@TTR
- 2010
In mei al een review geschreven over deze droomplek, waar toen nog hard aan gewerkt werd. Het sanitair is nu af en alles is hier top! Vriendelijke, hardwerkende eigenaren, schitterende plek, práchtige omgeving met de mooie abdij op loopafstand! Heb verder geen woorden meer, kan alleen maar zeggen dat we absoluut vaker komen!
Grote camping, voornamelijk huisjes, waarvan het achterste gedeelte voor passanten is. Eén toiletgebouw voor gezamenlijk gebruik maar onverzorgd (kapotte tegels op de douchevloer) en smerige hoeken. te vies voor woorden!
Mooie nieuwe camping, daardoor nog geen grote bomen en dus weinig schaduw. Wat voor mij onbegrijpelijk is, voor de grootte van de camping maar 3 toiletten en 3 douches per geslacht. Wel netjes en schoon!
Gister gebeld voor een plek voor vandaag. Ja er was voldoende plek. Wij werden gezet op de aller achterste plek en kregen de camper niet geleveld dus vroegen wij om een andere plek. (De camping was voor ca. 10% bezet). Nee, wij moesten hier staan! Toen vroeg ik of we niet zelf n plek mochten kiezen: NON! ik antwoordde ‘très gèntil!’. Kreeg vervolgens te horen dat we weg moesten!!! En vervolgens nog n onbeschofte opmerking erachteraan kreeg!
Dit is een Sunêlia park Domaine de Champé. Práchtige locatie waar de ACSI kaart gewoon geaccepteerd wordt a 27 euro per nacht. Luxe park met sauna’s, hottubs, binnen- en buitenzwembad en overige wellnessmogelijkheden. Goed restaurant, bars en winkeltje. Schoon en voldoende sanitair!
Mooie parkachtig aangelegde camping aan de rivier, maar maakt wel n beetje onverzorgde indruk. Gras is niet gemaaid en overal nog oude herfstbladeren. Voor zo’n grote camping vind ik 3 toiletten (zowel voor mannen als vrouwen) véél te weinig. Wel douches en wastafels in overvloed! Erg vreemd.
Geweldige camping! Vriendelijke ontvangst, net sanitair, geweldig uitzicht, vliegen die je opvreten maar erger ….. Buren die de hele dag de airco laten draaien met de deur open!!! Och, t zijn Belgen en zullen niet beter weten! Schandalig en dat voor de ACSI prijs van 15 euro!
Keurig nette kleine camping met gerenoveerd en schoon sanitair. Op 1 km afstand van het centrum van Revel. Je kan wat overlast van de weg hebben als je aan de verkeerde kant staat, maar ‘s nachts stil. Voor de liefhebbers van confit de canard: in Revel zit een producent (Le Revelois) waar je met korting rechtstreeks kunt kopen!
Mooie verzorgde camping, alleen beetje weinig sanitair maar dat neem je voor lief! tip: als je de basiliek wil bezoeken en je wilt niet naar boven lopen: doe dat voor je plaats neemt op de camping. Goede weg naar boven en mooie parkeerplaats voor bussen, campers en auto’s boven! Scheelt je n behoorlijke klim!
Mooie grote en goed onderhouden familie camping. Práchtig zwembad, 3 grote sanitair gebouwen en alles keurig netjes. Bovendien een lekker restaurantje!
Wat n wonderschone plek en wát n moed van de huidige nieuwe eigenaren! 3 maanden geleden deze camping overgenomen en werken zéér voortvarend om volgende maand alles spic en span te hebben! Het sanitair wordt práchtig; de gîtes zijn al klaar en van alle comfort voorzien. Tot 1 juni is het nog even behelpen met sanitair ( in de oude molen zijn 2 toiletten en 1 douche) maar de eigenaren mogen trots zijn op wat ze hebben neergezet!!!
Mooie camping met grote plaatsen en heeft 2 sanitairgebouwen. Ik vermoed dat de 2e niet (meer) open gaat want je krijgt de plattegrond van de camping waarin dit al geprint is aangegeven. Dus geen later aangebracht kruis door het sanitair. Nu dus veel te weinig douches en toiletten terwijl de camping al goed bezet is!
Zo jammer dat we het sanitair met de jaren zien verpauperen! Mooie camping en goed gelegen tov de mooie plaats Charleville Mézières maar dit is jammer. en idd maar 1 sanitairblok geopend terwijl het best goed bezet is!
Heel erg afgelegen camping. Voor caravanners die over n auto beschikken niet erg, maar voor n camperaar: er is hier niks! Stilte, ook weer lekker. Door de werkzaamheden aan de brug toch wel half uur omgereden. Weinig sanitair voor de grootte van de camping (2 douches dames/2 heren en nu in het naseizoen nog 1 van elk afgesloten terwijl er best nog veel kampeerders staan! Lekker restaurantje
camping om het leuke plaatsje Chanaz met o.a. de oude nog werkende en heerlijk makende notenolie te bezoeken. camperplaatsen goed, sanitair oud en vies: 1 statoilet, 1 kaboutertoilet en 1 invalidentoilet. goed voor 1 nachtje!
in de aanhef staat vernieuwd sanitair??? wanneer dan?? in het jaar kruik?? prachtige plek maar sanitair tè oud en tè vies!
Práchtige camping met zeer ruime plaatsen. Keurig sanitair. Achter de camping loopt n riviertje waarlangs je heerlijk binnen een half uurtje kan wandelen naar Ambert. Carrefour op 400 mtr afstand
Schitterend stekje voor n camping! Alleen jammer dat de camping bekend is met het probleem van de warmwatervoorziening. volgens zeggen al veel aan gedaan maar geen oplossing. Lekkere wandeling van ca. 30 min. naar het historische Entrevaux.
Mooi aan de Donau gelegen camping. Heb zelden zo’n schoon en verzorgd sanitair gezien!
Diverse malen deze camping bezocht. Dachten er nu ook weer naar toe te kunnen, echter…..de receptioniste bepaalt wie er op mogen!!! Onze camper (7.40m) werd niet toegelaten!! Diverse mensen achter ons met buscampers wel!!! Geen discussie mogelijk met die mevrouw, zij bepaalde zei ze! Onbegrijpelijk!
wat verschrikkelijk jammer dat de gemeente Castres niet méér investeeert in deze camping! mooi gelegen ten opzichte van de plaats maar erg in verval. Géén onderhouden plaatsen, zanderige ondergrond. Toiletgebouw ziet er aan de buitenzijde niet meer uit, binnen gelukkig wel schoon. Jaren terug n mooie camping, nu teleurstellend!
Gewéldige plek, helemaal eens met vorige reviews, schoon sanitair, prachtige kroeg waar de tijd heeft stilgestaan en heerlijk eten. douches wel erg klein maar gelukkig is er ook n groot invalidentoilet/douche voor de preutsen onder ons die zich niet in het gangetje wikken ont- en aankleden 😁
Wat hebben deze eigenaren het keurig voor elkaar! Warm welkom en keurig verzorgde plaatsen en kraakhelder sanitair! Plek om te onthouden en zo dichtbij het gezellige plaatsje Oirschot op kwartiertje fietsen. Wij komen zeker gauw weer terug!
Een dróómplek in het authentieke Baskische práchtige Ascain! Echter met hopeloos verouderd sanitair. Plekken mooi schaduwrijk onder de vele bomen. Maar bomen laten, ook door droogte, hun blad vallen en als dat niet verwijderd wordt, verstikt het gras. Beetje meer onderhoud zou wel mogen. Degene die zou durven investeren om het sanitair te renoveren, zou een páreltje in handen hebben en ipv 14 euro makkelijk het dubbele zou kunnen vragen.
Camping ideaal gelegen tov Pamplona. Een goed betonnen fietspad leidt je door stadspark en langs volkstuinen naar de Puente de la Magdalena, oude pelgrimsbrug, zo naar het centrum van de stad! Mooie fietstocht van 10 km. De camping heeft verouderd sanitair maar wel schoon! Zéér eenvoudig restaurantje/snackbar.
Terrassencamping met grote schaduwrijke plekken. Veel en schoon sanitair. Via een achterweggetje goed te wandelen naar Ainsa (ca. 15 min) en in Ainsa kan je via trappen het historische centrum bereiken De moeite van het klimmen waard! p.s. camping heeft een goed restaurant met een eenvoudige kaart, maar verrukkelijk! Wij betaalden in sept ‘22 32 euro per nacht voor 2p en hondje.
Wil je rust, ruimte, fijne gastheren en n welkom gevoel? Dan moet je hier zijn! Grote plekken en fijn zwembad!
Camping gelegen op loopafstand van het mooie Chartres. Sanitair recentelijk vernieuwd zo te zien, keurig netjes! Mooie grote schaduwrijke plaatsen.
Mooi verzorgde camping, veel vakantiehuisjes en vaste kampeerplaatsen. Mooi apart gedeelte voor passanten. Goed en net sanitair.!
Wat n leuke camping! Rustig, mooie beschaduwde plaatsen, keurig sanitair! Bovendien nodigde de beheerder alle campinggasten uit voor n drankje gisteravond! Camping ligt op loopafstand van, voor ons, nietszeggend plaatsje! Op zaterdagmiddag uitgestorven, maar dat zal de hitte zijn geweest!
Prima camping om het schilderachtige Figeac te bezoeken Veilig fietsen via n stille weg hooguit 10 min. naar het centrum. Sanitair verouderd maar schoon, práchtige grote plaatsen!
Prima camping om het werkelijk schitterende Mirepoix te bezoeken. Dit prachtige Middeleeuwse dorpje ligt op 10 min. lopen van de camping. Sanitair iets verouderd maar schoon, mooie grote plaatsen naar keuze.
Leuk voor overnachting met ACSI kaart, verder niets bijzonders. Mooie plekken op gravel, sanitair kan ermee door! Voor ons geen verblijf voor enige dagen, erg afgelegen.
Práchtig gelegen CP (ik noem het geen camping). Één oase van groen en rust midden in de stad. Op loopafstand van treinstation naar het historische centrum van Genua. Een minpuntje: 2 toiletten en 3 douches (in het damesgedeelte) vind ik te weinig voor de grootte.
ongelooflijk, wat n mooie plek! werkelijk fantástisch sanitair, maar dan betaal je ook wat!
zullen we de eigenaar een cursus Klantvriendelijkheid aanbieden? Wij zijn omgekeerd!
mooie camping, goede verharde plaatsen, schitterend en brandschoon sanitair! voor ons om te onthouden! op loopafstand van het leuke plaatsje!
een schitterende CP met gewéldig sanitair! Vriendelijke ontvangst, een plek om te onthouden! Alleen onbegrijpelijk dat er camperaars zijn die ondanks het verzoek/advies van de CPeigenaar om neus naar de weg te richten om vluchtweg te vermakkelijken, de camper andersom zetten om maar uit de wind te zitten! Wie heeft t nou voor t zeggen? Ondanks deze ergernis heerlijk in de zon en ín de wind gezeten! 😁
Wat n fantástische plek en lieve eigenaren! Gister een énige rondleiding gehad op het kasteel van de Nederlandse Gaudí, Gregorius Halman. Een toppertje! AANRADER! zowel de Cp als kasteelbezoek!
gewéldige camping! Ruime plaatsen, geweldig sanitair, bovendien fantastisch eetcafé! wat wil n mens nog meer?
Wat n heerlijke camping! Op loopafstand van het mooie oude Castellane, prima sanitair! Plekken zouden beter onderhouden kunnen worden maar niks mis mee! Ik kom graag terug!
Sitecode: 52050
Fántastische camping: heerlijk rustig gelegen, fijne gastvrije eigenaren, rust en gemoedelijkheid. Wat wil je nog meer?
Sitecode: 92052
Perfecte camperplaats in n superomgeving!
Leuke kleinschalige camping. Práchtig plekje!
Práchtige camping, riante plaatsen met groots uitzicht! Jammer dat er zo weinig sanitair is! Voor de rest perfect!
Kleine camping, relatief veel vaste plekken t.o.v. toeristen Verzorgd sanitair!
Prachtige camperplaats! Helaas véél te duur!! (32,60 2 pers). Bovendien word je verplicht bij aankomst op vrijdag 2 nachten af te rekenen omdat dit voor hun al weekend is!!
Nog nooit zo’n mooi aangelegde en onderhouden terrein gezien met prachtige plekken! Sanitair verouderd maar netjes onderhouden. Periode dat wij er waren (juni 2019) waren er slechts 3 toiletten en 3 douches geopend terwijl de camping aardig vol was! Dat is jammer!
Erg vriendelijke ontvangst, zeer gastvrije mensen, mooie plekken, goed sanitair
Erg vriendelijke ontvangst, zeer gastvrije mensen, mooie plekken, goed sanitair
Prachtige goed verzorgde en onderhouden camping. Alleen jammer dat er geen warm water is om af te wassen. En rekening ermee houden dat er niet electronisch betaald kan worden, uitsluitend contant!
Prima camping. Mooie beschaduwde plaatsen. Schoon sanitair. Vriendelijke eigenaren!
Sitecode: 1977
Nette camperplaats bij de ingang van de camping. Klein apart sanitairgebouwtje met 1 (invaliden) toilet en 1 (invaliden) douche. Gelegen aan een doorgaande weg.
Prima camping met goede camperplaatsen! Keurig en voldoende sanitair. Jammer genoeg erg veel vaste plaatsen !