@Szigane74
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Comfortabele camping dicht bij Straatsburg. Mooi en ruim sanitair. Op aanraden van de receptioniste hebben we de fietsen laten staan en zijn met de tram naar Straatsburg gegaan. Helaas is dat blijkbaar een van de meest geplaagde steden qua fietsdiefstal in Frankrijk. Maar qua accommodatie prima in orde.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Misschien niet de meest glamoureuze camping maar voor de prijs dat ze vragen zeker dik in orde. Sanitair is niet de nieuwste maar wel proper. Vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Zeker een aanrader als je rustiger wil staan.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooie camping. Sanitair is geweldig. Helaas niet veel te beleven in de onmiddellijke omgeving maar dat doet de camping zelf geen oneer aan. Vriendelijk personeel in tegenstelling tot wat ik hier soms lees.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Over het algemeen een mooie camping, weliswaar niet evident gelegen maar toch. Enig minpuntje, als je 5 minuten warm water krijgt om te douchen was het misschien ook opportuun om het licht ietsje langer als 3 minuten te laten branden. Verder geen opmerkingen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima camping, sanitair was bij ons bezoek ( in beide gebouwen) tip top in orde. Dat ze niet elk jaar een nieuw gebouw zetten voor de kieskeurigen onder ons snel ik heel goed. Fantastische ligging tov Kaysersberg wat zeker niet moet onderdoen voor Riquewihr of Colmar. Prijs -kwaliteit zeker dik in orde.