Wij hebben zowel op de heen- als terugreis hier overnacht. supermarkt op loopafstand. Rustig en veilig. De plek blijft toegankelijk is alleen gesloten tijdens feestelijkheden zoals genoemd in voorgaande review.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Perfecte plek om te staan. Alles klopt. De wc en douche zijn schoon. Gastvrije ontvangst en Engels geen probleem.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Wat een ruimte en rust. Alles op loopafstand. Schone parking en op dit moment staan er maar 5 campers. Fijn dat dit soort plaatsen er zijn!

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Prima plek om een paar dagen door te brengen. Toiletten en douches inderdaad verouderd maar het werkt en voor de prijs oke. Het is er wel druk maar wij hebben toch een plaatsje gekregen zonder stroom maar hebben wij ook niet nodig. Metro vlakbij, dagkaartjes bij de receptie te koop. Winkeltje en restaurant handig. Prima service! Ze verkopen aan de receptie zelfs gasdrukregulators met verloopnippel als je een Spaanse gasfles nodig hebt.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Veilige plek, veel ruimte. Rustige nacht. Centrum dichtbij. Goede plek als je op doorreis bent! vandaar de 4 sterren.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Prima plek om te overnachten. Geen voorzieningen maar voelt veilig. In het dorp is rond deze tijd een in de kerk een mooie kerstopstelling te bewonderen. De moeite waard.

Heerlijke, rustige overnachtingsplaats. Gegeten in het restaurant, wat een vriendelijk, attent personeel. Lekker gegeten en gedronken. Wij komen hier zeker terug!