@TAJ
Lid van Campercontact sinds 2020
- 2017
- Sunlight T 58
- 2017
omschrijving CP klopt. Nadeel is geluid van verkeer over de ophaalbrug, net of brug niet goed op zijn “steunen” rust. De oordopjes in en het is prima plek
prima CP , dichtbij centrum, eenvoudige route met fiets, buslijn 22. Wij stonden er met de jaarwisseling en van 22:00 tot 08:00 uur een “party” in de buurt.
prima CP, let op alleen op camperplaats. wij werden gelijk aangesproken toen we kwamen kijken.
prima CP, lekker rustig. Echter de route naar de CP toe: een lappen wegdek
prima CP. ruime plekken. prima sanitair Tip bij aankomst even voertuig op de juiste parkeerplaats parkeren en dan melden bij receptie. Dan is Laura een heel aardig behulpzaam persoon en is er veel mogelijk.
prima CP en centrum dichtbij net als Luxemburg
prima CP voor wat er is beschreven. Op loopafstand van het centrum
prima CP, veel schaduw plekken. sanitair is keurig en schoon. < €15 👌
Omschrijving is te summer en er is meer. Prima ruime CP, voorzieningen op de plek, camper van 8m past ook prima, gratis WiFi (laten toevoegen in de app), prima schoon sanitair. vriendelijk ontvangst,
Prima CP. Aanrijroute is afhankelijk van de maten van de camper : hoogte 2,60 en breedte 2,50m. Via Briener Strasse naar CP
Prima CP , dicht aan de E42. Wel blokken nodig.
prima CP en dat voor €5 op loopafstand naar hartje centrum
Sitecode: 52080
Onderhoud is behoud. Qua lokatie, plekken en faciliteiten zonde dat ze te weinig onderhoud hebben gepleegd, staat is nu matig. Nu geen goede prijs/kwaliteit verhouding . koude douches en dat ligt aan de gebruikers, het is onmogelijk: punt.
Schoon en netjes. Prijs/kwaliteit niet in verhouding. CZK803 zonder stroom en CZK952 met stroom. Douchen CZK5. Alles is met toegangspas.
€20,50 all-in is het waard als je dit vergelijkt met andere CP. eigenaar Thomas: geweldige gastvrije man, spreekt goed Duits en beetje Nederlands. Bij aankomst krijg je een A4 met Nederlandse uitleg en prijzen. omgeving is rustig kortom een Aanrader
Tja wat noteren we?! Resume we hebben er de humor maar van ingezien. 1) lokatie en infrastructuur: over de rivier 1 straat verder inrijden! Camper en overstekende kanoërs uitdagend. De route was door het hobbelige weiland. bewegwijzering? 2) eigenaar goed Engels, personeel niet tot nihil. Bij inchecken eigenaar gevlogen, hilarisch inchecken 3) naast metaal fabriek begint om 5:30 uur 4) core business is kano en cp is voor erbij. wel mooie CP
netjes en schoon vriendelijke Nederlandse eigenaren nadeel ligt in middle off nowhere
CZK 300 voor 24 uur, betalen bij parkeerwachter. De honden op diverse terreinen activeren elkaar! CP naast openluchttheater: van juni tm september bijna dagelijkse activiteiten tm 21:30 uur. Dichtbij kasteel en mooi centrum.
Goed onderhouden en schoon. Familiedouche. Toilet voor rolstoelgebruikers. CZK 440 per nacht (voor seizoen) : camper aan het meer (verschillende tarieven) , 2 pp, toeristen belasting. Zoon heeft camping overgenomen en heeft goede ideeën.
CZK 100 voor 24 uur. betaalautomaat op het parkeerterrein en verder geen faciliteiten. geen nachttreinen en ‘s nachts is het stil. mooi gebied. hotel/pension tegenover het parkeerterrein. voor de zelfvoorzienende camperaars
Gastvrije en behulpzame moeder en dochter ( dochter spreekt goed Engels). Zij runnen deze gemeente camping. Sanitair is netjes en schoon. Alles is aanwezig. Op ca 500m is een spoorlijn, die je hoort, voor ons niet storend. Mini supermarket is op ca 1km Kasteel is op ca 2,3km Prima gebied voor diverse outdoor activiteiten
prima CP indien zelfvoorzienend. Het ziet er op het eerste gezicht niet aanlokkelijk uit, echter was stil en rustig. Geen blokken etc nodig gehad. Supermarkten , Cafe en tankstation op een paar honderd meter. Prima wandel en fietsgebruik
aan drukke weg, verder prima CP met schoon toiletgebouw, watertappunt, lozen van toilet en vuilwater. Goede bakker een paar honderd van CP
prima en rustige CP indien zelfvoorzienend.
wauw 🤩 CP
aan drukke weg, naast sportcomplex en gemeentewerken. soort afvalstraat, wel 4 jeu de boulles banen.
prima en rustige CP indien zelfvoorzienend. Wel een hobbel grasveld. mooi dicht aan zee. gemakkelijk te vinden
op deze opgegeven lokatie mag NIET OVERNACHTEN. Een afslag eerder bij de molens, is wel een grasveld voor campers
prima en rustige (zelfs op zaterdag 23 uur stil) CP . omschrijving camping klopt.
rustige CP indien zelfvoorzienend. een paar honderd lopen en je bent op het zandstrand. in de nacht geen verkeer gehoord
nacht weinig verkeer, prima CP indien zelfvoorzienend. Tip even doorrijden richting vuurtoren en dan kom je veel mooiere plekken tegen
prima en rustige CP vooral als je zelfvoorzienend bent. via route in app makkelijk te vinden
prima rustige CP voor als je zelfvoorzienend bent. Nabij het centrum . Het was er wel druk, in de ochtend vertrokken er wel weer genoeg. Prima loos en vulplek.
prima CP voor als je zelfvoorzienend bent. Wel druk toen wij er waren. In de nacht weinig lawaai gehoord. Blokken zijn wel nodig.
prima rustige CP voor als je zelfvoorzienend bent. zondagochtend druk met 🚴♂️ ligt aan een fietsroute. Aan de overkant is een eetgelegenheid.
prima CP voor overnachten. goede nachtverlichting op terrein zondagochtend druk met auto’s ivm sportterrein
eenvoudige CP in parkeervak. Tijdens ons bezoek stond de trailer van ggd er. Met verbazing gekeken naar de wijze hoe andere camperaars hun voertuig neerzetten. Gevolg 1 camper voor 3 plekken!
goed verzorgde CP incl faciliteiten.
prima lokatie, echter hoe lang nog! Een gesprek met de medewerker: Deze 4 plekken verdwijnen, door het gedrag van diverse camperaars. - maximaal 4 en dus geen 24. We hebben alles al geprobeerd: Diverse borden, handhaving en zelfs jullie app. gevolg is geen parkeerplaats meer voor bezoekers. - toiletten en afvalwater dat in de natuur wordt geleegd. Terwijl hij dit zo verteld zien we het daarna in ons zichtsveld het gebeuren; jammer
geen camperplaatsen maar bij navraag krijg je een plekje op het terrein toegewezen. wordt ‘s avonds wel heel druk met vrachtwagens die vroeg in de ochtend weer vertrekken (maar het is ook een truckersplaats). daarnaast ligt de parking pal naast een drukke weg, goed om rekening mee te houden. aardig personeel, verwachten wel dat je iets bij hen besteld, goedkoop lekker eten.
zeer ruime kampeerplekken met alle faciliteiten beschikbaar (stroom, water, vuil water & toilet legen, WiFi). je kan gebruik maken van douches en toiletten van de camping, zeer schoon en goed onderhouden. rustige camping. is geopend vanaf 15 maart.
zeer vriendelijke eigenaars, erg behulpzaam. 4 camperplekken met alle faciliteiten (stroom, water, vuil water & toilet legen). daarnaast kan je gebruikmaken van de douche en toiletten van de camping. rustige omgeving, hele jaar door geopend. let wel op de aanrijroute over smalle landweggetjes.
4 camperplaatsen waar je max 72 uur mag staan, zijn erg onhandig ingericht (het zijn eigenlijk auto parkeerplaatsen). met een grote camper kan je hier niet staan. echter stonden er ook een zestal campers op het grote parkeerterrein naast de camperplekken, die niet werden weggestuurd. drukke parkeerplaats, veel hondenbezitters. ook wel smerig met her en der hondenpoep en zwerfafval. daarnaast naast een groot park waar je mooi kan wandelen
gratis toilet legen. schoon. schoon water vullen kost €2. let wel op dat er weinig plek is om de camper op het terrein te parkeren, vaak moet je op de straat staan.
rustige plek op ruim parkeerterrein naast het restaurant. gemakkelijk te vinden. restaurant was helaas gesloten ivm COVID (gaan waarschijnlijk na 1 april weer open). geen faciliteiten echter dichtbij serviceplaats (ook in Eerbeek). ook dichtbij wandel-/fiets-/MTB-routes over Veluwezoom.
2 ruime camperplekken (zonder faciliteiten) in centrum Heerde dichtbij allerlei winkels & supermarkten. Houd wel rekening met de aanrijroute over smalle landweggetjes en dorpstraatjes.
geen watertappunt kunnen vinden, wel vermeld in de app! rustige CP. mooi startpunt voor diverse wandelroutes en geniet van het uitzicht.
mooie CP a/d Main voor ca 30 campers. ivm Corona zijn toiletten gesloten. Drinkwater: muntje halen bij “ Mainterrasse” voor 60L. Goed bereikbaar via de snelweg 70
let op: via de button “route” kom je er niet en kom je in straten die op het einde zijn afgesloten!! via “ambtgasse” kom je op een parkeerterrein en de rest volgt dan vanzelf de CP : rustig bij een watermolen. er is electra, water en legen op parkeerterrein
4x CP. rustig, netjes onderhouden en schoon. geen faciliteiten, aan rand van het plaatsje. ideaal om vanuit hier de diverse fietsroutes op te pakken.
kies je plek en geniet van een rustige plek, aan de rand van het bos. we hebben er heerlijk gegeten (verrassingsmenu) en ons kostelijk vermaakt. de kunst van de eenvoud en passie in wat je doet, is gewoon mooi hoe de gasten het beleven
mooie nette rustige plek. schone toiletten. 4x CP Max ca 7m. rond recreatie meertje is genoeg te beleven
Vriendelijk ontvangst en goede uitleg over de camping 👍 leuke camperplaatsen 👍 rustige omgeving. Prijs / kwaliteit is zeer goed 👍
Prima CP echter waar zijn de voorzieningen
Parkeerplaats zonder voorzieningen. Tja nok180 voor 24 uur. Je hebt leuk uitzicht over het water als je goed staat
Prima CP
Sitecode: 19052
Prima en vooral rustig CP. Mooi uitzicht over fjord
Prima CP rustig wel aan de weg. Schoon toilet. Prima wandelgebied
Prima CP met vuilnisbak. Vooral een mooi uitzicht. Wel direct aan de weg, niet veel last van
Wij niet op één van de 2 parkeerterreinen gaan staan. Je kan prima langs de vakken aan de weg staan. Wij stonden bij het kleine meer. De weg is vanaf 22 - 7 uur rustig
Prima CP. Leuk wandelgebied. Ca 300m verderop het één na laatste metrostation naar Oslo CS.
Mooie CP : rustige lokatie met prima toiletten
Prima CP. Toen wij 7-7 er waren was het druk en daardoor niet effectief geparkeerd.
Wij zijn doorgereden. De camper staat tegen de drukke weg. Toilet was wel schoon
Prima CP. Als je naar de Trollenpikken wilt, moet je ook NOK 100 betalen voor 24 uur.
Prima CP. Wij zijn een stukje verderop gaan staan, heerlijk rustig
Prima CP voor als je de volgende dag met de ferry gaat naar DK. parkeerplaats naast de E9, dus verkeer. Alleen een picknick bank met afvalbak
Bij waterkrachtcentrale. Aan begin fjord. Prima CP voor een nacht. De wandelroutes zijn voor de redelijke klimmers en op gewone schoenen ( te gevaarlijk )
Update je mag hier dus niet met de camper overnachten 😳