@T.fasting
- 2019
- Volkswagen Transporter Anders
- 2014
- Buscamper
achter het restaurant zijn parkeerplaatsen. Als je het vraagt, en er is plek, dan mag je daar met de camper overnachten. Niet geschikt voor grotere campers. Campervans passen wel. Geen voorzieningen. In de nacht heerlijk rustig, prachtig uitzicht over de wijnranken, veilige plek. Koop goede wijn of eet in het restaurant en dan sta je gratis.
prima camping op ca 10 minuten fietsen van het centrum. er zijn fietsen te huur. ruime plekken. wel handig om te reserveren in het hoogseizoen. apart veldje voor tenten. grote en kleine campers kunnen hier terecht. het water uit de tappunten is drinkbaar.
Voordat je bij deze plek komt is het een eindje rijden over een smalle weg. Aan het eind word je ‘beloond’ met een heerlijke plek aan zee. Van hier uit kun je wandelen en fietsen. Er is een plek met hout dat je kan gebruiken. Het toilet is te vies om te gebruiken. Er wordt hier ook in het bos gekampeerd met tentjes.
prachtige plekje tussen de bomen in de duinen. Je loopt zo het strand op. Er zijn geen voorzieningen. Een van onze lievelingsplekken . Er is plaats voor een paar kleinere campers en campervans.
ideale ruime plek vlakbij de ferry en op loopafstand van de oude stad. Het is een grote parkeerplaats met asfalt plekken.Toilet voor 20 cent bij de Sadama Turg (supermarkt) of gratis bij de vertrekterminal. Kost 6,50 te betalen bij een betaalautomaat. Bij de supermarkt is ook een leuk koffietentje. Doordeweeks beginnen ‘s ochtends wel werkzaamheden aan een naastgelegen bouwplaats. Tip: restaurant ocean 11 bij cruise boot pier
perfecte camping om Lands End te bezoeken, is op loopafstand van de camping. Hele fijne (regen) douche. Keukentje met magnetron, koelkast ed te gebruiken. Beetje drukke weg ernaast, maar daar heb je s’ nachts weinig last van.