@THFree
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Perfect schoon sanitair en goede douches. Ideale uitval plek voor fietsers
September 2026
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
Grote staanplaatsen op beton, ideaal voor de camper. Sanitair perfect. Goede ligging voor uitvalbasis met de fiets. Camping beheerder geweldige gastheer.
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Vriendelijk ontvangst. Wij stonden hier voor 1 nachtje maar komen graag terug voor een langer verblijf. Goed en schoon sanitair en lekkere warme douches. En een ruime plaats.
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Wij hebben hier helaas maar 2 nachten kunnen staan omdat ze dicht gingen anders hadden wij hier langer gestaan. Goede warme douches en goed sanitair. Prima uitval bais voor de fiets.
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Goede warme douches en goed en genoeg sanitair. Mooie plaatsen voor de camper en goede uitval basis om te fietsen.
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Goede warme douches en goede sanitair. Goede uitval basis om Honfleur met de fiets te verkenn
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Heerlijke uitval basis naar St.Malo met de veerboot oversteken. Ook voor het fietsen naar Dinard en strandjes. Heerlijk warme douches en oké sanitair. Schaduwrijke plekken. Vriendelijke camping beheerder die veel adviezen geeft. Zeker aan te bevelen.
Augustus 2026
Rustige kleinschalige camping met prima sanitair wat ook goed schoon gehouden wordt. Geert de camping beheerder loopt ook regelmatig rond om allerlei vragen te beantwoorden. Wij willen Geert nogmaals bedanken voor het ons ophalen met de fietsen daar wij een lekke band gereden hadden. wij raden deze camping zeker aan.
Mei 2026
Prachtige camping, goed verzorgd en schoon en goed sanitair. 1 opmerking echter, als je €10.00 per nacht extra rekend voor een plaats met prachtig uitzicht en picknick tafel zorg dan wel dat een camper er waterpas kan staan. Wij hadden eerst een ander plekje maar kregen de camper ook daar niet waterpas. prachtige uitvalbasis voor fietstochten.
Sitecode: 19119
Prima camping, wij hebben hier half mei gestaan. Goede WiFi. Goed sanitair en inderdaad geen toilet papier en geen wc bril. Misschien wel zo hygiënisch . Mooie grote standplaats