@TacoVuijk
Betaalbare plek. 1 wc en 1 douche in 1 ruimte. Overdag veel verkeer voor de deur door het naastgelegen “recycling hof”. Mooi wandelen en fietsen.
prima plek, helaas is het watertappunt gelijk de plek waar zeer slordig, de man had wel handschoenen aan, de cassette gespoeld wordt. Water hier innemen zou ik niet doen.
mooi gras, rustgevend stroompje en aardige beheerder (hij was heel even aanwezig), maar: het geluid van de weg komt boven het gekabbel van het water uit, geen toilet en douche. Dit kost je dan €15,- en met stroom €19,-!
Omgeving mooi. Fietsen op de Tissington trail en heel mooi rondje wandelen langs de Dove river. Pub eten goed en goede prijs. Sanitair slecht, heren 1 toilet en een paar urinoirs en bij de dames een toilet meer. De gasten van de pub maken hier ook gebruik van. Op de tweede dag kwam er een wandelgroep van zo’n 20 jongeren overnachten. 4 douches en toiletten permanent bezet…… Afwasgelegenheid is vies in een soort schuurtje. 30 pond is teveel!
Een hele fijne stille plek op 15 minuten lopen van t centrum. zo wil ik er wel meer. Overdag een paar hondjes met hun bazen en tot 21.00 uur druk met voetbaltraining en de bijbehorende haal en breng auto’s.
geweldige plek goed sanitair en douche
2023
mooie rustige camping idd. prijs €25,- met kaart. Helaas is het meer in september niet te bereiken. Heel laag water. volgens de eigenaresse is dat altijd zo in september. Andere camping heeft met een trap en een touw wel zwemtoegang, is wel een klauterpartij
Prima campinkje, 2 personen zonder stroom €11,40. Groot strand en leuk stadje op 2 km. Als je van muziek en luid gekwek houdt, dan in de buurt van het barretje. Anders vanaf de ingang zoveel mogelijk rechts achterin, links loopt de 514, is best druk. Inmiddels zijn er verkeerslichten.
Sitecode: 2086
Op 2,5 km van een mooi en groot strand. Goed aan te fietsen over het treinpad. Terug douchen, spullen uitspoelen en genieten van de ruime en rustige municipal. En dat voor €12,- zonder en €14,20 met stroom. En ook nog een buurtsuper op loopafstand.
Sitecode: 20906
Eens met de vorige reviews, maar niemand heeft het over de zwemmogelijkheid hier. Het water ingaan is erg moeilijk door de vele keien en na deze barrière is het nog een lang stuk blubber. Water zelf is ook blubberig.