@Surplus

2021

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Prima camping vlak aan zee met alles erop en eraan prima gratis douches,betaalde wasmachines en drogers,3 zwembaden, 5 padelbanen, tennisbanen, 2 restaurants met heerlijke pizza's teveel om op te noemen, receptie is meertalig en modern, voor ons was het prima

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Prima plek om een paar nachtjes door te brengen, uitzicht op zee, supermarkt vlakbij, kregen een kaart waar de eigenaar leuke fietsroute op aangaf + een heel groot winkelcentrum op een paar km Douche tijd is 4 min voor €1 was voor mij te kort beetje primitief maar wel heerlijk warm water De prijs die was nu €20 voor de staanplaatsen vonden we eigenlijk iets te hoog €17 stond in de site was beter geweest

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

Alles is er aanwezig de prijs die wij moesten betalen was €15 inclusief elektra, goede wifi, water en ruime douche. Ze waren nu bezig met het overkappen van de afwasplaats. Uitbreiding van de plaatsen waren ze ook mee bezig op de oude camping ernaast

Deze Camping viel ons zwaar tegen voor deze prijs van 62.00 per nacht voor een camper en 2 personen. De plaats was groot genoeg maar er was geen kraan op de plaats, geen stroomaansluiting op de plaats en ook geen afvoerputje en dat voor een een zogenaamde comfort camping.Als je wilde douchen of naar het toilet moest je minstens 5 tot 10 minuten lopen. Ik was nog aan de Nederlandse eigenaar gaan vragen over de prijs maar die was goed zei hij.

Prima plek voor 1 overnachting, wasruimte groot genoeg div. douches wastafels en toiletten. We kregen een klein plekje waar al 2 andere campers stonden ze wilden dat ik €44 betaalde maar heb afgedongen naar € 35 was meer dan genoeg.

Camping gelegen op hoogte met aan de ene kant uitzicht op de bergen en de andere kant een vergezcht over landerijen, er zijn diverse elektra aansluit kasten, helaas op de camping zelf geen waterkraan, er zijn 2 douches, 4 toiletten wasbakken voor vaat en wasgoed bij de ingang van de camping, plaatsen mag je zelf uitzoeken op het grote veld met schaduw en zonnige plaatsen, makkelijk te bereiken met camper van 7.50 meter

Prachtige camping aan een mooi meer wat niet erg diep is er wordt gezwommen, geboard en gevist. Wasgelegenheid is erg nieuw, overdekt zwembad, bar en frietjes met burger de prijs die wij betalen met 2 personen en camper was €32.50 per nacht

Leuke camping met alle voorzieningen en vrij nieuwe receptie, bar met grote overkapping en uitzicht op het aparte aangelegde zwembad,wasgelegenheid is ook vrij nieuw, jonge uitbaters, receptie Frans, Duits en Engels

Prima plekje met mooi uitzicht over de hellingen, heerlijk rustig, voorzieningen zijn best goed alles aanwezig

Hele mooie camping met alle voorzieningen die je nodig hebt van alles in de buurt centrum, sportvelden de prijs is wel verhoogd naar €32.50 per nacht voor 2 personen met camper

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

prima camper plek voor overnachtingen, aardige eigenaar,douches en wc aan de kleine kant geplaatst in container voor de rest alles aanwezig + 2 los plaatsen voor de camper mooi uizicht zeker op de plaatsen 1 tot en met 8

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Sitecode: 20737

1 nacht verbleven op deze prima camping met 2 zwembaden waarvan 1 overdekt verder een gezellige Engelse pub waar 5 mensen op een gitaar zaten te spelen, gezellige boel, receptie ook prima praten diverse talen, voor herhaling vatbaar.

Is nu onderdeel van het Franse Camping-Car Park en dat werkt met een pasje, mooie rustige plek vlakbij het centrum van Chablis,prijs is 14 44 per nacht met alles erbij inclusief goede wifi

Mooie plek aan de rivier,heerlijk rustig kregen ook de sleutel van de douche gelegenheid voor minder valide voor mijn vrouw, goed geregeld

Prima camper plaats met water en afvoer mogelijk, slagboom had niet zijn dag bleef maar wippen en recht opstaan.

Prima camperplaats mooie plaatsen op een rustige stille plaats, water en elektra zijn bij de prijs inbegrepen,die is € 16 per nacht, weer eentje voor ons favorieten lijstje

Geweldig leuke kleine camping met jonge enthousiaste beheerders die je vriendelijk ontvangen, mooie plaatsen op gras, prima sanitaire voorzieningen, hij is 2 sterren maar zeker 4 waard.

Grote camping vlak aan zee, je mag overal gaan staan waar je wilt, prima sanitaire voorzieningen div. wasgelegenheid, prima tijdelijke restaurant met heerlijke pizza's voor €10,00, wij waren €19.60 voor 2 personen inclusief alles voor 1 nacht.

Camper plaats is niet bij de sporthal maar juist de andere kant op naast een nieuwe speeltuin. Eerst kaartje kopen bij aanmeldzuil daarna doorrijden tot slagboom en code op ticket indrukken doorrijden en plaats uitzoeken, er zijn plaatsen met en zonder schaduw.

Geweldig mooie plek op asfalt en dat voor €9.40, dichtbij het centrum en de Lidl op loopafstand

Mooie rustige camping vlak aan zee ook de camper plaats is goed kan alles gebruiken van de camping behalve stroom

prima voor een overnachting met stroom, rustig plekje , goed te doen

Prima rustig plekje met alles wat je nodig hebt voor een mooie prijs van 15€ op verharde ondergrond

Sitecode: 19600

Super vriendelijke ontvangst door Ingrid die ons op de fiets begeleide naar een plekje op de mooie rustige camping waar je alleen de vogeltjes hoort, prima mooie plek geschikt voor onze camper met een verhard stuk voor onder de wielen, sanitair is keurig netjes en schoon +er is een wasmachine tevens verhuren ze een net huisje en bijzonder een Mongoolse tent met alles erin, camping is de moeite waard om te bezoeken.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Hier op de camper plaats gestaan van 11 op 12 mei 2023 was erg rustig ook op de camping, alles was in werking zwembad en glijbanen, mooie plekken op gras en grind, elektrische aansluiting en watertappunt vlakbij de plekken, aanrader

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prima overnachtings plaats voor 6 campers helaas geen water en stroom, snachts is het er aardedonker en heel stil, mooie zwemplas en speeltuin erbij en ook nog een grote vispas, waarschijnlijk bij mooi weer druk

Sitecode: 20141

Hele mooie camper plek alles bij de hand en langs een doorgaande weg waar wij totaal geen hinder van hadden misschien een kleine tip voor de eigenaar plaats ook wat vuilnisbakken op de plek

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wij waren hier van 9 tot 12 april 2023. Prettige ontvangst van de Nederlandse beheerders waarvan we zelf een mooi plekje mochten uitzoeken op hun mooie camping met een prima sanitaire ruimte die lekker fris rook en 4 jaar geleden is gerenoveerd , heerlijk rustig met uitzicht op het grote zwemmeer waar zich ook een restaurant bevindt.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wij waren hier op 12 april 2023, prima overnachtings plek met plaatsen direct aan de snelstromende Loire, heerlijk rustig met prima verwarmd sanitair gebouw, de prijs voor 1 nacht was toen €12.90 voor 2 personen inclusief alles, dichtbij de N7.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wij waren hiervan 13 tot 15 april 2023, prima plek met 10 speciale verharde plaatsen voor campers en geheel afgebakend terrein met slagboom, prima verwarmd sanitair gebouw met voorzieningen voor invaliden, prima overnachtings plek

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prachtige plek vlakbij de doorgaande route, verharde asfalt en ook te gebruiken als sanizuil er kan geleegd en gevuld worden

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wij waren hier op 8 april 2023 gras was kort geleden gemaaid zag er goed uit helaas was de stroom en het water niet aangesloten. Locatie was niet gemakkelijk te vinden volg midden in het dorp bij de kerk de bordjes plage.

Mooie plaats met mooi uitzicht op de Maas en fietspontje bij de hand, douche en losplaats voor toilet is een eindje lopen.