@T-G
Fantastische camping! Je wordt verwelkomt door Tuncay en zijn vrouw Arife, wat een lieve mensen! Wij waren hier met de camper. De camping ligt midden in de natuur aan de rivier. Wil je naar Alanya dan kan dat makkelijk met de bus die voor de camping stopt. De camping is prachtig groen met een heerlijk zwembad. Sanitair wordt perfect schoon gehouden👌 onze kleinkinderen zijn een dagje geweest en vonden het zoveel leuker als bij hun in het resort!
enige camping in de stad. zwembad was schoon en groot genoeg. vriendelijke eigenaar. het sanitair was helaas erg vies!! een reden voor ons om maar 1 nacht te blijven. jammer!! de camping zou er met een beetje onderhoud en verzorging zoveel beter van worden.
Fantastische camping!! vriendelijke, gastvrije eigenaren. schoon sanitair, heerlijk zwembad. gezellig terras waar je kan aangeven als je savonds met de huisgemaakte pot wil mee eten, echt een aanrader! met Dolmus binnen 10 m8nuten in Kusadasi. echt prachtige plek waar wij zeker zouden terugkomen mochten wij nog eens gaan reizen in Turkije ( wij waren met de camper)
hele mooie camping tussen de bergen. super aardige eigenaar. alles netjes, er staan geurstokjes en natte doekjes in de toiletten, ook verse bloemen in de ruimtes...ongelooflijk sfeervol en verzorgd.