@T-J
Lid van Campercontact sinds 2020
Leuk aan de Maas, rustig. Je staat achter elkaar, zodat als je niet buiten kunt zitten, je ook van binnen een leuk uitzicht op de Maas hebt. Populair, dus snel vol.
Prima overnachtingsplaats. Rustig. Fietsmogelijkheden vandaar genoeg.
waren hier 20 juli, heerlijk rustig, geen weekend lawaai. Heerlijk.
prima locatie, met uitzicht op het water. Meer gemeenten zouden zulke plekken ter beschikking moeten stellen.
Waren blij verrast hier te mogen staan. Zo aan het wad, heerlijk rustig. Geen voorzieningen, maar die heb je zelf aan boord.
Sitecode: 20505
Stonden met nog drie andere Nederlandse campers op de binnenplaats van deze fraaie boerderij. Mooie omgeving. Alles ziet er verzorgd uit. Vriendelijke ontvangst en mogelijkheid voor lozen toilet en innemen van water. Wat wil je nog meer?
we waren benieuwd naar de nieuwe cp van Lemvig, maar ook wij visten achter het net door het spektakel van de monstertrucks.
Prachtige plek vlak aan het water. Misschien wat druk met campers, maar bij mooi weer bijna niet te kloppen. Waren hier begin juni
Heerlijke plek op een parkeerplaats. wij waren er begin juni en konden de camper zo plaatsen dat je ook nog eens zicht op het meer had.
Prachtige plek aan het water en nog eens rustig ook.
Gewoon een plek, waar het 's nachts rustig is. Lekker geslapen.
Rustige ruime plek in het bos.
Rustige plaats. We stonden hier 31/8 en er waren slechts 2 campers.
Troosteloos parkeerterrein vlakbij station. Voorzieningen zijn niet aanwezig. Er staat aan de rand van het terrein een kraan waar al jaren geen water uitkomt.
Prachtige camperplaats met alle faciliteiten, die ook nog eens gratis zijn. Wel moet je vroeg aanwezig zijn voor een plekje. Waren hier 12 en 28 augustus en om 15 uur waren alle plaatsen al bezet.
Deze plek is beslist niet aantrekkelijk. Ongeveer een kilometer verder richting Belfort aan hetzelfde base de loisirs is een groot parkeerterrein waar je prima kunt staan en rustig overnacht.
Waren hier begin juni 2018. Machtig mooi uitzicht over de Rijnvallei. Erg rustig.
We waren hier begin juni 2018. Een voor ons rustige overnachtingsplaats. 's Morgens wat drukte vanwege ouders die hun kinderen naar school brengen. Maar verder prima plek.
Ruime en rustige plaats. Goede voorzieningen. Ideaal voor rustzoekers.
Prima overnachtingsplek. Waren begin juni hier. De ijshal was gesloten. Heerlijk rustig.
Ruime camperplaats, rustig en indien nodig, water en loosmogelijkheden aanwezig.
Heerlijke plek aan de Nethe. Rustig en een prima uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. 's Morgens wordt je wakker met toeristische folders in het Nederlands onder de ruitenwissers met veel informatie over bezienswaardigheden in de omgeving.
Sitecode: 12026
Rustige plek aan de rand van de stad. De plaatsen voor de campers zijn achteraan op de parking, met uitzicht over weiland. Prima overnachtingsplek
Waren hier mei 2017 en zagen op de parking een bord dat campers verboden zouden zijn. Zijn dus maar doorgereden.
4 juni 2017. Heerlijk rustige plaats met alle faciliteiten. Lekker buiten in de natuur.
28 mei 2017. Goed als overnachtingsplek op doorreis. 's Nachts rustig.
27 mei 2017. Alles bezet met auto's. Nog net een plekje op het asfalt gevonden. Onduidelijk waar de loosplek is. Wel een rustige overnachting.
24 mei 2017. Op parkeerplaats twee gereserveerde plaatsen voor campers. Heerlijk rustig. Prima plek om te overnachten. Centrum van Varde binnen 5 minuten lopen. Aardig als je van oude stadjes houdt.
Waren hier 22 mei 2017. Prima overnachtingsplek met voorzieningen voor lozen van vuilwater en toilet. Water innemen. Alles gratis. Tevens prima plaats voor bezoek aan centrum Ribe. 's Nachts rustig.
Rustig, uitzicht over weilanden, prima voor een overnachting.
Goede overnachtingsplek, geen last gehad van het jeugdhonk, en dat op vrijdagavond. Ligging wat achteraf. Toch zou het jammer zijn als de gemeente deze plek op zou heffen.
Prachtige plek, rustig.
Prima plek,rustig gedurende de nacht. Je staat lekker achter elkaar, zodat je niet bij de buurman op zijn bord zit te kijken.
Prima overnachtingsplek, gratis faciliteiten voor water en lozen. Wel staat er een "Spendeblock" om als je wilt, een vrijwillige bijdrage in te deponeren.
Camperplaatsen wat achteraf op het terrein. Wel rustig. Stadje aardig met twee mooie kerken.
Heerlijk rustige camperplaats. toiletten aanwezig, maar niet allemaal open.
Sitecode: 11962
Later op de avond is het er rustig, daarvoor wat verkeerslawaai. Om water te tappen of te lozen moet eerst het hek geopend worden door inworp van €2.
Rustige plek om te overnachten, de parkeerplaats ernaast is iets leuker om te staan.
Prima kamperplaats, mooie ligging.
Heerlijke rustige plek. Mooi uitzicht op het meer.
Prettige overnachtingsplaats. Rustig!
Prima plek, rustig na half 10.
Prima overnachtingsplek voor een nacht als je op doorreis bent.
Sitecode: 19155
Prima plek, rustig. Bus naar Pamplona op loopafstand. Ruim en prachtig aangelegd.
Aardige plek om te overnachten.
Mooie locatie, plaatsen zijn wat smal.
Sitecode: 19615
Goede overnachtingsplaats. Rustig en ruim. Water en lozen gratis. Wat heeft een camperaar nog meer nodig.
Ruim, betrekkelijk rustig, water tappen en lozen mogelijk. Goede plek om te overnachten.
Stonden door de drukte op de parking 150 m verderop. Lekker rustig. Tegenover de camperplaats stopt een bus die elk uur naar Santiago gaat. Op het eindpunt van de lijn ben je een kleine 10 minuten lopen van de kathedraal
Om een nachtje te slapen- prima plek. In de avond veel heen en weer gerij van auto's.
Mooie overnachtingsplek, rustig. We stonden op de parkeerplaats bij het sanistation. Later bleek dat de camperplaats zelf nog een 100 meter verder lag, maar hij was wel vol. We hebben ongestoord de nacht doorgebracht.
Sitecode: 22009
Ruim, plaats aan het kanaal, weinig verkeer. Heerlijk.
Heerlijk rustige overnachtingsplek, met water en lozen. Wat wil men nog meer.
Prachtige plek, mooie grote plaatsen, rustig.
Mooie overnachtingsplek, rustig.