@TJGolverdingen
- Gezin met kinderen (12+)
- 2015
- Mobilvetta K-Yacht 89 Teknodesign
- 2019
- Integraal
- Bezit + verhuur
Augustus 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Vriendelijke ontvangst. Zeer netjes sanitair een bistro op de camping en kleine broodjes shop bij de receptie. Plaatsen zijn wat krap wel mooi uitzicht aan het water.
reserveren is een vereiste maar niet te doen als je geen creditcard hebt. via een omweg een reservering gemaakt. de camping is ruim voldoende. goede plekken ruim sanitair een zwembad, winkel en restaurant. op loopafstand van de baai. let wel op dat je niet wordt aangereden door het personeel in golfkarretjes op de camping.
vriendelijke ontvangst op deze kleine camping met net sanitair, warme douche en een zwembadje. wij betaalde in het hoog seizoen met 2 vol. 1 kind. €30,- per nacht. prima camping voor doorreis met weinig verwachtingen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

kort gezegd een uitgezogen oude melkkoe. maar de ligging is super en als je zelfvoorzienend bent een optie. maar dan weer niet voor een prijs van €48,- per nacht 2 vol. 1 kind. en stroom welke te zwak is. koude douche niet fris en oud sanitair. jammer want er is zeker iets van te maken.
eenvoudige camping met schoon sanitair. Aan de rivier maar niet vanaf de camping. stadje is niet de moeite waard.
rustige camping met netjes sanitair. zeer vriendelijk ontvangst en zeer goed restaurant. heerlijk genoten van de wandelingen rondom het Mullerthal. zeker een aanrader.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden