@Sveinb99
- 2017
- Challenger Mageo 378 XLB
- 2019
- Buscamper
afschuwelijk. zoetwaterleiding niet aanwezig. de andere pijpen zijn gewoon niet aanraakbaar voor mensenhanden. Grijswaterafvoer verstopt. Totale energie (of wie dan ook) en eigenaar zouden zich moeten schamen. we waren van plan om een volle tank diesel (100 €), gas, 20 € en een lekkere lunch te vullen, we vertrokken vol afschuw zonder te vullen of te lunchen. het zou minder kosten om het te repareren en te onderhouden als ze hun klanten willen bedienen. neem gerust contact met me op via sveinb99 (at) pm dot me
Moet een eigen slang meenemen voor het spoelen van casette en voor zoet water. Fw zit in de kast aan de rechterkant. (dwz slechts een enkele uitgang). Geen rooster / soortgelijk voor grijswater. Station enigszins genegeerd door eigenaar (zoals zoveel stations) maar het werkt.
Grindgrond, geen voorzieningen, en nu een bord met GEEN CAMPING! schaam je, Ålesund. Had een leuke plek kunnen zijn voor strand en vissen vanaf de brug.
Ik kan geen water vinden, ik kan geen elektriciteit vinden. Lawaaierig, naast de hoofdweg. Bekijk OK, maar 150 nok voor geen voorzieningen op een hellend asfalt is een grap.
Werkt prima 21-6-2020, beetje lastig om met lang voertuig over grijswaterafvoer te komen. Moet de drukknop continu ingedrukt houden voor zowel vers als spoelwater.
Geweldige plek om te verblijven, gratis, vuilnisbak. Dit is een typisch Noorse 'friområde', een recreatieplek voor iedereen. Guess heeft het erg druk met de lokale bevolking in het weekend en op feestdagen. Openbare toiletten 350m richting naze, waar veel rustplaatsen, bbq mogelijkheden. Mogelijke zwemmen bij vloed.
19/6/20: Het kavel is nu afgesloten met cementpalen om parkeren aan de kade te voorkomen. 2 andere leuke (betere) sites zijn vlakbij.
Werkte prima op 17 juni 20, maar merk op dat sommige mensen het toilet in de afvoer van grijs water op de vloer hebben gedumpt. Doe het NIET !! De faciliteit heeft een eigen toiletlediging met water voor het schoonmaken van de cassette etc. Vers water bevindt zich aan de tegenoverliggende muur (garagemuur). Let op, op de E6 in zuidelijke richting is dit de laatste gratis faciliteit voor honderden kilometers.
Handige tussenstop op de E6. Geen wandelingen, fietsen etc. Geen voorzieningen behalve prullenbak in layby. Grind staand met enkele grotere stenen, meestal plat. Geen lengteprobleem. Mooi uitzicht over zee en bergen.
Geweldige rustige plek met uitzicht op haven, fjord en bergen. Rustige nacht, bleef 2 nachten, faciliteiten OK zonder kosten. Veel gewandeld en gefietst, de lokale bevolking erg vriendelijk en behulpzaam. 2 supermarkten op 400 m afstand. Zeker de moeite waard om te stoppen en te genieten.
Overschat en te duur, wanneer de eigenaar u vraagt geen faciliteiten te gebruiken. Laat dan meer personeel schoonmaken! Receptie bemand 30 minuten 's avonds door jongere die alles in rekening brengt zonder te controleren, te vragen. Er zijn veel betere voorzieningen tegen minder (of geen) kosten in de omgeving. In plaats van de bedoeling van 7 dagen hier, hebben we een dag doorgebracht.
Slechts 8 sterren omdat er geen water of grijs water is geleegd. Deze reinigingsmachine is echter SUPER. Zet in cassette, druk op start, en het komt schoon uit in een minuut of 2. Met de juiste hoeveelheid water en chemicaliën. Ik wou dat ze overal waren! Vergeet niet om elders water te vullen. Leuke wandeling rond, en uitzicht op het meer. Normaal toilet en voor gehandicapten, met gemakkelijke toegang. Voor wat het heeft, geef ik het 10.
Mooi aangelegde parking voor campers, ook overloop voor bussen. Bijna vlak. Eigenlijk parkeren is aan de zijkant van de belangrijkste 2 parkeergarages, zie bord / foto. Verder van de hoofdweg dan de belangrijkste parkeergarages. Museum nu open, incl. Vikingskip etc. Geweldige plek om te bezoeken, voor het hele gezin.
Mooie plek aan het fjord, ongeveer 15 plaatsen voor stacaravans en caravans. Ruime kavels. 200 kr, elektrisch +50 per dag. 4 'comfort'-plaatsen met uitzicht op fjord kr 350 incl El. Zeer goede douches en voorzieningen inclusief, ook wasmachine en droogtrommel inbegrepen. Breng wasmiddel mee. Frequente reiniging (2020), ontsmettingsmiddelen geplaatst. Werk aan nog 4 douches / toiletten in het receptieblok. We zijn een bezoek waard.
24 mei 20: ingang geblokkeerd met schroot. Zeker mohomes niet gewenst. Alternatieve stop bij ingang via infoplaats, maar we gingen 200m terug, sla rechtsaf naar kade genaamd Brennholmvalen op kaart (geen bord). Opslagplaats voor offshore-industrie, niemand in de buurt. Vissen mogelijk vanaf de kade.
21mei 2020.sneeuw bedekt, geen kans om te parkeren. Aprx 1.5m sneeuw. Wacht minimaal 2 weken tot het smelt.
Parkeren bij sporthal (Rosenborg FC). In de buurt van populaire recreatieve boswandelingen, meren enz. Die populair zijn bij de lokale bevolking. Geen teken van restaurant (waar heb je dat vandaan)? Mooie wandelingen gemaakt. 2 toiletten aan het einde van de parkeerplaats. Stille plaats.
20 mei 20: Gesloten. Kan te wijten zijn aan nachttemperaturen die nog steeds onder het vriespunt liggen. na een bezoek aan vandaag 21 mei 20 is de faciliteit nu open voor het seizoen. Lichte lekkage in watervoorziening, maar geen probleem (behalve nat worden). Een extra pluspunt, naast water, op 2 meter afstand, is een gratis weegbrug
Goed aangegeven op de E16, ongeveer 2-3 km, schone voorziening, grijs en zwart water in hetzelfde afvoergat in het midden. Makkelijk te stoppen, draaien en uitstappen. Vergeet niet om de afvoer af te spoelen voor de volgende bezoeker
16 / 5-20, alles werkt goed. Bearmind heeft een sleutel met 3 waterslangen nodig, of een tang of iets dergelijks voor zoet water
13/5/20, toiletten gesloten (covid-19?) Water af. Mooie plek, rustig, mooi meer en strand. 2e bezoek
Feb '20, lijkt een tank zonder reden voor het station gedumpt. Voor grijs water is het gemakkelijker om buiten op 10 meter afstand te wassen.
Waterkranen zijn vernietigd, water is uitgeschakeld. Greywater in afvoerkanaal op weg. Rioolafvoer gesloten.
Prijs Jan '20 is Euro 23,50 voor camper. 5% korting voor ACSI-leden (site niet in ACSI 2020-boek). Rustige plek op het platteland, hoewel sommige plaatsen in de buurt van de 340 liggen. Volg de laatste 100 meter uw mening, niet Satnav. Sanitaire voorzieningen lijken schoon, OK, maar het toiletgebouw voor mannen is overgecondenseerd vanwege gebrek aan ventilatie. Veel schone warme douches. Nogal wat overwinteraars, veel Britten.
De meesten eerder gezegd ... Update december '19: Eroski supermarkten / winkelcentrum gesloten. Water voor het reinigen van de cassette. Spar-winkel ok, personeel vriendelijk. Toiletten vergrendeld (denk dat je de sleutel uit de winkel nodig hebt) behalve het urinoir van mannen. Anders OK tussenstop en dicht bij de stad voor sightseeing en winkelen. El Corte Inglés 10 minuten lopen.
Sitecode: 2037
1 november 19, nog open, 6 campers hier. Parkeren is via een poort aan de linkerkant van het gebouw, aan de achterkant. Sanitair buiten werking lijkt al lang te zijn geweest. Guid Camperstops zegt dat het hele jaar open is.
30 okt 19, plaats is gesloten, met balk aan elke kant. Begrijp waarom, het is een drassig veld. Staten 'privaat eigendom'. Corrigeer dit alsjeblieft in openingstijden, kan iemand die aankomt in seizoen 2020 de openingstijden bijwerken?
Functioneel, niet mooi. Deksel om chemisch afval los te maken. Afzonderlijk water voor spoelcassette werkt niet. Wateruitloop is van het type Hozelok, niet vastgeschroefd. 3 euro, per kaart, voor 100 liter.
Opmerking - Wateruitloop onbetreden. U hebt 3 handen nodig om te vullen, 2 voor tuit en kraan ingedrukt, één voor slang naar tank.
Okt 2019, elektriciteit en tallykaart kunnen op werkdagen van 9-10 uur worden gekocht bij het kantoor van de havenmeester. DKK 100, 50 elec, 25 borg, 25 kosten. Tallycard toegang apart toilet / doucheruimte, douche met tallycard 10 Dkk. Blackwater in afvalgebied, fw off kade, geen officiële g / w. Ebeltoft een prachtige stad, veel voor kinderen, wandelen, fietsen; verse vis / schaaldieren uit 'Margrethe' 50m van parkeren op vrijdag.
Water ok. grijswater ok, zwartwater-gat loopt over (20 / 10-19), iemand heeft Blackwater, grijswater weggegooid met papier dat niet is weggespoeld. Slang is er niet meer.
20aug19, water staat achter recyclingbakken, maar officieel is er geen water, dus geen middel om de cassette na het leegspoelen te spoelen. Iets lawaaierig parkeerterrein. Leuke schilderachtige stad, fruit en groenten / vlees Markt woensdagochtend op het stadsplein. Leuke plek om te fietsen, wandelen.
Lawaaierig, zoals verwacht op supermarktparkeerterrein. Positief: grootste LeClerc die we ooit hebben gezien. Negatief: grijs afvalvrij, zwart 2 euro. Aldus verstopt de grijze afvallijn, waarbij zwart afval naar boven komt bij het legen van grijs. Walgelijk. Niet onderhouden, dus alleen lippendienst aan stacaravan vakantiegangers, maar lijkt graag uw wekelijkse boodschappen te nemen.
Geweldige rustige plek, geweldig alternatief voor Cahors, slechts 7-8 km bikeride. Goed uitzicht over landbouwgrond. Ook goed om te wandelen. Oud kasteel, dat een concert had toen we 26 juli 19 bezochten. Sanitair systeem schoon. Zal terugkomen.
26 juli 19, we zijn te laat aangekomen, 3 plaatsen ingenomen, plus 3 langs de weg. Gevuld water, geleegd, OK, maar voorzieningen vuil. Ingang met 7,5 m bus zou moeilijk zijn. Van nr. 7 geparkeerd toen we volgingen, ze blokkeerden de hoofdparkeerplaats gedeeltelijk. We zijn verhuisd naar Labastide-marnhac, een mooie rustige plek op slechts 7-8 km afstand.
Er is geen site hier. Na 30 minuten onderzoek naar de wijnwinkel (luiken naar beneden), bijgebouwen, enz., Zijn er geen mensen rond 17.00 uur (binnen de normale openingstijden), geen teken van waterfaciliteiten enz. Verwijder deze site alsjeblieft, om mensen te besparen van het verspillen van tijd. Verplaatst naar wijncoöperatie in Saint Laurent de la Cabrerisse, vriendelijke plek, fatsoenlijke wijnen, leuk dorp.
'Sardine stad' ... Waarschijnlijk OK voor een overnachting, maar omdat het bijna vol was en de meeste gokautomaten alleen geschikt zijn voor korte campers, moesten we vertrekken. Lijkt op 5-6 slots OK voor 7,5 m / +. Waarschijnlijk OK voor een dag aan zee met de kinderen, als strand op korte loopafstand. Ongecontroleerde voorzieningen, maar vanuit het zicht gezien zou onze 7,5m bestelwagen niet passen in de greywater-baai. Voor meerderheidsslots heeft u GROTE blokken nodig om op niveau te zijn. 12July'19
Handige tussenstop voor de snelweg, naast de snelweg, niet ver van het station. Klein stadje, volgens mij niet saai. Zie andere opmerkingen over klachten van de lokale bevolking over vroeg parkeren, dus waarom gebruiken ze de ruimtes zelf? Zie foto. Autoriteiten zouden dit moeten opruimen, als stacaravans het niet voor 17.00 uur kunnen gebruiken, mogen de lokale bewoners GEEN spaties gebruiken na 17.00 uur.
Deze plaats is nu betaald, behalve 4 uur gratis, 's nachts maximaal 20 uur ca. 4-5 euro, meer dan 20 uur aprx 11 euro. Ruimten te smal voor comfort en vertrek van busje. Enige positieve is dat het dicht bij de stad voor een snelle sightseeing, vluchten daarna.
Redelijk rustig parkeren op parkeerplaats buiten bibliotheek. Weg in de buurt niet te druk. Tal van ruimtes, ook op parkeerterrein. Faciliteiten werken prima op 19 juli.
Uitstekende tussenstop, goed onderhouden, schone faciliteiten en omgeving, gazon, bloemen, etc. Jammer over wegwerkzaamheden behoudens de normale toegang (juni 19), volg de afleidingsborden of de route beschreven door anderen. De extra rit zeker waard.