@Sururapido
- 2017
Juni 2026
Vijf sterren voor de gastvrijheid van de eigenaren, de netheid van de badkamers/douches, het uitzicht en de nabijheid van het strand. Het is een plek waar je graag meerdere dagen of zelfs weken zou willen verblijven.
Mei 2026
Deze parkeerplaats is precies zoals het hoort. Ruime staanplaatsen, elektriciteit en water bij elke staanplaats. Zeer schone afvoerpunten voor grijs en zwart water, zeer redelijke prijs. Douches (€0,50), toiletten, wasmachine (€5) – alles modern en zeer schoon. Zeer vriendelijke eigenaren.
Sitecode: 195257
De perfecte plek voor een korte vakantie. Het is een boerderij met een restaurant en een zwembad. De eigenaren en het personeel zijn erg vriendelijk. Het eten in het restaurant is uitstekend.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

Een nogal lelijke, maar goedkope en veilige plek vlakbij Rome. We betaalden €15. Het is 15 minuten lopen over de weg naar bus 128. Er zijn voorzieningen voor de afvoer van grijs en zwart water. Drinkwater was tegen betaling.
April 2026
Een nieuwe locatie toegevoegd · 6 maanden geleden
Parking bij Skatepark DraguignanEen foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

Goede gratis parkeergelegenheid met afvoer voor grijs en zwart water. Drinkwater is ook beschikbaar, maar je hebt wel een aansluiting nodig voor je tuinslang. Na 23:00 uur is het er rustig.
Zeer goede camping. Zeer schone badkamers en douches. Wifi op de staanplaats, € 2 p.p. voor vervoer naar metrostation Porte Maillot, grote staanplaats. De supermarkt is een beetje duur, maar alles is 5*
De stoelen zijn wat smal, maar met een hoogte van 7,20 meter was dat geen enkel probleem. veilige plek en heel dicht bij het historische centrum.