@T812
- 2012
Rustig plekje aan een meertje. Leuk voor een nacht, verder niets bijzonders. Water zou gratis moeten zijn meer werkte niet, ook niet na het invoeren van de code. Een poging om op de betaalpaal uit te zoeken hoe dat zat met onze credits resulteerde in een Windows foutmelding. We hebben het maar opgegeven. Het lozen van de zwartwatertank hebben we maar niet gedaan, het is tenslotte wel zo netjes om doe boel erna schoon te spoelen.
Volgens het bord mag je hier niet met een camper of caravan overnachten . Zie foto.

De douche werd na een minuut koud en na het eten hadden we ineens buren, die hun camper half op onze plek en half op de plek naast ons hadden gezet. Dat werd toegestaan terwijl er elders op het terrein plek was. De kaart van het restaurant was beperkt, maar het eten was prima, de drank helaas niet koud. We hadden meer verwacht. Voor 245 SEK kun je overal hutje mutje op gravel staan en koud douchen.
geweldige loosplek. zeer schone wc’s en douche. betaald.

Mooie plek. Op het moment slecht bereikbaar door een wegafsluiting ivm werkzaamheden. We moesten een eind omrijden. Google stuurde ons over het terrein van de centrale, blijkbaar kon/mocht dat vroeger (het is nu afgesloten met een hek). De CP is vanaf de andere kant bereikbaar. Twee vuurplaatsen, binnen en buiten. Naast de overdekte lag stookhout. geen andere campers gezien, misschien vanwege de wegafsluiting. Wel wat dagjesmensen.
deze camperplaats is niet meer toegankelijk/bruikbaar. voor nu een grote bouwput. Daarna waarschijnlijk ontwikkeld
Ik heb met verbazing alle reacties gelezen over hoe vriendelijk de beheerder is. Alsof het over een andere persoon gaat. Ronduit onbeschoft was hij tegen ons. Rechtsomkeert gemaakt, absolute afrader.