@Susanachirusi
Lid van Campercontact sinds 2020
Handige plek met een klein park ernaast en een waterdispenser voor plat of bruisend water voor 5 cent per liter. Sommige bomen bieden welkome schaduw bij warm weer. 'S Nachts kwamen er enkele dubieuze personages opdagen terwijl ik daar was. Toch voelde ik me veilig en bleef een paar dagen.
Schoon, ruim en gunstig dicht bij Pisa (half uur lopen). Geen sanitaire voorzieningen, alleen de staanplaats. Op een dag hoorde ik de hele dag onafgebroken schoten (iemand die jaagde of oefende). Op een avond was er een grote buitenlucht en de luide muziek duurde tot na middernacht. Auto's bleven wel buiten het campergebied.

Goede, relatief rustige plek in februari 2021. Het hele gebied is grind met een groene begroeiing. Prachtige zonsondergangen. Ik verbleef hier vijf dagen.
Camping direct aan een breed zandstrand vlakbij Scala dei Turchi. Dit is een onverharde parkeerplaats met duidelijk gemarkeerde plekken. De voorzieningen zijn nogal spartaans, maar voldoen aan de wensen van de kampeerders. Goed lozingsgebied voor campers. De eigenaar is een verantwoordelijke zakenman. Ik heb 70 € betaald voor een week; anders 15 € per dag in februari 2021.

Zeer rustige parkeerplaats direct aan het strand en weg van een stedelijk gebied. De lokale bevolking komt overdag en 's avonds, maar blijft niet lang. Ik verbleef hier twee nachten in februari.

Sitecode: 20895
Uitstekende plek met ruime parkeerplaatsen en elektriciteit, etc. De plaats ligt naast een eigen en een openbaar strand. Luide muziek en veel mensen, en toch is de plaats volop plezierig. Het personeel is geweldig en erg rustig.
Deze plaats is gesloten. Niets anders dan de parkeerplaats van de lokale bevolking naast het strand, vol afval. Om ontwijkt te worden.