@Surplus
- 2021
Maart 2026
Wij komen aan op 14 maart en hij bleek nog gesloten maar op de berichten stond dat hij geopend zo zijn volgens de eigenaar gaan ze pas op 01 april open
Prima camping vlak aan zee met alles erop en eraan prima gratis douches,betaalde wasmachines en drogers,3 zwembaden, 5 padelbanen, tennisbanen, 2 restaurants met heerlijke pizza's teveel om op te noemen, receptie is meertalig en modern, voor ons was het prima
Prima plek om een paar nachtjes door te brengen, uitzicht op zee, supermarkt vlakbij, kregen een kaart waar de eigenaar leuke fietsroute op aangaf + een heel groot winkelcentrum op een paar km Douche tijd is 4 min voor €1 was voor mij te kort beetje primitief maar wel heerlijk warm water De prijs die was nu €20 voor de staanplaatsen vonden we eigenlijk iets te hoog €17 stond in de site was beter geweest
Alles is er aanwezig de prijs die wij moesten betalen was €15 inclusief elektra, goede wifi, water en ruime douche. Ze waren nu bezig met het overkappen van de afwasplaats. Uitbreiding van de plaatsen waren ze ook mee bezig op de oude camping ernaast
Deze Camping viel ons zwaar tegen voor deze prijs van 62.00 per nacht voor een camper en 2 personen. De plaats was groot genoeg maar er was geen kraan op de plaats, geen stroomaansluiting op de plaats en ook geen afvoerputje en dat voor een een zogenaamde comfort camping.Als je wilde douchen of naar het toilet moest je minstens 5 tot 10 minuten lopen. Ik was nog aan de Nederlandse eigenaar gaan vragen over de prijs maar die was goed zei hij.
Prima plek voor 1 overnachting, wasruimte groot genoeg div. douches wastafels en toiletten. We kregen een klein plekje waar al 2 andere campers stonden ze wilden dat ik €44 betaalde maar heb afgedongen naar € 35 was meer dan genoeg.
Camping gelegen op hoogte met aan de ene kant uitzicht op de bergen en de andere kant een vergezcht over landerijen, er zijn diverse elektra aansluit kasten, helaas op de camping zelf geen waterkraan, er zijn 2 douches, 4 toiletten wasbakken voor vaat en wasgoed bij de ingang van de camping, plaatsen mag je zelf uitzoeken op het grote veld met schaduw en zonnige plaatsen, makkelijk te bereiken met camper van 7.50 meter
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Prachtige camping aan een mooi meer wat niet erg diep is er wordt gezwommen, geboard en gevist. Wasgelegenheid is erg nieuw, overdekt zwembad, bar en frietjes met burger de prijs die wij betalen met 2 personen en camper was €32.50 per nacht
Leuke camping met alle voorzieningen en vrij nieuwe receptie, bar met grote overkapping en uitzicht op het aparte aangelegde zwembad,wasgelegenheid is ook vrij nieuw, jonge uitbaters, receptie Frans, Duits en Engels