@Sweetpea-Jones

De weg van Maury is prima, maar op sommige plekken wat smal, tot aan het dorp. Spectaculair uitzicht. Negeer de navigatie als je het dorp nadert, volg gewoon het bord naar The Chateau en Aire is P1 aan de linkerkant. Geweldige wandeling naar Chateau of je kunt rijden... beide steil. Prachtig Aire met uitzicht op Chateau. De supermarkt was gesloten toen wij er waren.

Dit is een prachtig stadje, maar op dit moment (9.9.24) staat de aire en de enorme parkeerplaats ernaast helemaal vol met vrachtwagens en caravans voor het feest (zie foto). Diensten onbruikbaar. Ook staan er geen toegangsborden bij de rotonde. Toeristeninformatie zei dat je het stadje het weekend voor en na het feest moet vermijden, omdat er dan geen parkeergelegenheid is voor campers. Wij wurmden ons op de parkeerplaats tegenover Total Garage. Ook stonden er busjes geparkeerd langs de weg buiten het dorp.

Sitecode: 1944

Deze Aire is precies wat u nodig hebt voor parkeren en diensten. Grote, vlakke individuele baaien, maar kamperen is niet toegestaan. Gemakkelijke wandeling naar een leuk stadje met een gondel in de zomer, alleen tot aan Cirque Du Lys en bussen naar Port D'Espagne en Lac Du Gaube € 8. Erg druk, zelfs in een weekend met stortregens in september. Kosten zijn nu € 12 voor 24 uur betalen en tonen met registratienummer. Toegang tot diensten is gratis als u er gewoon doorheen gaat, want er is geen barrière.

Perfecte parkeerplaats voor een bezoek aan dit leuke stadje en om de bus naar de meren te nemen. Laat de bus de druk verlichten, want de wegen naar de meren zijn niet voor watjes, dus u kunt ontspannen en genieten van het fantastische uitzicht. De kosten van de bus zijn vanaf hier hetzelfde als andere parkeerplaatsen op weg naar boven, maar u kunt verzekerd zijn van een zitplaats. Hut gesloten, dus geen kosten, maar veel busjes.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We verbleven hier voor de middag en overnachten om de voetveerboot naar Korkula te halen. Wat een juweeltje van een plek, de eigenaar was zo aardig en behulpzaam, zelfs tot het verstrekken van een WiFi-extender om ons signaal te versterken. 70 kuna all-in voor 24 uur. vijf minuten van de veerboot en een prachtige wandeling langs de voorkant naar de stad.

We verbleven hier halverwege september midweek bij het bezoek aan familie in de buurt. We aten in de kroeg en hadden een goede maaltijd dus geen kosten voor onze overnachting. Personeel in pub erg vriendelijk. Het parkeerterrein is vlak met heel weinig lawaai van de weg. Prachtig uitzicht aan de achterzijde. Zal zeker weer verblijven.

Laat u niet afschrikken door de omliggende plastic polytunnels, dit is echt een mooie camperstop. Vlakke plaatsen, super sanitair gebouw en zelfs een bos bloemen op de stopcontacten. Beter dan veel campings. Brood beschikbaar en bar / restaurant ter plaatse. mooie omgeving om te verkennen.

dit is een enorme geharde zandparkeerplaats. Kan vrij winderig zijn, maar dat is Tarifa. Er is grijs water, zoet water en chemische toiletpunten die allemaal bij de prijs zijn inbegrepen. Het beste is dat het vlakbij een prachtig groot zandstrand is en met een bar waar u kunt zitten en kijken hoe de zon naar beneden gaat. Slechts 10 minuten langs de voorzijde naar de prachtige oude stad Tarifa en de haven. Uitzicht op Marokko

Van buitenaf leek het erg leuk, maar leeg en poorten waren gesloten toen we aankwamen om ongeveer 16.30 uur. ook geen antwoord van de telefoonnummers die worden gebruikt als de poort is vergrendeld. we gaven het op en reden de spectaculaire weg naar Mojacar en bleven daar.