@Swinkie
- 2018
een parkeerplaats bij restaurant. de algemene informatie klopt niet meer. je betaalt 15€ om te parkeren. er zijn geen voorzieningen. je kunt in het restaurant eten dat betaal je gewoon. geen verkeerde plek om de stad te bezoeken.
een prachtige plek, mooi groet plaatsen. Mooi heel schoon sanitair. Wel opletten want als je 1 straatje te ver gaat rijdt je je helemaal klem. Dus erg goed opletten. Super lekker gegeten op het terras van de agriturismo. Er komen ook veel locals eten dus een goed teken. Diverse eigen producten te koop. Aanrader
mooie camping, vriendelijke ontvangst. Veel plaatsen zijn veel te stijl om er met een camper van 7 meter omhoog te kunnen. We kregen een alternatieve plaats. Fietsafstand naar het mooie dorp Orta is goed te doen. Niet al te toeristisch, een aanrader.
een hele fijne camping, mooi schoon zwembadje. Sanitair was iets ouder, maar heel schoon. Leuk terrasje erbij waar je de typische broodjes van de streek padina kon laten maken. Vooral de ligging op fietsafstand van Ravenna en Classe was super. Erg aardige beheerders. Lieten ons tot na sluitingstijd voor hun naar het Nederlands elftal kijken
prachtige plek. plaatsen aan het kleine stroompje of op groot veld. vooraan of midden sanitaire. voorzieningen. ouder maar schoon. een prachtig groot heel schoon zwembad. was in augustus de hele week open.
mooie camperplaats op fietsafstand van erfurt. super schoon sanitair. verharde plaatsen. verder is er niets te zien te doen. statiwgeld voor de kaart en 10 min hratis douchen
prima plek vooral om Noto te bezoeken. er gaat geregeld een gratis busje naar de stad. wat erg handig is. de plekken zijn klein aangezien ze het nogal volproppen. de douche moet betaald worden. maar om Noto te bezoeken prima
Sitecode: 102079
Een hele kleine camperplaats, net alles nieuw gemaakt. Zorgzame eigenaren. Sanitair is prima, Ze verkopen wijn, jam, artisjokken. Maar je hoeft dit niet te kopen. Als het heel warm is kun je verkoeling zoeken tussen de citusbomen
Erg mooie camperplaats. Ligging is fantastisch, wel een vrij stijle heuvel op. Sanitair is prima, mooi zwembad. Wij konden het ivm het slechte weer (mei 2023) niet gebruiken. Vriendelijke eigenaar. Bij regen weer kun je nog naar de outlet in de buurt.
aardige camping. Toen wij er waren was ongeveer het hele terrein afgezet vanwege een reservering iets met paarden. Voor 1 nacht oke. Sanitair oud maar schoon. Redelijk aan de prijs.
Sitecode: 20718
Aardige camperplaats, nogal stijle weg naar beneden. De eigenaar had het overal druk mee en reed op zijn golfkarretje rond. Ligt aan zee. Sanitair beetje verouderd, geen warm water. Douchen met een muntje. WiFi liet ook te wensen over
prima plek voor bezoek aan Marsala en de wijnproevers (Marsala). De eigenaar wil iedereen voor op het veldje hebben. Wij stonden achter op het terrein. Veel plaats. Sanitair oud maar netjes.
Een gesloten parkeerplaats in de buurt van Trapani. Je kunt gemakkelijk met de fiets naar de stad en naar de zoutvelden. Voor stadsbevolking een goede plaats een niet duur.
Kleine camperplaats. Wel reserveren want veel die van de boot komen landen hier. Sanitair beetje oud, maar niet vies. Dorpje vlakbij, leuk om iets te gaan eten of drinken. Ligging is mooi bij zonsondergang kijk je tegen een “gouden berg” aan.
Een uitstekende plaats om te overnachten op doorreis. Toiletten aanwezig. Supermarkt en restaurant met ontbijtservice op het terrein.
Het is een prima camping. De weg er heen is stijl. Met een camper langer dan 7 meter beter iets anders zoeken. Restaurant is goed en betaalbaar. Je moet wel een beetje klimmen naar toilet en douches. Goede service er rijdt een Bush paar keer per dag naar het station waar je de trein naar Genua kunt nemen. Vriendelijke mensen. Paspoort afgeven, zorg dat je een geplastificeerd ex. bij je hebt en dat geef je af. Geen probleem dus.
Deze camperplaats vonden wij uitstekend. Vlak bij de afvaart van de boot. Douche en toilet aanwezig. De bus voor een bezoek aan Palermo stopt voor de deur. De buskaartjes kun je tegen het bustarief bij de receptie kopen. Een handige uitleg hoe je op allerlei plaatsen in Palermo kunt komen en welke bus je nodig hebt. Een aanrader!
mooie rustige camping. grote plaatsen met water aansluiting. mooi zwembadje, maar was te koud. fijne douche en toiletten. gebruik van keukenfaciliteiten. erg vriendelijke beheerder. stroom wordt apart afgerekend. voor de camping betaalde we 12,50 stroom 0,25 ct !! veel succes met jullie zaak
mooie plek tussen de groentenvelden voor 4 tot 5 campers. heel vriendelijke en zeer behulpzame eigenaren. een verwarm zwembad. en elke dag een heel uitgebreide super lekkere maaltijd ( 4-5 gangen) met wijn. kortom een plek om niet over te slaan. cartagena erg leuke stad en vezoek aan de fabriek liqeur 43 is ook een aanrader.
een mooie plek voor een klein aantal campers. er wordt uitgebreid met 4 plekken. mooi zwembad. erg vriendelijk en behulpzaam startend ondernemersechtpaar. er wordt elke dag gekookt. heel betaalbare prijzen. kortom een plek die je niet over mag slaan
een b&b en camperplaats voor 7/10 campers. Ligt mooi tussen de groentevelden en op fietsafstand naar Lorca. heel aardige enthousiaste belgische ondernemersechtpaar. douche/zwembad prima. ze verzorgen geregelt aktiviteiten oa pannekoeken eten, stoofvlees met friet, super ontbijt. kortom een echte aanrader. veel succes met jullie bedrijf.
prachtige plek voor 4 a 5 caravans/campers. per nacht 20€ voor camper en 2 personen. de ligging is geweldig, je kijkt over de wijngaarden. er wordt per dag een 3 gangenmenu ( wat de pot schaft) voor 15€ geserveerd. de eigen wijnsoorten zijn heerlijk en heel betaalbaar. we konden bij navraag gebruik maken van de douche. het afval mochten we afgeven, het is allemaal nog niet helemaal geregeld maar ook dat heeft zijn charme. echt een aanrader.
gebeld van tevoren reserveren was niet nodig. we komen aan en er wordt gezegd zitten vol! eorden verwezen naar een raar veldje aan de overkant voor campers! kost 26€! zwemmen kost 15€ pp!! het beviel ons niet en we gingen terug om te zeggen dat we vertrokken. inmiddels zat er iemand anders achter de receptie! ja ik vind nog een plaats voor jullie! nou het hoeft niet meer. de toiletten waren erg vies en wij waren klaar met deze camping!
mooie lokatie voor campers en apart veld voor tenten. Een heerlijk zwembad. sanitair ziet er keurig en schoon uit. hoogstaand materiaal gebruikt. je kunt ontbijten en dineren hier. diner je geeft zelf aan hoeveel gangen (4 is max). de eigenaar vd wijngaard verzorgt wijnproeverijen. was leerzaam en lekker. we hebben n aantal flessen gekocht. vriendelijke mensen. kortom een aanrader
camping met royale plastsen. op redelijke afstand van Dinant. sanitair wordt regelmatig gepoetst, maar is verouderd. zelf closet papier meebrengen is een min punt. er is een soort restaurant waar je zelf gemaakte pasta kunt eten. dat was lekker, maar de menu keuze is daardoor erg beperkt. dat eet je geen 2 dagen achter elkaar. een uitgebreider aanbod zou een aanwinst zijn
de foto die bij deze serviceplaats staat is niet hier maar hoort bij camping beau rivage in navarrenx.
prachtige camping ruime plaatsen veel groen. ligt aan stromende beek. mooi zwembad, prima sanitair, schoon en netjes. erg vriendelijke ontvangst. dorp op loopafstand. de moeite waard om er heen te gaan kortom een plek om naar terug te gaan.
Heel mooie camping, ligt aan een klein meertje. Kinderen kunnen er in spelen. Sanitair is prima, schoon. Het is een rustige plasts als er niet te veel schreeuwende kinderen zijn. We betaalde voor 2 pers/camper 12 € per nacht. Vriendelijke campingbaas. Er is niks te doen, maar toch leuk.
Goede ligging, ondanks dat het vol was heeft de beheerder ons nog geholpen uiteindelijk een hele mooie plek direct aan de rivier. Sanitair was netjes en schoon. Beetje weinig voor een grote camping. Een mooie plek om Karlstejn te bezoeken.
Groot veld zonder verdere voorzieningen voor 1 nacht te doen.
Sitecode: 20340
Mooie camping , grote plaatsen. Ligt aan de rivier en vlakbij 1,3 km van het kasteel verwijderd. Zwembad is fijn, niet verwarmd dus ff doorbijten. Leuk terrasje met restaurantje. Sanitair is goed, schoon. Een mooie camping aanrader
Sitecode: 22004
Mooie rustige camping. Grote plaatsen. Sanitair is nieuw en schoon. Verwarmd zwembad is erg fijn. Kortom een aanrader.