@TFWOL
Mooie camperplaats! Heel rustig om te slapen. Wel veel Nederlanders en Franse die geen rekening houden met privacy! Houden geen rekening met de deuren dat ze bijna mee aan tafel zitten …
Blijf hier weg! 1 ster is nog te veel ! Heel de avond op en af rijden met brullende motoren en heel luide 🦧 muziek. Volgens ons wordt er daar zwaar gedeald…
Altijd leuk om hier te kunnen staan, mooie en rustige plek. Super leuk ontvangst en genoten van een super lekker asperge menu 😋🍷
Mooie heerlijke camperplaats! Heel vriendelijk ontvangen en als kers op de taart uitgenodigd voor een lekker potje koffie. Staat bij onze favoriete! Kurt en Karin uit Antwerpen
Wij hebben er een favoriete plekje bij. Prachtige camperplaatsen met verzorgd sanitair en zeer vriendelijk ontvangst, wij zijn alvast fan ! Kurt & Karin
Een plek om blij van te worden. Mooi, rustig en vriendelijk ontvangst! Is genoteerd in onze favorieten plekken.
Super vriendelijk ontvangst, mooie grote plaatsen en heel proper sanitair. Zeker een aanrader. Wij zijn fan en gaan zeker terug. Kurt & Karin.