@TILLOBOY
- 2023
- Integraal
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Leuke camperplaats aan de rivier. Gezellig dorpje op wandelafstand. Als wij er waren was er een grote rommelmarkt. In het dorp bakker, kleine supermarkt, enkele cafeetjes. Een plaats om terug te komen.
Juni 2026
Wij waren hier 2 weken geleden. Prima camping. Heel vriendelijk onthaal. Wij hadden 2 dagen geboekt en hebben er 2 dagen bijgedaan. De markt op zaterdag in Péronne is gezellig. Fietspad langs de Somme is leuk. Wij komen er zeker nog eens terug voor een paar dagen.
Mei 2026
Gezellige camping. Zicht op zee. Heel vriendelijke uitbaters die moeite doen om iedereen zo te plaatsen dat er zicht op zee is. Wij hebben de bus naar Paimpol genomen. Niet echt de moeite maar wel lekkere pannenkoeken gegeten en voor de het buskaartje moet je het niet laten, 1 euro per rit.De volgende dag de boot naar Ile de Brehat. Leuk uitstapje. Alles ligt op loopafstand van de camping. Wel flinke klim terug.
De camperplek is heel gunstig gelegen om het dorpje te bezoeken. Restaurantjes direct bij de camperplaats. De camperplek voldoet heel goed als overnachtingsstop onderweg en om een paar aangename uren door te brengen in dit leuke dorp. Als men vlak wil staan misschien de plekken op het asfalt vooraan proberen. Ook zijn er schaduwplaatsen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

Het zicht vanaf de camping is heel mooi. De ontvangst was vriendelijk maar koel. Het restaurant was niet open. Sanitair niet gebruikt maar zag er heel ok uit. Broodjes konden maar afgehaald worden vanaf 9u. Water hebben wij niet ingenomen want door de grote rotsblokken langs de loosplaats was het zeer moeilijk om te manoeuvreren. Weet niet waarom het nodig is om die loosplaats zo af te schermen.
Wij vonden het er leuk staan. Mooie plaatsen. Vriendelijke ontvangst. Receptie is in een barak. Ook broodjes afhalen in de barak waar men iets kan drinken. Goefe ligging om eventjes naar het dorp te fietsen. Neem de hoofdingang en direct rechts het fietspad op. Met de fiets langs de poortjes achterkant camping langs de Loire is niet zo handig.. Het sanitair hebben wij niet gebruikt maar het zag er niet zo modern en netjes uit.
Januari 2026
2 nachten verbleven. Heel goede ligging om Ieper te bezoeken. 10 min. wandelen tot aan de Menenpoort (Last Post) Op zondag stonden wij heel alleen. Sanitair hebben wij niet gebruikt. Als je als senioren 65+ boekt via de campingwebsite ipv via campercontact dan is het 3 euro goedkoper voor 2 nachten. Wij betaalden 50euro voor 2 nachten. Wel beetje raar dat je moet aanmelden receptie en plaats wordt toegewezen. Zijn allemaal dezelfde plaatsen.
Als doorgangscamperplek ok. Wel munten gebruiken. Betaalkaart werkt niet.
Leuke CP in de natuur. Hele vriendelijke ontvangst. Komende uit de richting Otterlo is het best de eerste aangegeven straat te nemen. Onze gps gaf de volgende straat maar deze is smaller en langer zanderig. Het Hoge Veluwe park is een 2.5km ver van de camping.