@Sybik

Vermijd de avonden of de disco is open dicht je nacht zal slechte lucht zijn met veel doorgang in het weekend met jonge alcoholisten en lawaaierige.
de locatie is perfect in de buurt van strand en gemak de lucht is niet slecht, er is het nodige voor cc
aan de top snack en strand in de buurt de badkamers en douche zijn nieuw, maar een cijfer van 7 omdat er geen ontwikkeling voor camper (leegmaken van tankwater) zijn blijft de enige hic karim
zeer mooie praktische ruimte met supermarkt gas in de buurt de indeling is goed 's nachts is rustig alles is OK niet erg ver van het meer vassiviere voor dit tanken
rustige en vredige plek om de nacht door te brengen schade geen installatie voor kampeerauto in contrast sanitair nieuw met 3 warme waterdouche vlakbij strand en snack beschikbaarheid
erg stil voor een nacht
Zeer rustige en stille plek. Water gratis, kleine mooie vijver en toegang tot het bos van Allogny voor wandelen of fietsen
Sitecode: 19310
Ik aarzelde om 10 sterren te geven, deze plek is prachtig in de buurt van een meertje en kinderspeelplaats en een speciaal park voor campers met al het nodige voor lozen en het gratis bijvullen van water. Supermarkt, bakker en verschillende winkels zijn binnen 200m, een plaats met veel mensen bij goed weer, wat negatief is, is dat vuilnisbakken niet regelmatig geleegd worden
Gratis camperplaats voor het tanken van water en lozen van afvalwater. Rustige hoek met picknicktafel, bar-tabac, bakker en kranten op 10min lopen