@Swaantina

2009

Sitecode: 22002

Prima doorreis camping. De camping is overgenomen door andere mensen die hun best hebben gedaan. Ga zo door. Sanitair is schoon en prima.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Als je van rust houd en niet veel eisen hebt is dit een mooie camping. Zeer vriendelijke eigenaar. Sanitair in de schuur maar schoon en goed onderhouden. Liggend aan de Yonne.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Mooie camping in een prachtig gebied. Als je verder op de camping staat zie je nog de toppen van Puy du Sancy. Super mooi en netjes sanitair. Enthousiaste eigenaars. Zeker een camping om terug te komen!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Mooie camping en vriendelijke dames achter de receptie. Wij mochten van plaats wijziging omdat daar teveel zon was, geen probleem. Prachtig sanitair gebouw, de meesten hebben dit vast niet thuis. Jammer dat wij op doorreis waren anders waren we er nog een nachtje gebleven.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wat een prachtige mooie camping. Wat een uitzicht. Enig minpunt zijn de vele vliegen maar ja daar kan de zeer vriendelijke eigenaar niets aan doen.

Sitecode: 91948

Voor het 2e jaar geweest. Wij hadden een mooie plek en dichtbij het sanitair gebouw. Alles weer prima voor elkaar. Geweldig om op je step over de boulevard te rijden. Top

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prachtige camping. We stonden met onze buscamper op het asfalt, prima met de regen die er geweest is. Zeer vriendelijke eigenaar die je komt helpen met de betaalautomaat.

We hebben al vaker op deze camperplaats gestaan. We stonden nu een week en het was weer heerlijk. Mooie plekken en keurig sanitair. Wel jammer dat er collega’s camperaars toch een kleed neerleggen! Weg gras voor de camper. Tot volgend jaar!

Vriendelijk ontvangst in het Nederlands. Mooie ruime camping, vast prachtig met mooi weer. Sanitair super.

Keurige en mooie camping. Sanitair ziet er goed uit 🤩 Vriendelijk ontvangst.

Mooie en nette camping. Sanitaire goed voor elkaar. Je staat met de camper op het grind met gras er naast, afscheiding d.m.v van heggen. Vriendelijk ontvangst in het Engels.

Sitecode: 20592

De camping is nu gesloten! Jammer

Mooie camping waar je plezier krijgt van de fleurige entree van de camping ondanks de regen. Sanitair goed voor elkaar… Vriendelijk ontvangst en je mag zelf gaan kijken waar je gaat staan.

Aardig voor 1 nacht en dan snel weer weg. De ligging is mooi, dichtbij Ruoms. Sanitair is oud maar schoon.

Sitecode: 91948

Mooie camping dichtbij het strand. Leuke plaats met een strand promenade. Wat jammer is dat de 2e sanitair gebouw s’nachts dicht gaat terwijl de camping vol is. Niet iedereen heeft een wc aan boord.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie camping met alles wat je zou willen. Keurig sanitair. 3 kilometer naar de kust.

Sitecode: 82024

Kleine maar mooie camping in een prachtige omgeving, omgeven door heuvels. Nieuw sanitair.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie camping met ruime plaatsen. Sanitair gebouw is geweldig!! Vriendelijk ontvangst 👌

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie en rustige camping met ontzettende vriendelijk eigenaar en kinderen (volwassenen). We stonden met onze buscamper op grind richting de visvijver, dit was prima te doen. Ik geloof best dat deze camping in trek is in het hoog seizoen.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Keurige camperpark. Mooie omgeving en heerlijk ijs bij de boerderij. Zeer vriendelijke eigenaren.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Sitecode: 20920

Mooie camping en Sanitair is uitstekend. Vriendelijk ontvangst. Het uitzicht is over de rivier 🤩

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Vooral niet op deze camping gaan staan, voor 30 euro veel te duur. Sanitair is bedroevend.

Fijne camping en je kunt zelf inchecken! Handig als passanten camping . Sanitair prima.

Prachtige camping, geweldig uitzicht! Zeer vriendelijk eigenaresse. Sanitair gebouw uitstekend 🤩

Nette camping! mooi gelegen in de bossen! Sanitair schoon en prima.