@TFvelzen
- 1975

Wat ons betreft een topper! we stonden helemaal achter op de camping onder de pijnbomen en zandgrond. Sfeer, staanplaatsen en Sanitair zijn prima. Op loop afstand van strand en goede fietspaden. we konden voor weinig de ferry naar Cadiz nemen vanaf Puerto santa Maria en zo met de fiets Cadiz verkennen. enig minpunt van de camping-koud afwaswater. Douches waren prima. We betaalden €27 met ACSI kaart.

Prima camping met een ouderwetse ongedwongen sfeer en meeste plaatsen onder de pijnbomen, maar in volle zon ook mogelijk. Personeel was vriendelijk en toiletten/douche prima. Strand was helemaal top met leuke hippe strand tenten. Wel hiervoor 800 meter lopen maar dat is het dik waard.

We wilde Granada bezoeken. dit leek een leuke terras camping beheerd door Fransen. Hoewel we aardig ontvangen werden kregen we een geel te kleine plek toegewezen voor een 7 meter lange camper. Jammer, zeker omdat de prijs per dag @ €38 euro we meer hadden verwacht na goede ervaringen met andere campings. Vroeg nog om een andere plek maar dat was niet aan de orde. Prijs kwaliteit verhouding dus te duur!
super fijne camping. Aardig personeel. Je mag zelf een plekje uitkiezen. Het sanitair is super schoon en een lekkere warme douche!!
Topper! plaatsen zijn praktisch aan zee en het sanitair is in top conditie. Zeker een aanrader. Aan de overkant van de camping zit een kleine supermarkt met vers brood. Fietstocht met elektrische fiets naar intressante stad Gijon is goed te doen.

Wat ons betreft prima camping. Onze 7 meter lange camper was geen enkel probleem. plaatsen zelf uitzoeken en elektriciteit en sanitair prima. camping bestaat 20 jaar en een broodservice en barretje is aanwezig.
We stonden hier 2 dagen naar alle tevredenheid. Prijs/kwaliteit van de camping is prima. Je staat midden in de stad aan een riviertje op deze 40 jaar oude camping die zich heeft aangepast voor motorhomes die er 1 of 2 dagen staan. Sanitair is verouderd maar prima en de binnenstad is op loopafstand.

Camping ligt op een prachtige plek vlak bij het strand aan de zuid kant van Porto. Prima plek om met de fiets Porto te ontdekken. Camping plekken zijn ruim voldoende bemeten en sfeer is goed. Voorzieningen zijn echter ver onder maat: toilet en douch hokken is een rommeltje en stroom is slecht 2 Ampere. jammer…..
Prima camping wat ons betreft. Onder de dennenbomen op duinzand met ruime plaatsen en zeer acceptabele sanitair met heet douche en afwaswater. Het zwembad is een bonus.