@T408PB
- 2011
- Challenger Mageo 357
- 2019
Prima CP. Heerlijk rustig en netjes aangelegd. Een klein minpuntje was toen we er waren dat het gras iets eerder gemaaid mag worden. Blijft zo lang nat in deze tijd van het jaar.
Plaats is in orde en erg rustig. We wilden de hond laten zwemmen met het warme weer. Dat gaat helaas niet.
plaatsen zijn gereserveerd voor langere voertuigen, dus ook campers. Geen sanitaire voorzieningen. Het meer is groot met allerlei activiteiten, zelfs nog een strandje aan de andere kant. Kwaliteit van het restaurant is onder de maat en personeel was ook erg ongeïnteresseerd
Iets verder rijden naar het Lac du Camiel. Groot parkeerterrein met speciale plaatsen voor lange voertuigen. Restaurant bij het meer is niet bijzonder.
Deze camperplaats is niet meer bereikbaar en is gesloten. Jammer want CP aan de overkant lijkt ook gesloten, bovendien ook drukke weg. Doorgereden naar Glerac, een oase van rust.
Fijne camping met prachtig uitzicht op de baai en lekker rustig. Vriendelijke eigenaar. Sanitair is simpel maar schoon. Lozen van grijs water en cassette is wat lastig, is alleen mogelijk bij naastgelegen camperplaats. Deze is ook in beheer bij de camping. Op 100 meter is een prachtig strand en ook een goed restaurant. Helaas geen winkels in het dorpje.
Het is erg tegengevallen. We hebben een aantal locaties van BijOns bezocht die kwalitatief veel beter zijn. Sanitair is erg gedateerd. Er is geen mogelijkheid om af te wassen. Plekken zijn redelijk ruim en goed onderhouden. Er staat aangegeven dat de receptie tussen 9 en 10 geopend is. Helaas was dit vanochtend niet het geval. Aangezien we geen gepast geld hadden, konden we niet betalen. Voor ons geen volgende keer.
Heerlijk rustig in de polder. Alle voorzieningen aanwezig behalve Wifi. Er is stroomaansluiting met voldoende aansluitingen. Als je aan eind staat heb je wel een lange kabel nodig. Vriendelijke jonge eigenaren. Je kunt er ook verse eitjes kopen. Voor ons een aanrader.
Prima CP met ruime plaatsen en heerlijk rustig. We hebben begrip voor nog zaken die nog niet helemaal op orde zijn. Plannen in overvloed. We denken dat de CP tot een groot succes zal worden. Complimenten aan de eigenaren.
Voor ons geen aanrader. Erg druk verkeer, extra betalen voor gebruik van matig sanitair.
Fijne CP en heerlijk rustig. Erg mooi en net sanitair. Camperplaats is nog verder in ontwikkeling. Plaatsen zijn ruim meer water en elektra. Een verbeterpuntje is het beschikbaar zijn van lozen van grijs water. Verder complimenten voor de vriendelijke eigenaren.
Fijne en rustige CP. Alles goed voor elkaar. Ook schoon sanitair. Complimenten voor de vriendelijke eigenaren, alles kan bij hun.
Prima CP met keurige en schone voorzieningen. In- en uitchecken is een goed systeem. We hebben dit eerder gezien op CP’s. Minpuntje is echter het drukke treinverkeer overdag.
Keurig aangelegde CP. Heerlijk rustig aan de rand van het dorp schuin tegenover begraafplaats en vijver. Kleine supermarkt bij La Poste op 50 mtr. Heeft heel veel. Achterin is een cafeetje met terras. Je kunt genieten van fluitende vogels en kwakende kikkertjes.
Heel rustig op deze prachtige CP bij het meer. Jammer dat de honden er niet mogen zwemmen. Restaurant/epicerie zijn gesloten en alleen in het weekend open schijnbaar. CP is even buiten gebruik, maar parkeerplaats ernaast geen probleem.
Fantastische CP. Toilet, wastafel en douche zijn schoon. Heerlijk rustig met afgezette plaatsen.
Camping is gesloten tot 28 juni 2024 Zijn aan het verbouwen.
We zijn verrast over de toegang tot de camping. Je moet door een smal tunneltje met een maximale hoogte van 2,80 mtr. Stond nergens in de informatie, ook niet in ACSI app. Dus campers is een moeilijk verhaal. We moesten doorrijden naar een andere camping.
Het terrein waar de campers zoden moeten staan is gras en erg drassig. We hebben ons enigszins vastgereden helaas. Verder een heerlijk rustige plek met af en toe een auto voorbij. Het weggetje er naar toe is redelijk steil en maar van een kant aan te rijden.
volgens bewoners is dit geen camperplaats. we zijn voor de zekerheid maar verkast naar de andere CP tegen betaling van een tientje. we willen niet ‘s avonds door de politie worden weggestuurd.
Heerlijk rustig en om de hoek een gezellig dorp met veel winkeltjes en restaurantjes. Groot pluspunt voor LPG gebruikers. In tegenstelling tot veel pompstations waar LPG voor koken en koelen niet is toegestaan in Italië, is bij de pomp ongeveer een kilometer voor het dorp toch mogelijk om de tank te vullen.
camping is heel rustig gelegen nabij een groot schoon meer. bij het meer is ook restaurant maar helaas niet open. sanitair was slecht onderhouden, evenals afwas plaatsen. het is nog net niet smerig, maar ligt ook vaak aan de gebruikers. geen winkels in directe omgeving. beheerder is vriendelijk en spreekt ook goed Engels
Geen prettig ervaring. Eigenaar probeert met folders klanten te trekken. Tankstation verderop gaf hij informatie wat niet geheel duidelijk was. Ter plaatse moeilijk plek voor ontvangst satelliet. Moesten verkassen vanwege LKW en was gras ingezaaid. Verwezen naar weiland ernaast. Sanitair is matig. Douche betaald 2 euro Warm water afwas moeilijk. Geen wastafel voor scheren. Bij aangeven volgende dag weer vertrekken, waarom niet langer?
Prima camping met privé sanitair voor heel veel plaatsen. Ruime plaatsen. Mooi zwembad. Restaurant en winkeltje waren nog gesloten. HyperU vlakbij.
Rustige plaats, parkeerplekken erg schuin. Veel blokken nodig. We zijn doorgereden ook omdat restaurant gesloten was.
Fijne CP, mooi vlak terrein. Dorpje met de nodige restaurantjes en winkels. ook een Epecerie. Openbaar toilet net voor restaurant/hotel (50 mtr) Toerit wel stijl, op tijd terugschakelen
Camping is gesloten. Gaat pas 4 april open. Naar de camping rijden gaat door smalle straatjes. Wat ervan gezien hebben zag het netjes uit.
camping is gewoon geopend. kost 15 euro en is simpel maar wel schoon sanitair. vlakbij mooi strand.
Gezellige camping. Goede ontvangst. Afmeting van de plaatsen zijn van erg krap tot heel ruim. Jammer dat door de aanleg van het nieuwe zwembad het sanitair voor de dames en de douches voor de mannen was afgesloten. Er is nog een sanitaire ruimte maar te klein voor de hele camping nu. Afwasmogelijkheid heel beperkt of bijna niet.
Plaatsen zijn redelijk van afmeting. Afhankelijk van de plaats heb je zon of soms helemaal niet. Sanitair is uitstekend. zwembad is mooi, maar was nog niet open. Restaurant is matig. Eerste keer was het vlees niet warm. Werd wel na protest goed opgewarmd. Porties zijn niet bijzonder groot. Tweede keer vis gegeten en die was lauw. Groentes zijn niet bijzonder. Er werd gezegd dat er een uitstekende kok was, maar die moet nog veel leren. Paella goed
Fantastische CP. Alles wat je nodig hebt is er. Schoon en verzorgd. En niet te vergeten het eitje bij het ontbijten.
Deze parkeerplaats voor 10 euro kan je niet zeggen dat het een camperplaats is.
Mooie goed onderhouden CP. Nadeel is dat je plek moet kiezen zonder te weten hoe het er uitziet. Schaduw, zon, satellietontvangst. Er zijn ook vier verschillende tarieven die in de app niet vermeld worden. Honden kunnen wel lekker in de Maas zwemmen wat vlakbij is. Toch een ernstig punt van kritiek zijn de overvolle vuilcontainers. Het is dinsdag en het vuil puilt eruit. Dat is vragen om ongedierte.
Sitecode: 91994
Voor ons een toplocatie. Hartelijke ontvangst door Ria, de gastvrouw. Prima schoon sanitair. Wat wij ook belangrijk vinden is de sfeer die er is. ‘sAvonds effe buurten in het campercafe!!! Voor de prijs van de consumpties hoef je er niet weg te blijven. Een heel klein minpuntje is eikels die nu neervallen op de camper midden in de nacht.
heerlijk rustig . politie rijdt langs en zegt niets van het parkeren buiten de aangewezen vakken. toilet schoon en sani in orde. satelliet is moeilijk vanwege de bomen. genieten ervan hoe iemand ontvangst te krijgen voortdurend heen en weer te rijden en toch niet lukt. 200 mtr verder 2 restaurants. lekker eten als ze open zijn. let op volg de borden want navigatiesysteem stuurt je misschien naar een ontoegankelijke weg.
Mooie nieuw aangelegde CP. Water was nog beschikbaar. Grijs water is geen put voor om direct te lozen, wel met een emmer. Cassette wel lozen, echter geen spoelwater bij de put. Water halen uit fontein boven CP. Is geen drinkwater. Mooi uitzicht en leuk dorpje met cafeetje en schoon openbaar toilet. Wel last van heel veel vliegen.
Prachtig rustige plek aan het stuwmeer. Staan nu met 2 campers. Toiletten zijn redelijk proper en voorzien van toiletpapier . Douche heeft zelfs warm water. Lozen grijs water is niet geregeld, chemisch cassette kan eventueel in het toilet. Water is geen drinkwater. Honden kunnen zwemmen in het stuwmeer. Gehoord dat stuwmeer wordt gebruikt voor de drinkwatervoorziening van Lissabon.
Prachtige camping, sommige plekken zijn inderdaad aan de smalle en korte kant. Schoon sanitair, winkel, restaurant en zwembad aanwezig. Leuk dorpje met mooi strand. Honden mogen oogluikend op het strand.
Parking tussen flats, campinggedrag wordt niet getolereerd . Geen voorzieningen. Honden mogen niet op strand.
ACSI korting alleen voor achterste terrein. Is wel verwaarloosd maar toch te doen. Overige plaatsen met 10 % korting. Huisdieren 6 euro. Restaurant exclusief en duur. Winkel gesloten op maandag volgens receptie, volgens winkel zelf dinsdag en woensdag gesloten. Zwembad alleen in weekend open. Sanitair is schitterend.
Heerlijk rustige plek met groot grasveld. Hele dag lekker zonnetje. Staan ook wel bomen voor wat schaduw. Lozen cassette is niet gratis. (Fontein blue kast) Bakker en supermarkt vlak om de hoek in de hoofdstraat.
Keurig verzorgde camperplaats met schoon sanitair. Tarief klopt echter niet met wat op de app staat. geen € 16,50 , maar €18,50 en vanwege Pinksteren nog een toeslag van 2 euro. Wel korting vanwege NKC en/of SVR.
Jammer dat er mensen zijn die de camperplaats tegenover La Playa als vaste plek hebben toegeëigend. Zo staat er een belg met paardenaanhanger al sinds oktober. Makkelijk zo’n gratis stalling en weekendverblijf. Vorig jaar stand die ook de hele winter. Ook een nederlander maakt zich hieraan schuldig. Fijn dat je zo collega camperaars ook een plaatsje gunt. Handhaven door gemeente hoef je niet op te rekenen.
Keurige schone CP. Horeca en wandelbos vlakbij. Er worden 10 extra plaatsen bijgemaakt. Sanitairgebouw wordt aangepast cq nieuw gebouw. Op dit moment is er slechts een toilet en een douche. Dat is wel weinig bij volle bezetting. Wordt aan gewerkt.
Voor een 12 euro camping in voor en naseizoen prima voor elkaar. Schoon sanitair, zwembad, dicht bij het strand. Voor hetzelfde geld sta je op de nabij gelegen camperplaats zonder toilet, douche en zwembad. Keuze is dan snel gemaakt.
Heerlijk rustige plaats bij kerkhof en kleine jachthaven. Straatnaam moet zijn Rue de Mortier. coordinaten kloppen. In het dorp is een restaurant/bar/epicerie. Door de week open tot 15.00 uur. Vrijdag en zaterdag tot 01.00 uur en zondag tot 21.00 uur. Ook is er een openbaar toilet naast de mairie. Ziet er redelijk netjes uit.
Keurige rustige parking. Er is zelfs een schoon toilet links naast van de hoofdingang. Geopend van 08.00 tot 22.00 uur, 7 dagen per week. Ook is een afdak met twee picknicktafels. En alles gratis.
Wat een fantastische camping. Heerlijk rustig, schitterende omgeving, heel schoon sanitair . Voor ons verdienen de zeer vriendelijke eigenaren een elf voor hun camping. We komen er zeker en vast nog een keer terug als we in de buurt zijn. Voor de honden is het ook heerlijk . Lekker badderen in de snelstromende rivier .Top .
Mooie schone en verzorgde CP. Leuk dorp met een slager, epicerie, bakker was dicht, tabac press en een bistro/pizzeria. Stroomzuil met 4 aansluitingen was afgesloten. Openbaar toilet op marktplein (250 mtr) en zag schoon uit.
Er zijn geen voorzieningen, maar je staat er heerlijk rustig vlakbij de Schelde. Twee gereserveerde plekken voor 48 uur(?). Het nabij gelegen restaurant was helaas gesloten.
Keurige CP naast grote parkeerplaats en golfbaan. Geen voorzieningen, zelfs geen vuilnisbak. Strand met heel fijn kiezelzand op 250 meter. Ook voor naturisten. Restaurant bij golfbaan kan je 's avonds niet eten. Dorpje verderop wel ongeveer 1,5 km. Geen winkels in directe omgeving.
Heerlijk rustige plaats. Zeker een aanrader voor hen die op doorreis zijn. Ook het nabij gelegen restaurant/biergarten is een compliment waard
Gezellig knusse kleine camping. Vriendelijk ontvangst. Op maandag en dinsdag is helaas café en restaurant gesloten. Honden kunnen ongeveer 100 meter verder via smal padje heerlijk zwemmen. Let op wel kiezelstrand. Zeker een verblijf waard.
Terrein is recent opgeknapt. Keurig harde ondergrond. Voorzieningen nog niet volledig in bedrijf. Water innemen vraagt nog wat improvisatie omdat de betaalde automaat nog niet werkt. Als je accessoires voor je camper wilt kopen, een prachtige winkel tegenover de CP. Ook een nieuwe of gebruikte camper een breed aanbod.
In het hoogseizoen een overvolle camping. Slecht georganiseerd omdat men geen plaatsaanduidingen heeft. Je zoekt maar ergens een plek waar je denkt dat het kan. Geeft een erg rommelige indruk en het stroomt maar vol. Sanitair is netjes maar warm water is een probleem tijdens spitsuur afwassen en douchen. Riviertje is heerlijk fris, snelstromend en ook honden mogen er in zwemmen.
Mooie plek met alle gratis voorzieningen. Bij sanistation 3 smalle plaatsen, 50 mtr verder nog een parkeerplaats met 4 gratis elektraaansluiting. Eventueel samen delen. Centrum is simpel. Openbaar toilet achter de kerk alleen open tijdens kantooruren.
CP op zich is geweldig. Mooie eigen plekken door heggen. Stroomvoorziening en/of water is belachelijk duur. Door jeton van 5 euro of 120 ltr water of 6 uur stroom volgens sanistation. Dorpje is leuk met leuke terrasjes. WC beschikbaar bij gebouw sportveld.
Rustige plek met gratis voorzieningen. Toilet helaas gesloten. Helaas slechte ervaring met Franse camperaar. Komt om 20.00 uur aan en vindt dat hij ook recht heeft op gratis elektriciteit. Trekt zonder te vragen jouw stekker er uit. Onze aardige Franse buurman deelt onze mening en vertrekt helaas na een hevige discussie. Zo moeten we niet met elkaar omgaan.
Geweldige CP. Gratis voorzieningen en de honden kunnen er lekker zwemmen in het grote meer. Heerlijk rustig. Een aanrader ondanks dat het iets afgelegen ligt.
Leuke eenvoudige camping aan de rivier L'Isle. Sanitair is redelijk, maar wel schoon. Terrein is goed verzorgd met veelal plaatsen gescheiden door een heg. Vriendelijke eigenaresse die ook Engels spreekt. Stadje heeft veel winkeltjes, gezellige terrasjes en er is een Lidl en L.Clercq dichtbij.
Er kunnen veel meer campers staan dan aangegeven. Er zijn geen voorzieningen helaas, een container zou al welkom. Let goed op je gaat staan. Achteraan veel zwerfvuil zoals condooms, tampons, etc.
Het is leuker om aan de overkant van de rivier te staan. Oorspronkelijke plaats is een troosteloze plaats waarvan de voorzieningen niet meer operationeel zijn. Op de picknickplaats aan de overkant van de rivier is gratis water beschikbaar. Ook op de camping 300 m verder een service plaats tegen betaling van 2 euro. Boulevard met winkeltjes en cafeetjes is leuk alleen is nu niet alles open.
Lekker rustige camperplaats. Er is een nieuw gebouw met erg schone toiletten, alleen open als beheerder kajakverhuur aanwezig is. Hij liet hem voor ons open 's nachts en zelfs stroom vanuit het toilet gekregen.
Leuke kleine gezellige camping. Keurig nieuw sanitair, afwaswater was niet echt heet. Lozen grijswater is moeilijk, geen brede goot.
Rustige camperplaats vlakbij strand en mooie kleine boulevard. Water is ook direct bij de camperplaats. Redelijk schoon toilet tegenover vismarkt, 24 uur open. Gratis WiFi via hotspot
Mooie rustige plek met mooi strand. Toiletgebouw gesloten. Strandtenten ook gesloten. Wel geopend in hoog seizoen? Sanistation zou niet verkeerd zijn gezien het aantal mogelijke plaatsen.
Riante plaats voor campers. Achter de muur zijn ook nog plaatsen beschikbaar. Even zoeken, maar diverse plaatsen zijn gratis elektrakasten beschikbaar met euro stekers blauw en rood (16A). Richting busremise is rechts achter de fruithal een schoon openbaar toilet aanwezig
Gezellig centrum dichtbij met fijne terrasjes. Elektra zal niet meer gratis zijn, info gevraagd bij gemeente. Tijdelijk een overgangsmaatregel met een aansluiting nog gratis. Grijs water en cassette lozen niet mogelijk.
Keurig verzorgde en rustige camperplaats. Gratis voorzieningen en erg schoon toilet. Gratis elektra is niet van toepassing en is uitgeschakeld om misbruik te voorkomen. Tegenover de bakker is er ook een kleine supermarkt aanwezig met een beperkt aanbod, maar genoeg om te kunnen eten en drinken. Voor ons in ieder geval een aanrader.
Camperplaats wordt een beetje bezet door hippies die bij de wijnboeren werken in deze tijd van het jaar. Op zich een nette plaats met overdag wel verkeer op de doorgaande weg vanuit het dorp. 's Avonds wel rustig. Er staan zelfs twee dixies die om 17.00 uur werden schoongemaakt. Als je niet veeleisend bent, een prima plek om te overnachten
Sitecode: 19565
Heerlijk rustige plaats. Dorpje heeft zelfs een herberg met een terras ervoor. 's Avonds was deze wel dicht. Er is zelfs bij de kerk een openbaar toilet, schoon, dag en nacht open met verlichting (drukknop aan de zijkant). Tegen het toiletgebouwtje is ook waterkraan. 's Middags was er een rommelmarkt voor het eerst, maar die viel letterlijk in het water vanwege de regen.
Op 15 mei hier gestaan (2e pinksterdag). Mooie nette camperplaats en erg rustig. We stonden er maar met twee campers. Alle voorzieningen gratis en ook een redelijk schoon openbaar toilet, speeltuin en visvijver. Ook een aantal winkels, pizzeria en een kleine supermarkt (echter maandag altijd gesloten).
Aantal plaatsen is inmiddels uitgebreid tot 20 gereserveerde plaatsen, echter nog te weinig. Dus zoals het de Fransen gewoon vinden op de overige parkeerplaats gaan. Toilet is nergens te bekennen. Dorpje is wel leuk, een beetje donker.
Mooie rustige plek. Water en toilet zijn afgesloten wegens vandalisme.
Prachtige camperplaats. Lekker rustig en netjes. Let op voor wateraansluiting, hiervoor speciale snelkoppeling nodig. Rond gewandeld en wilden wat gaan eten in Hotel Restaurant Entre Nous. Deze wordt gerund door een Nederlands echtpaar, maar hadden amper tot geen tijd voor je. Eten was niet mogelijk. Om een duistere reden was het vol. Jammer een gemiste kans. Als plaats op zich zeker een aanrader.
Plaats lijkt mooier dan het is. Je staat naast de grote parkeerplaats van het winkelcentrum en achter het lawaai van autowasserette.