@T595nl
Lid van Campercontact sinds 2026
- 2024

September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prima cp. Verhard gras land. Maar ondanks dat, zijn de aan en afvoer wegen een beetje drassig geworden na de regen van de afgelopen tijd. Zeer vriendelijke eigenaresse, die veel uitleg verschaft. 1 toilet en 1 douche is wat weinig voor de grote van het terrein. Maar als je zelfvoorzienend bent gaat het prima. Er is een wasmachine en een droger. Kosten 30sek per was/droog beurt 200sek zonder elektra 250sek met elektra
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 197830
Prima plekje. Maar er wordt momenteel (07-08-2026) gewerkt op het nabijgelegen bos perceel. Toen wij er waren was er geen activiteit. Dus heerlijk rustig gestaan.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Augustus 2026
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wat een prachtige plek. En gerund door een hele lieve en vriendelijke eigenaresse. Alles is tip top geregeld. En de ontvangst is zeer hartelijk. Niet verder vertellen maar, dit plekje is een pareltje.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima plek. Netjes en schoon, met iet wat verouderd sanitair. Wel ruim opgezet. Aardige en behulpzame eigenaar. Het terrein is wel wat scheef. Op plek 1 scheelde het 10° voor met achter.😉 De grot is interessant, maar niet meer dan dat. Niet iets om speciaal naar toe te gaan. Maar wel leuk als je er toch bent.
5 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
prachtige plek wel een paar kilometer over een gravelweg rijden. Maar meer dan de moeite waard. Een fijn kiezelstrand en een bbq plaats. Een aanrader als je stilte belangrijk vind.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Sitecode: 197477
Wat een wereld plek. Helemaal alleen gestaan, op heel veel rendieren na. Ook nog een aantal kalfjes gezien. Alleen waar je moet betalen voor deze prachtige plek is mij een raadsel