@TLMAN
is het gehele jaar geopend!!
lokatie is prima. Sanitair is oud maar in tegenstelling tot eerdere reviews is het beslist niet schoon. Gewoon achterstallig schoonmaak onderhoud.
Een camperplaats met toekomst! Zeer gastvrije ontvangst door de eigenaar. Mooie plek voor een paar nachten. We hebben een mooi deel van West Friesland beter leren kennen. De eigenaar heeft plannen voor een klein sanitair gebouw. Dit zou een aanmoediging zijn om vaker te komen. Met een hartelijke groet uit Friesland T&L
Wat een geweldige gastvrijheid! Bij aankomst wordt je gelijk koffie of een biertje aangeboden. Je voelt je direct welkom. Zo zou het op elke CP moeten zijn. Voor de rest heerlijk gegeten met voortreffelijk bier. Deze gastvrouw en heer verdienen een extra ster ⭐️
Een camping die geen ster verdient! smerig sanitair en uit de jaren 50. Vriendelijk slecht Engels sprekende beheerders. Moesten paspoort en kenteken van auto achterlaten. Niet doen! Bij aankomst betaald maar kreeg geen betalingsbewijs. Dit was eenmalig!!
prima CP voor 140 DK met stroom water douche en toilet sanitair ruimte met code gratis toegankelijk. Prima restaurant om een hapje te eten
05-04-2023 zeer gastvrij ontvangen! hadden nog een paar plaatsen vrij. Een in onze ogen overgewaardeerde CP We kwamen om 1600 uur aan en zijn de volgende morgen om 1100 uur vertrokken. Men vroeg €48.50 voor één plek zonder stroom. op de app stond € 27,50 misschien voor de liefhebbers ok maar voor ons was het het niet waard.
Een zeer gastvrij ontvangst! Het nostalgische erf en boerderij hebben hun charme maar ook hun beperkingen. Wanneer het terrein vol staat is de capaciteit van het sanitair wel te klein. we betaalden € 33,00 euro per nacht all in.