@SusanenRoel
Fijne plek, net voor het dorp aan het water met kleine waterval. 24 uur voor 5 euro(contant en muntgeld) douche en toilet 20 cent per bezoek. centrum en bakker op loopafstand en pinautomaat ook. Mooie wandelroutes vanaf dit punt te lopen. Wij vonden dit een erg fijne plek.
Dure camping. De plek zelf was netjes, eigenaar zeer vriendelijk. In hoogseizoen weinig bezetting maar dat zal aan de prijs liggen. Aan een zwemplas met glijbaan en duikplank en vlotten dat zag er leuk uit. Restaurant gesloten sanitair gratis maar beetje verouderd wel schoon. Dicht bij centrum en supermarkt onder aan de weg circa 1km.
We hadden niet gereserveerd maar kwamen met voor 12 uur smiddags aan en uitchecken is voor 12 uur dus plek voor 2 nachten. Sanitairgebouw is prachtig echt een 10 waard. Er is een apart camperterrein maar toen dit vol was zagen we dat ze de campers zelfs voor het sanitairgebouw mochten staan. koud water bij de camperplek en stroom maar apart betalen voor de stroom. 31,50 per nacht. En gratis busvervoer naar Füssen en Neuschwanstein/Schwangau.
Fijne plek op loopafstand van het centrum. Er was voldoende plek voor kleinere campers op een aparte weide. De grotere stonden op een ander veld. Broodjes service en douche en toilet gratis. Warm water alleen via een zonneboiler dus 's ochtends en 's avonds was er alleen koud water. Berg af naar het mooie water waar je kunt genieten van de zonsondergang. Er was maar 1 douche voor de dames en 1 voor de heren.
1 nacht geslapen, daar is het een prima plek voor. douches 2 euro per 10 minuten en een heel schoon toilet, douche ook. De plek is naast een hotel en politiebureau vol met camera's veilig dus. bijvullen water is betaald. legen tank en sanitair kan ook. Er komt een trein langs die hoor je wel.