@T-Kardol
- 2014
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Super camping! aardige eigenaar die een rondleiding gaf bij aankomst. Alles tiptop in orde en schoon. Goed warm water en wifi ontvangst. Naast de camping starten veel mooie fiets- en wandelroutes met knooppunten. Eetgelegenheid ook in de directe omgeving. Momenteel staat de heide prachtig in bloei. In Nijverdal bij het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer is een bezoek aan de sterrenwacht ook een aanrader ( kijk voor openingstijden).
Mooi aangelegde camping, heerlijk rustig. Zeer grote plekken. Er is een nieuwe, vriendelijke eigenaar. Plek mag je zelf uitkiezen. Klein sanitairgebouw met lauw water, maar is te doen. Voor een vette vaat zelf even water koken. Douchewater temperatuur kan er net mee door. wij betaalden € 18,40 per nacht. Fietstocht naar Reims langs het kanaal, start bij de camping ongeveer 20 km. Bakker in Val de Vesle 10 minuten op de fiets. WIFI was kapot.
2019
Vriendelijke ontvangst, plekken op grasondergrond. rustig, mooi. Keurig sanitair, heerlijke douche. geen toiletpapier. Hek gaat 's nachts dicht, je krijgt de code. € 17,00 p/n
19 mei 1 overnachting. rustig, heerlijke douche, broodjesservice, free WiFi. € 16,60 p/n
Hier 1 nacht geweest. het zwembad wordt vernieuwd en is in juni klaar volgens de receptioniste. Er wordt volop vernieuwd, winkel was ook nog niet klaar. Geen WiFi. prachtig nieuw sanitair en strand op 5 min. loopafstand. fietspaden aanwezig. Huizen en appartementen in de buurt lijken ook nog erg nieuw. plekken op de camping in de zon of schaduw, het geheel is erg verzorgd.€ 15,60 p/n
21 mei hier 3 nachten geweest voor € 24,50 p/n. eigenlijk is het een vakantiedorp alles is aanwezig, winkeltjes, div. eetgelegeheden, prachtig zwembad en dito strand. superschoon en verzorgd. diverse afmetingen van plek. Wij stonden op de kleinste plek 75 m2, groot genoeg voor ons camperbusje. fietspad aanwezig naar het dorp.
eind mei 6 dagen gestaan. Vriendelijk ontvangst met uitleg over fietsverbinding, bus stopt boor de ingang, prachtig fietspad naar en dwars door Valencia langs het strand, en naar mooi natuurgebied. strand om ongeveer 300 meter. Verouderd maar schoon sanitair, zwembad aanwezig, winkeltje en vers brood. idd. verkeersgeluiden maar er niet minder om geslapen.
Hier 1 nacht gestaan, lekker rustig! Ruime plekken op het gras, mooi en schoon sanitair met heerlijke douches. hek gaat 's nachts dicht, je krijgt de code.
Rustige camping, wij hebben hier 1 overnachting gedaan. heerlijke douches, WiFi gratis, brood kan besteld worden.
Rustige camping, wij hebben hier 1 overnachting gedaan. Heerlijke douches, WiFi gratis, brood kan besteld worden.