@SzG
Lid van Campercontact sinds 2020
Website is oké. Ze vragen om een negatieve Corona test boven de 6 jaar of vaccinatiepapieren. Antigeentest mogelijkheid in 500 m. Site zelf is oké. Er is een tankstation voor niet-kampeerders waar het verse water voor geld is.
Geweldige plek op slechts 12 minuten van EuropaPark. Alle ruimtes zijn opgebruikt onder de boom met uitzicht (3 campers), dus stopten we bij de parkeerplaats. De aangeboden wijnen zijn erg lekker.
Ze vroegen 50 EUR voor een nacht voor 5 personen en een camper met elektriciteit. Dat is prijzig. Sanitair is modern, schoon en er zijn geen munten nodig voor warm water. 7 EUR is het wassen en drogen
Ruime ruimte tot een tiental campers. Erg stil. Behalve de ruimte wordt er niets aangeboden, maar het is wel gratis.
Grote parkeerplaats voor veel campers. Voornamelijk harde ondergrond. Redelijk geprijsd niets meer. Als u op zoek bent naar meer service, dan is dit niet uw plaats. voor ons was het voor één nacht OK.
Mooie, verzorgde locatie in een prachtige omgeving! Verse broodjesservice beschikbaar voor ontbijt. Fantastische plek voor ons verblijf van één nacht.
goede plaats. zwemmen in het meer in de zomer. 4 elektrische slots voor 1 EUR/dag
Je kunt de locatie en vriendelijkheid van de eigenaar niet overtreffen. De familie die de plek runt, ontwikkelt zich voortdurend, nu op elektriciteit. De douche en toiletten zijn een beetje standaard, het gevoel van de camping is echt goed. Het uitzicht vanaf de camperplaats is prachtig naar de bergen.
De camping heeft alles wat je nodig hebt. Leuke douche en toilet, grote overdekte sociale ruimte en een zeer mooie en gastvrije gastheer. Telefoonoplader, keuken en BBQ. Deze camping was een grote verrassing voor ons positief. We verbleven een nacht op weg naar Belgrado.
Goede camping met veel harde ondergrond. Echt niets bijzonders. Het is goed voor een nacht voordat je Plitvice National Park bezoekt.
Goede, maar toeristische camping met alle faciliteiten. Een beetje druk strand (dat is waarom slechts 9 punten). Supermarkt en INA-station is in de buurt. Slechts 10 minuten rijden van Paklenica National Park.
Zeer schoon en heel nieuw station. Alles goed
Geweldige locatie! Fantastisch uitzicht, goed onderhouden toilet, 4 tafels te gebruiken. Hoogtepunt van onze reis.
Zeer schoon, roestvrij staal spul, gemakkelijk te gebruiken. Pluspunt voor de handwaser
Gek drukke plaats. Aankomen vóór 13: 00-14: 00 uur om een plaats te hebben in het hoogseizoen. Goed onderhouden. Volledig asfalt, maar echt 5 minuten lopen van het centrum. Kan de locatie niet verslaan.