@TPMMul
- 2015
Veel camperplaatsen voor de camping. Ook voor grote campers. kosten €16,50 te betalen bij de receptie of per app. (qr code). Je kan gebruik maken van toilet gebouw van de camping. ongeveer half uur fietsen naar centrum van Coesfeld.
naar
in mei nieuw geopend en hoewel het nog in aanbouw was, willen we toch 5 sterren geven. De eigenaar was bezig de puntjes op de i te zetten. Zeer ruime plekken, alle gericht op de Weser. Vriendelijke ontvangst en je merkte aan alles dat de eigenaar het de bezoekers naar wens wilde maken.
gastheerschap in optima forma. In alles merk je dat de familie Kuipers het de kampeerders naar hun zin willen maken. Wij komen híer graag terug. Theo en Maria
geweldig luxe camperplek. fantastisch sanitair, vriendelijke gastvrouw. Helaas hadden we pech omdat om 6 uur vanochtend het aanliggende graszoden bedrijf een hels kabaal veroorzaakte. Jammer.
Sitecode: 12012
Wij stonden op de camperplek, in één woord geweldig, zeer ruime plekken met prachtige sanitaire voorzieningen van de camping Amaron. Mooi fiets en wandel gebied.
Geweldige plek met mooie zonsopkomst en zonsondergang. Heel goed verzorgd en vqeel ruimte. Er zijn veel mooie fietsroutes zowel langs de Waal als langs de Maas. Kortom we hebben hier genoten.
Wat een heerlijk rustige plek met een eigenaar die oog heeft voor de natuur. Geweldig rustgevend uitzicht en een zee aan ruimte voor iedere camperaar.
Wij zijn het helemaal met de vorige reviews eens. perfecte camperplaats. Gastvrij. Je merkt hier dat er is nagedacht over hoe ze het de camperaars naar wens kunnen maken. Super.
wat een adembenemende plek. Zeer vriendelijke beheerders en een leuk gezin wat je verwelkomt. Fantastisch om hier tot rust te komen en een mooi fietsgebied.