@Sybeltje
- 2017
prima plek om Spoleto te bezoeken. stroompalen zijn inmiddels actief maar 8 euro voor 12 uur is wel erg duur en dat zie je pas als je een ticket hebt betaald.
Sitecode: 20892
review hiervoor over 1 douche en 1 toilet klopt niet, iets verder staat een gebouw met pas vernieuwd sanitair. zowel voor mannen als de vrouwenhandel zijn zeker 6 toiletten en 6 prima douches. De putlucht klopt. Amper last van de mugjes gehad maar dat ligt ws aan de tijd van het jaar.
inmiddels weer open. goede uitvalsbasis om rond het meer te fietsen (60 km) op een breed en vlak fietspad
karakteristieke camping, erg vriendelijke medewerkers. mooie uitvalsbasis om Sinque terra te bezoeken. gratis shuttlebus die je elk half uur naar het station kan brengen. restaurant is uitstekend, ze doen er alles aan om je naar de zin te maken.
prima uitvalsbasis om Bernkastel Kues te bezoeken ( 2 km ) vriendelijke familie en zeer behulpzaam. er is een restaurant bij waar ze op vrijdag en zaterdagavond een bbq organiseren, deze was uitstekend. klein minpuntje: de enige waterkraan aanwezig op de cp staat 0,5 m vanaf de chemische stort. wij hebben zo nodig een fles water gevuld in het toilet.
troosteloze camping, slecht onderhouden (sanitair zijn we niet in geweest dus geen oordeel hierover. veel bouwmateriaal op het terrein en overvolle prullenbakken.
een verborgen pareltje. de navigatie gaat dwalen daarom het advies om de routebeschrijving op hun eigen website te volgen. wij werden zandpaden opgestuurd waar je echt niet wilt zijn.
camping heet nu camping Ouzouni, erg verwarrend want de camping ernaast heet Ouzouni beach. wij zijn op de laatste terecht gekomen. wil je naar camping Oèlia dan moet je de linker camping nemen. bij aankomst stonden beide eigenaren ons “binnen” te lokken. vonden we niet echt leuk.
5 mei nog steeds gesloten.
prima camperplek dicht bij het oude centrum. alle voorzieningen aanwezig. bellen voor de poortcode. Goede plaats voordat je de boot op gaat.
vandaag, 26 april nog steeds gesloten.
In de beschrijving ontbreekt deceptie, deze is wel aanwezig....
Voor de 2e keer op deze camping gestaan. Fijne gastheer en gastvrouw (Look en Miranda) bij aankomst krijg je veel info over de omgeving, broodjes worden smorgens bij de camper afgeleverd.mooie kleine (adults only) camping. Prima WiFi. Toiletgebouw vernieuwd en inmiddels is er ook een bibliotheek aanwezig. Voor ons zeker een camping die we vaker gaan bezoeken.
Tijdens kantooruren geopend
Wij hebben 3 nachten op deze CP gestaan en zijn hierover zeer tevreden. Vriendelijke en enthousiaste ontvangst en aangezien de Camperplaats helemaal vol stond konden we op het andere veld staan.mooie omgeving en leuk dorp op loopafstand.
Prima locatie, tijdens kantooruren geopend. Er werd gelijk gevraagd of we ook water wilden tappen, putdeksel niet te missen, en profile van WA en Maxima (zie foto)