@SuusD

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Perfecte plek. Wij stonden hier in januari. De plek was schoongeveegd en we konden tussen de bloembakken perfect staan met prachtig uitzicht op het bevroren meer. Prullenbakken aanwezig

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Zijn tijdens inschrijving weggegaan, omdat we afgeblaft werden.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Hele grote lege donkere parkeerplaats. Er stond niemand en gaf ons een onveilig gevoel op zo'n industrieterrein. Kan me voorstellen dat het in de zomer een ander verhaal is, maar deze winternacht is 6 km verderop doorgebracht bij het 'Hallenbad'.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

En inderdaad! De gigantische campers op hele smalle plaatsen. Wij kregen ons compacte campertje er niet meer tussen en zijn op de parkeerplaats gaan staan. Prima plek voor 1 overnachting! Betaald servicestation. Geen toiletgebouw oid kunnen ontdekken.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

perfecte plek voor de wintersport. Vanaf je camper loop je zo de piste op. De stroomzuilen werken op 'jetons' die voor 2 euro ps 4 uur stroom geven. Ook kun je met 1 'jeton' de sanitairzuil activeren voor 10 min water, wc legen ed. Alles uit een automaat te halen middels een creditcard. idd nog steeds 11 euro pn Echt een aanrader!!

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

mooie CP. wij stonden er in de sneeuw. voldoende plekken en de sanitairzuil die werkte! je loopt met 5 min het gezellige dorpje in en de piste op!

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

helaas..... er zijn slagbomen geplaatst. Je kunt er niet meer op. ons onduidelijkheid of het wel kan door een reservering te maken

en inderdaad, zeker de moeite om omhoog te rijden, maar overnachten is echt niet toegestaan. De zipline vanaf de skischans is wel aan te raden :)

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

waren alle camperplaatsen maar zo netjes! 1 nacht op doorreis geslapen, geen gebruik gemaakt van de faciliteiten, maar voor een paar muntjes van 50 cent het je weer een volle schoonwatertank, een lege vuilwatertank en een leeg toilet.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

hier vannacht geslapen. kwamen om 21 uur aan. In de bierstube even gevraagd of we er inderdaad gratis konden staan en dit was het geval. Zeer vriendelijke mensen en zeer veilige plek. Geen voorzieningen, maar was voor 1 nachtje op doorreis. Je kunt gebruik maken van het ontbijtbuffet in de ochtend.