@Svanreisen
ik schrijf niet vaak review, maar dit is er één waard. Wat een heerlijke plek, en wat een fijne eigenaar. het is er groen, zoek je plek met of zonder stroom en geniet van de rust en de vogels. s'avonds komt de eigenaar je bestelling voor de bakker opnemen en kan je meteen alles afrekenen. Top!
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
eind september een paar dagen hier gestaan. het was rustig en zeer aangenaam. op een plek heel dicht aan het strand gestaan. Sanitair is prima in orde, douches ook. met ACSI korting, wij hebben genoten!
stuk of 12 camperplaatsen. sanitair wat gedateerd. ik heb 36 euro betaald voor 1 nacht met elektriciteit en 2 personen. veel te doen voor en met kinderen
2022
deze mag in mijn favorieten! lekker rustig, op fietsafstand van Beaune. flesje wijn uit de koelkast kopen, helemaal top.
2020
2 foto's toegevoegd · bijna 6 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Fijne plek, mooi aangelegd door Dalfsen, aan de rand van het dorp! prima wandelen en fietsen in de buurt. goed dat je maximaal 2x24 uur mag staan, dan kunnen meer mensen genieten van deze plek. we hadden geluk dat we hier konden staan. wat zou Nederland camperland mooi worden als alle gemeentes zoiets zouden verzorgen!
teveel verkeerslawaai, wij zijn na de lunch daar weggegaan
Sitecode: 51963
prima plek aan de voet van de abdij. je kan betalen bij de zuil met je euro's, of via een app. de abdij is zeker een bezoek waard, kost €12,50 per volwassene. je kan hier natuurlijk ook een stukje van de Donau radweg fietsen.
heerlijke ruime plekken op een voormalige boerderij. vriendelijke ontvangst door Piet en zijn vrouw. ze hebben hun boerderij omgebouwd tot een mooie woonboerderij en laten een aantal camperaars toe en meegenieten van hun paradijs. De faciliteiten zijn prima in orde.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden