@Sunny1969
Leuke plek vlakbij het centrum. Leuke plek. 2 prachtige badkamers zijn wel wat klein voor 46 parkeerplaatsen. Helaas was het water in de douche ijskoud, ongeacht het tijdstip van de dag. Verbeter hier alstublieft! Kom vroeg, de plaats is vroeg vol.
Leuke plek aan de beek, dicht bij het centrum. Goed voor een rustige nacht. Volgens de uitbater is er echter al jaren geen toilet meer.
Mooie schone camping. We voelden ons goed. Zonnige en schaduwrijke plaatsen. Sanitaire voorzieningen typisch Frans, zonder bril en papier, maar wel schoon. Strand door onderdoorgang 200m. prachtig strand! Overdag, tot 19:00 uur, rijdt de trein naar Calvi langs het plein. Het stoorde ons niet! Station in de directe omgeving van het plein. We komen graag terug.
Leuke camping, in de stijl van de Motorhome Club. Goede service met centraal sanitair. Heel proper. Gelegen direct aan Forfar Loch. 10 minuten naar de plaats. CKE werd geaccepteerd.
Voor een stadsplein, absoluut oké. We stonden 's nachts rustig en veilig. Aan- en afvoer goed geregeld. Sanitaire voorzieningen zijn vrij oud, maar schoon. Personeel was erg aardig. De boeking is online gemaakt.
Schone, rustige camping. Operators zijn erg aardig. Schoon sanitair huis, wat wil je nog meer!
Parkeerplaats direct aan het strand. Rustig en schoon. Afgebakende plaatsen voor kampeerders die overnachten. Snackbars en openbare toiletten (schoon), overdag beschikbaar. De exploitant van de snackbar is een geëmigreerde Duitser. Heeft veel te vertellen. Hier voel je je welkom als zzp'er.
We zijn hier toevallig terechtgekomen, omdat het aangrenzende plein volgeboekt was. Achteraf gezien een zeer goede keuze. Leuke beheerders, alles was beschikbaar en schoon. Restaurant in de directe omgeving. Gelegen aan de rand, is dit gemakkelijk te voet bereikbaar. We komen terug!
Leuke camping, alles aanwezig. Leuke, behulpzame beheerder. Sanitair zeer weelderig, modern en schoon. Staanplaatsen ruim bemeten. Restaurant op het plein aanbevolen. Tot het kleine stadje 600m.
Perfect voor een overnachting onderweg. Leuke vriendelijke operators. Mooi aangelegde, rustige kleine plaats. Alles beschikbaar, sanitair erg schoon. Kleine biertuin ook aanbevolen.
Leuke plek aan zee. Leuke operator, goede sanitaire voorzieningen
Leuke plek, voelde welkom. SERVICE en apparatuur oke!
Zeer mooie plek achter de duinen, zeer ruim. Gemaakt als een golfbaan. Service en sanitaire top. Winkel naast de receptie. U hebt niet meer nodig!
Goede ACSI-camping. Schone sanitaire voorzieningen. Prachtig strand op 100m afstand
De standplaats is open tot ten minste oktober. Oprit vrij steile onverharde weg. Gemakkelijk haalbaar tot 7,5 meter. V / E eenvoudig, maar beschikbaar. Zeer eenvoudig sanitair. Koud douchen is lauw en ok. Elektriciteit beschikbaar. Strand is goed. Kleine bar beschikbaar. Opgelet, geen drinkwater !!! SP wordt geleverd door tankers.
Rustige plaats op 1000m. Basisvoorzieningen, maar alles was er. WC, douche & V / E. Uitzicht is geweldig. Ideaal om te wandelen.
Mooie, rustige camping. Nice, vriendelijke ontvangst. Sanitair zeer schoon, top. Centrum van de stad op loopafstand, winkelen een paar honderd meter verderop. Met ASCII aanrader!
Goede recensies zijn nog steeds juist. Goede, rustige, grote gemarkeerde plaatsen. Inschrijving vindt plaats bij het benzinestation 200 meter voor de camperplaats. Opmerkelijk is het overhandigde 'bezet' bord! Sanitair zeer schoon en modern! Alles wat je wenst is er. Brood verkrijgbaar bij het benzinestation!